DISKUSE K ČLÁNKU

Babisova_drahota: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 01. 2023 23:02)

gejsovic: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2023 07:54)

gejsovic: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2023 08:01)

paralenka:Jediné, co na vašem příspěvku oceňuji, kolik práce jste si dal s těmi výpočty na kalkulačce, abyste zasel pořádnou závist. Jinak jsem nic dobrého ve vašem příspěvku nenašla! Laciné od té zprofanované koblihy až po argumenty stylu slovenský estébáček, už chybí jen to, že si Babiš takto kupuje odpustky za ty vámi uvedené hříchy, když si tedy podle vás kupuje soud i volby. Asi jste neprošel divokými devadesátkami, protože byste věděl, kolik se tehdy napakovalo politiků, co byli u zdroje, a daleko horším způsobem! S "dojetím" vzpomínám třeba na Bakalu, ale čistý není nikdo, kde tenkrát "privatizoval" to, co patřilo všem.

(26. 01. 2023 09:31)

Babisova_drahota: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2023 10:28)

rodrigos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 01. 2023 21:51)

bcase:At zverejni noveho prijemce vraceneho spnzoringu, ktery si necha od AF poslat tech 300k na ucet od nadace spojene s tak kontroverzni prouverovanou firmou, zijici z nelegalniho dojeni dotaci EU. Nekteri nechteji byt s temito firmami spojovani, i pres to, ze prichazi o prostredky pomoci. Rozhodnuti je jen na nich. A jak je videl obycejni lide to oceni potrebny dar je nahrazen mnohonasobne vyssi castkou.

(25. 01. 2023 22:07)

Anonym:Ty peníze nebyli pro ně a korupční neziskovka zneužila staré lidi k anti­babi­šismu,­fuj👎!!­!!!!!

(25. 01. 2023 22:14)

rodrigos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2023 07:21)

Taťána Kučerová:To je stejně mstivé, jako když Zeman zve na Hrad jen ty, kdo ho volili.

(25. 01. 2023 21:47)

jajas:Já to tak nevidím. Už v prvním článku o vrácení dotace hospicem jsem psal, že by tedy měli ti, kdo Babiše nesnáší, peníze vrátit zpět. Ale jak jsem také psal, to nikdo, samozřejmě, neudělá. Tento hospic by mohl, peníze od lidí dostal dost.

(26. 01. 2023 04:55)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy