lokii:To je dojak! presne takhle jsem nasla svou kocicku, kdyz mi bylo 14 let - dneska je mi 70. Clovek udela to, co je nutne udelat, aby zviratkum pomohl a nemusi o tom referovat do tisku.
jajas:Může, když to ventilovala na instagramu.....bude muset si tedy dávat bacha a psát jen to, co chce, aby se dostalo ven...prostě první dáma, no....
harpyje:Pavlova je ve svym babickovskym veku ted velka influencerka s tutu nunu foteckama a po flanelovy revoluci se jiste brzy dockame i oslavnyho clanku o tom jak udava modu a inspiruje statisice zen produkt od zacatku do konce
iva7:Už jste probrali v článcích jejich choroby, zvířata, oblékání, tak ještě trochu sexu, ať to máme celé. Až ráno otevřu krabici s mlékem nebo máslo, mám obavu, že na mě vyskočí tento "úžasný pár". Propaganda bývá trapná sama o sobě a čeho je moc, toho je příliš....
jajas:Koblihy ani tak ne, jako Bleskáče! Už ten titulek....Dojemná slova první dámy (která ještě ani první dámou mimochodem není)...Já jsem si z útulku vzal postupně tři pejsky, aby u mne dožili v pohodě, teď mám dva, a musím "dojemně" napsat, že nám již jeden odešel do věčných lovišť, no a co?
harpyje:Nekdo mel madam zodpovedny chovatelce vysvetlit ze domaci mazlicci si nemaji co bezprizorne pobihat po venku a ze pripadnej odchyt je tak asi to nejmensi co se jim muze stat.
No jo no, hlavne aby kocicka mohla lovit mysicky a ptacatecka, clovek by dojetim zamacknul slzicku