DISKUSE K ČLÁNKU

andy63:A dneska nejsou udavači a podobný věci? Jsou, děvenko, a je to horší než dřív!

(15. 10. 2012 09:34)

tally:Jak můžete říct, že horší, když nikdo z těch udaných nejde sedět za to že nic neudělal anebo rovnou na popraviště bez řádného soudu? Přečtě si někdy spisy Politických procesů a jsem zvědavá jak mi tohle budete zase omlouvat a čím to je dnes horší?

(15. 10. 2012 10:16)

bubble01:Anonymous se ukázala jako opravdu demokratická síla
Nevím co tím chtěli říci... a těžko je nenazvat tím, čím nazývají oni voliče komunistů - tedy omezenými idioty... Já třeba nebyl volit, ale překvapení to pro mě bylo takové, jako napadení Afganistánu od USA... tedy žádné... Takže páni z Anonymous: sem tam zvedněte oči od monitorů a běžte mezi "normální" lidi... možná, že to uvidíte úplně jinak... Lidi jsou už totiž tak nas.aní, že budou vyhánět čerta i ďáblem

(14. 10. 2012 17:24)

pgga:Vase odpoved....ja treba volit nebyl...mluvi Za vse

(14. 10. 2012 17:40)

bubble01:když není koho tak co ??? mám volit podvodníky ??? To raději nikoho

(14. 10. 2012 18:13)

bubble01:mimo to volit je moje svobodná volba a tím, že k volbám nejdu... podporuju většinu volících

(14. 10. 2012 18:20)

pgga:.? Takze si svobodne davate pravo Za sebe a Vasi rodinu nemluvit...

(14. 10. 2012 19:05)

bubble01:Slečno máte zcela zvrácené myšlení... kdybych šel volit, zak bych stejně volil levici, neboť ikdyž zavřeli Ratha, tak to je pořád málo oproti tomu, jak pravice zcela zdevastovala naši zemi... když povinu kuponovou privatizaci (největší zlodějinu v historii lidstva, tedy až na restituce černo***níkům dnes), tak si jen vemte kam se podělo naše kdysi tak výkonné zemědělství, naše pivovary, továrny a těžký průmysl vůbec.... poslouchejte své rodiče, strejdy a jiné, ale taky se dívejte kolem sebe... mimochodem v jedné české pohádce (Lotrando a Zubejda) se na konci říká: Jen tak mezi námi, ne vždy jsou rady otců rozumné

(14. 10. 2012 21:16)

valesovavera:KSČM volili většinou staří lidé ,nevím že by byli omezenci.Aspoň šli k volbám na rozdíl od mladších ročníků.

(14. 10. 2012 15:29)

gigantol:Jestli voli KSČM tak měli raději zůstat v hospodě...

(14. 10. 2012 16:41)

cizinka69:Jsem ta ukrajinka jaka tady nasla praci a domov ,a chci vam jen ric ,kdyz nezmenite tuhle vladu za chvili dopadnete jako my ,nemame na chleba ,na leky ,na studium detam , jen te bohati dovoluji vsechno .Myslite ze je pro nas med odjet nekam za praci ? Co povidate ze kdyz ukrajinka nasla praci tak vy take ,blbost .Ziji jen na to co zbude kdyz odeslu penize rodine ,ucim kluka za jeden semestr musim dat aspon 2000eu. vyssi skole a mne zustane s bidou na chleba ,a v Kauflande a Tesku holky drou za 50 kc na hodinu i 18 hodin ale pani mudra jeste u toho stihala ucit se no podivajme.Prosim vas volte vladu jaku koliv ale ze by byliy fabriky i sebestacnost ,dostatek vseho a nezavislost od toho co dovezou vjetnamci a co dovezu ze zahranici do obchodu ,prosim neopakujte nase chyby ,miluji vasu zem a vas narod a rada by byla tady navzdy ,dajte istotu kdo koliv Prominte za chyby jsem ukrajinka

(14. 10. 2012 14:48)

tally:v kauflandu jsem měla 65 na hodinu a v Tescu mají to samé někde i o 5 Kč víc! A nikdy nikdy nikdy a ještě jednou nikdy tam nikdo nepracoval každý den 18hodin! Jsou tam 8 hodinové směny! A ano stíhala jsem se u toho i učit! Protože já si nestěžuju, makám jak můžu platím si spoustu věcí sama, abych tolik nezatěžovala rodiče. teď pracuju jako servirka v kavárně i 16 hodin denně za 60Kč na hodinu a pořád si nestěžuju a pořád studuju! Všechno se dá člověk jen musí chtít a ne furt jen mrmlat remcat a stěžovat si na všechno a chtít pořád něco zadarmo!

(14. 10. 2012 14:56)

cinderella: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 10. 2012 15:12)

tally:No to jedině na černo jinak to nejde.. a do toho opravdu nevidím, protože o ilegální věci se nezajímám a navíc v mém okolí jsem to neviděla. O tomhle se hádat nebudu.

(14. 10. 2012 15:16)

(14. 10. 2012 15:26)

fortin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 10. 2012 15:55)

stupidus:V Číně nebo v KLDR, kde vládnou komunisté by se jim žilo zaručeně mnohem lépe.

(14. 10. 2012 16:02)

(14. 10. 2012 16:35)

tally:To je sice zajímavé, ale ráda bych i zdroj. A v Plzni jsem bohužel nikdy nežila ani v jeho okolí tak tyto praktiky neznám a navíc Popelko bavíme se tady hlavně o líném českém lidu a i to v tom tvém článku jde vidět a já napsala paní cizince jen to, jak to je u mě a v mém okoli a navíc paní napsala "holky" ne "cizinky" a jednu cizinku znám a ta je placená jako všechny ostatní .. z toho jsem vycházela

(14. 10. 2012 16:18)

(14. 10. 2012 16:34)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy