DISKUSE K ČLÁNKU

g.herer:ono je dnes uplne jedno jestli to sou komousi a jejich banda ..........ritopichu nebo jina tzv.politicka strana ktera dela to same akorat ze w blede modrem takze to de wse stejne do sracek -toje ta nase slavná vlada a banda b......,řitopichu

(05. 11. 2012 12:58)

djaba:Přátelé - článek delší než tři řádky je pro většinu čtenářů příliš dlouhý a nečte jej.Dokonce jde na jiné téma .

(18. 10. 2012 22:08)

venxa:Krakonosi a Tipr. Ja nepomlouvam cely cesky narod ale jen takove neschopne hotentoty, byvale uvedomele proletare jako jste vy ale kterych je v Cesku bohuzel vic nez dostatek.
Bez prace nejsou kolace! V tom mas pravdu ale nechapes rozdil mezi kapitalismem a diktaturou proletariatu. V kapitalismu jsou pracujici odmenovani umerne k hodnote jakou jejich prace prinasi, kdezto v komunismu jsou primitivni nadenici placeni daleko lepe nez vysoce kvalifikovani odbornici. Prestoze jsem byl z burzoasni rodiny, tedy z rodiny tridniho nepritele byl jsem nahnan studovat strojarskou prumyslovku protoze nase osmiletka nesplnila plan na dodani prokadrovanych studentu(kazdy chtel do uceni aby co nejrychleji vydelaval vice) tak se vybiralo podle prospechu. Ale kdyz jsem v roce 68 utekl do zamori tak to byla velika vyhoda. Pracoval jsem vzdy jako technicky zamestnanec s platem o jakem se vam ani nesnlo a tak nyni jsem v penzi a jsem financne sobestacny, coz znamena ze nepotrebuji ani penzi ani zadne podpory. Pro zajimavost vasich vysnelych 40 tisic co u vas berou cigosi tak mam z uroku svych investic kazdy tyden, a to me vklady jeste porad rostou.Je take pravda ze lina,neschopna luza jako vy se tu take nema zrovna nejlepe ale placene jsou schopnosti a ne blbost a vyrvavani ideologickych hesel.

(17. 10. 2012 21:27)

Thyronx:Nikoliv vazeni hackeri...
Idiotijsou ti, co nesli k volbam. Komuniste jdou se 100% ucasti a kdyz na to narod ***, tak ten narod mam JA za IDIOTY! A vlada? Namisto aby setrila pro duchodce, tak okrada obyvatelstvo zvysenym zdanenim. V USA mame prumernou DPH (sales tax) na 6% a v peti statech ji neznaji vubec. Nakupy potravin v drtive vetsine statu maji DPH nulovou a nakupy z netovych obchodu take tak. Tak se da ekonomika rozhejbat casem, ale kdyz zdanite zakazniky, tak nenakupujou nic nez nejnuutnejsi. Duchodovy system v USA mame dost pres 2.5 trilionu dolaru v prebytku a bude jeste mnoho let. A jakpak u vas? Beru duchod za 25 let prace v drahe vlasti 350 dolaru/mes a za totez v USA 2000 dolaru/mes.+ 900 od zamestnavatele za 16 let. Ja tyhle socialni staty kde funguji nemocnice na kraji mesta zrovna miluju. Mam duvod nenavidet tvrdou asocialni Ameriku? Kde zdravotni pojisteni mi plati doslova vsechno, vcetne nemocnice a jidla v ni podle meho vyberu? Leky za pausal bez ohledu na cenu? jj a ze bych jel na nejakou operaci do Cech? Tak to snad ne,jezisi....

(16. 10. 2012 22:56)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 10. 2012 03:57)

g.herer:pravda ale nejen narod

(05. 11. 2012 13:00)

jerry39:ZLATI KOMUNISTE

(16. 10. 2012 18:55)

1236456: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 10. 2012 09:18)

jity:To máš jako když Ameračné v Moskvě hledali benzinovou pumpu a viděli nápis MAZ OLEUM, tak si stoupli s kanystrem do fronty a pak přišli zpět k autu zklamaní, že prý než na ně přišla řada, tak pumpař umřel.

(16. 10. 2012 12:38)

salto:Kdo může za tento volební výsledek?
Více než 20 let se tady krade, tuneluje, odkláněj se prachy... Pokud by se toto nedělo, tak bychom tady mohli žrát koňská vejce a na komouše by si nikdo ani nevzdech. Pes by po nich neštěk. Tak teď pěkně všichni zpytujte svědomí jakou zlodějskou chamraď jste celá léta prosazovali, volili a pěli na ně ódy.
Tak teď tady nehrajte divadlo a nechte si silné řeči

(16. 10. 2012 09:15)

1236456: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 10. 2012 09:19)

bigvictim:je to smutný, ale asi tak...

(16. 10. 2012 09:22)

jity:salto je to tak, ať zpytuje svědomí kdo může za to, že lidé volili levici. Nadávky a ponižování to by jim šlo, ale ať si raději uvědomí příčinu a nedělají z lidí blbečky.

(16. 10. 2012 12:40)

bigvictim:mutaky. ten, kdo je odtržen od reality a nemusí řešit problémy všedního dne, tak může jen těžko nejak účinněji pomáhat... a jak říká klasik-dát hladovému rybu,to problém neřeší, ale naučit ho jak jí chytit...

(15. 10. 2012 23:58)

mutaky:Moje řeč! Taky to dělám!

(16. 10. 2012 11:00)

fortin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 10. 2012 15:08)

mutaky:A důchodci toho taky moc nenaloví.....

(16. 10. 2012 15:12)

rentierskej: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 10. 2012 17:24)

venxa:Tipr ty jses opravdu natvrdlej blbinek ktery si neumi predstavit ze by nekdo mohl zit bez vasich penzi nebo welfaru. Ja si ziji ze svych vlastnich fondu ktere mi nikdo nerozkradl protoze jsme tu nikdy nemeli komouse. A ty lopaty nafasujete vy vsichni clenove lumpenproletariatu protoze kde vladnou komousi tam zavedou povinnou pracovni povinost. Otazka je kolik za praci plateji. Ale takove uvahy jsou na vase zakrnele mozky moc narocne.

(15. 10. 2012 23:19)

bigvictim:jste asi trošku hloupější,když nevidíte, kam to současná vláda vede... to se chcete zastavit až tam, kde je teď Řecko? zkuste se zamyslet a zapátrat kde jsou děti bývalých komunistů, v jakých stranách.... když si tu práci dáte, tak přestanete obyvatelům ČR nadávat!

(16. 10. 2012 00:09)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy