Uživatel_6170995:O Izraeli nevíte vůbec nic, já to sleduji léta. ( taky jsem tam osobně dvakrát byl...) Netanjahu není žádný zločinec, chrání svůj národ. V každé válce umírají lidé i děti tomu bohužel nelze zabránit, navíc Židé chrání svoje území a Palestinci to bohužel porušují je to tam od roku 1948 kdy vznikl stát Izrael doteď. Říká se tomu tzv. ,,svatá válka,, přímo řečeno válka křesťanů proti muslimům. ( aneb jestli chcete Bůh proti Allahovi )
Yarik Pro100tak:Žádný komentář špatný či dobrý volby skončily tak jak skončily bylo snad jasné.Pan Rakušan který kritizoval Okamura teď nevím jak se zachová? Má odstoupit jako vůdce své strany,tak to v prohrané volbě končí!!!
jajas:Já bych Okamůrovi nedal žádné ministerstvo a pouze mu mu "dovolil" tichou podporu menšinové nové vlády. Nakonec Okamůra stejně nepodporoval a ani nebude, nynější koalici, no a tak mu nezbývá, než táhnout za jeden provaz pouze s ANO. Protože samotné SPD a jeho "nápady" ve sněmovně stejně nic nevyřeší..... 🙂
nadčasový MP:Vždy to bude něco za něco, tak jak je to běžné v našem volebním systému. Nelze vyhovět 30 % voličů a na ostatní se vykašlat, jak si Babiš plánoval.
jajas:Ano, stejně tak to bylo se Spolkem....ti také nevyhověli všem, no a nyní je volilo méně voličů.....takže v pořádku, jak se říká změna je život.... 🙂
Yarik Pro100tak:Občané doufali že vláda Fialů projde hladce a bude pokračovat v té devastaci naší země, upozorňuji že jen někteří občané to chtělo ale on se sám utopil ve svých myšlenkách..Profesor pan.. Člověk jako není špatný ale vůdce ne, Prezident má teď dilema zda má šanci pokračovat,Fialou zvolený Pavel má jasno nepůjdu do další volby.pa pá