DISKUSE K ČLÁNKU

johanka:KOMUNISTÉ NEJSOU RUDÍ - JSOU ZLATÍ

(16. 10. 2012 11:19)

johanka:Pořád se zdůrazňuje, jaká je u nás DEMOKRACIE Ale demokracie znamená VLÁDA LIDU Nemám ten pocit, že by se někdo z naší pravicové vlády vůbec zajímal, jak lidé žijí, natož aby se ptali na naše názory, nebo je zajímaly naše problémy. A pokud se občané rozhodnou dát svůj hlas ve volbách komunistům, tak by se tato naše volba měla brát vážně a mělo by se respektovat to, co si lidé zvolili. A to, že se nám před převratem žilo lépe, to je jisté. To, co nyní vidíme, je sprostá DEMONTÁŽ SOCIÁLNÍHO STÁTU

(16. 10. 2012 11:17)

1946:ty mizerné reformy, které jim nevychází podle jejich předpokladu, protože lidé přestali moc utrácet. Tak ty zavinili výsledek těhle voleb? Pchá, modří ptáci a Topáci to zavinili svojí arogancí a namyšleností. Lidé- voliči jsou pro ně lůza, takže teď jim to ukázali. Jsem pevně přesvědčená, že se z toho neponaučí.Jejich frajeřina jim to nedovolí.

(14. 10. 2012 14:17)

reeh:Tolja se zmohl jen na kusé konstatování ?:

http­://vti­py.ne­troof­.eu/i­tem/88­30/a­no-toljo-je-to-tak/

(14. 10. 2012 13:48)

decathlon: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 10. 2012 11:18)

eillenn:Ono je úplně fuk,kdo bude sedět v parlamentu. Všem jde jen o to,aby prasátka měla co nejvíce v korýtku . Už Vám všem,co jste volili komunisty musí být jasné,že "staré dobré časy" se nikdy nevrátí

(14. 10. 2012 10:44)

1946:To byly krajské volby, nicméně byla to předehra k parlamentním, které budou za necelé 2 roky. Mají šmejdi co napravovat, jinak poletí jak blesk.

(14. 10. 2012 14:18)

dolphi18:Muj otec celi zivot pracoval a kdyz sel do duchodu tak mu po zaplaceni tech zakladnich poplatku nezbylo ani dva tisice na mesic.Diky bohu ze jsem pred trinacti lety odesel z republiky.Je pravda ze chleba je vsude o dvou kurkach,stim rozdilem ze clovek nema financni problemy a hlavne mam tu jistotu ze muzu financne vypomoct svemu otci ktery me vychoval a ktery by bez moji pomoci zil nedustojne jako ten posledni zebrak.Dohaje s takovou vladou.

(14. 10. 2012 10:41)

stanislavhahn:Kdyby nebylo té prokleté nenažranosti téhle vlády volby by dopadly jinak.Tedˇ si muže Kalous nas..t.

(14. 10. 2012 09:57)

1946:

(14. 10. 2012 14:19)

gogo:Rudí se smějí a modří vládnou ... No vládnou... to je příliš slušné slovo ...

(14. 10. 2012 09:21)

stanislavhahn:Určitě jsi chtěl napsat a modři kradnou.

(14. 10. 2012 09:55)

dolphi18:Je to uplne jedno kdo vyhraje,je to banda zlodeju a tunelaru.A obycejny clovek aby chcipnul hlady.Tady pomuze us jen odejit z krajiny a zacit nekde jinde.V tyhle zemy to nikdy fungovat nebude.

(14. 10. 2012 08:58)

gogo:Nevzdávejte to ... Po Bílé Hoře bylo podstatně hůře... A všude je chleba o dvou kůrkách... Mějte více rád tuto zem než peníze... Hlady jistě ještě neumíráte... A to byl ten hlavní důvod, který vedl lidi před válkou k emigraci.. Měl jsem mezi nimi i řadu příbuzných... Ale většina z nich (i když se neměli v Americe špatně) litovala, že opustila svoji zemi...

(14. 10. 2012 09:25)

Michal Jiříček:Je vidět, že pravicové strany ztrácejí sebereflexy a hlavně pokory. Asi bohužel pro ně, že člověk je tvor přemýšlivý. Aby Nečas mohl fungovat, měl by z vlády vykopnout pana Ing Miroslava Kalouska. To je podle mě největší škodná v této zemi. Neumí si udělat pořádek ve vlastních řadách, aby se nekradlo. Jak to potom působí na lidi, když při zakázkách chtějí peníze pro sebe a na financování strany. Pak před lidma vypadá jak hlupák, když vysvětluje proč se musí zvýšit daně. Soudruzi by ho měli v těchto krocích podporovat, aby se znemožnil úplně a zároveň mu jde nejvyšší vyznamenání Klementa Gottwalda pro raketový rozvoj strany KSČM.

(14. 10. 2012 08:51)

gogo:Sebereflexe a pokora ?? Co to dnes proboha je ?? Nějaký anachronismus...

(14. 10. 2012 09:27)

1946:Nečas je slaboch.

(14. 10. 2012 14:20)

panna: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 10. 2012 08:34)

gogo:A komu mají dnes milá panenko Češi věřit ? Vám ? Demence Čechů byla již v roce 1989, kdy naletěli (včetně mě) na kolosální podvod zvaný sametová revoluce. Výsledek tohoto podvodu vidíme dnes na každém kroku ...

(14. 10. 2012 09:29)

sibuna:Tak drahá,ti kteří převlékli kabáty a přemalovali firmu,ti byli u moci uplynulých 23 let a vidíš,kam tuto zemi dovlekli! A nepotřebovali ani žádné mávání kouzelným proutkem,stačilo jim mávnout před nosem prachama a okamžitě zavětřili! To je mi 100x milejší člověk,který zůstal věrný tomu v co věřil a teď se ukázalo,že i mnoha dalším.....

(14. 10. 2012 09:34)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy