DISKUSE K ČLÁNKU

kdoasi:

(14. 10. 2012 18:24)

jajas:No, co tak může být důvod k odchodu vlády? Asi n.a.s.r.a.n.í. občané , kterým političtí inteligenti ztrpčují životy nenormálními zákony a přivádějí lidi na práh chudoby. Obvzlášť, když se zaměřují právě na občany pod horních 10.000, rodiny s dětma, staré a invalidní lidi. Vláda, která dělá takové chyby, za které musíme všichni platit nemalé pokuty jen proto, že dělají špatná rozhodnutí, není dobrá vláda. Navíc by mne zajímalo, proč ti grázli nejsou schopni uznat svou politickou odpovědnost a mají problém uznat chyby a odstoupit sami. No asi proto, že to jsou grázlové, žejo?

(14. 10. 2012 17:40)

bome:Jen naivni clovek si muze myslet ze v dobe svetove krize, se neco zmeni kdyz se zmeni vlada, s odstupem casu si precti pomer zadluzeni pri vlade ods a necase a potom budes prekvapen po pripadnem nastupu CSSD to bude zase ficak smerem dolu, jako jirka Paroubek pri rustu 7% udelal se Slavkem nejvetsi diru v dejinach CR 400miliard, tak jen se tesle levoverni, hlavne ze vam na dva roky daji zase 13ty duchod a pastelkovne a pak budete zase 6 let tlouct spacky

(14. 10. 2012 18:49)

avion:bezpáteřní darebáci a to je ještě mírně řečeno.

(14. 10. 2012 17:38)

arcaben:A co by byl důvod k odchodu??Jedině to,že by své posty měli dělat grátis ve prospěch národa=to by se ve vládě vylidnilo....

(14. 10. 2012 17:30)

jajas:Není důvod pro změnu vlády? Popravdě jsou to chytráci a mají to pěkně vymyšlené. Budou ve svých nepopulárních a lidi likvidujích reformách pokračovat, přestože ví, že nemají smysl. Počítají totiž s tím, že další vláda bude bez nich a bude levicová a levice reformy zmírní, takže každý další nezdar pak budou házet na levici, protože kdyby podle nich v nich pokračovala pravice, tak by se určitě všechno povedlo! No a pokud si ti zabedněnci myslí, že krajské volby je nemusí zajímat, tak je to s námi všemi fakt zlé. Nejvíce mne může vytočit, jak ten d.e.b.i.l. Nečas stále plácá, že byli zvolení a musí svým voličům dostát slova. Jenže oni už dávno své tehdejší voliče ztratili, což dokazují právě senátní a krajské volby! Ale naši inteligenti to nechtějí připustit, což může znamenat katastrofu pro obyčejné občany česka. Je mi z nich zle......

(14. 10. 2012 17:29)

lauratiger:"Neměli bychom si plést krajské volby s volbami do Sněmovny. Velký úspěch jsme neměli, ale to neznamená, že bychom měli ustoupit od toho, co jsme voličům slíbili," řekl. Nestrašte nás!
Velký úspěch jste opravdu neměli, já bych to spíše nazvala velkým neúspěchem . Klidně táhněte, i s těmi svými sliby, myslím, že většina ČR se bez vyšších daní a církevních restitucí ráda obejde! O zprzněné sociální politice nemluvě.

(14. 10. 2012 17:23)

russoo:Vždycky si říkám, když slyším mluvit Schwarzenberga, že by mu TOPka mohla platit tlumočníka z "hatlapatštiny" nebo jakou řečí to vlastně mluví... No já vím, že je těžké ho najít, když tou řečí mluví jen náš Šváca, Kalous si už nakradl dost tak snad o penězích to není...a mohl by mu ho koupit

(14. 10. 2012 17:15)

bubble01:Většinou politické věci nekomentuju, ale...
Já ač antikomunista, tak jsem si závěr o situaci v ČR udělal už dávno...
Jen blázen se může domnívat, že je tohle náhoda (vítězství levice a vlastně nastarovaní komunistů)... Dyť 23 let dělají všechny vládní strany vše pro to, aby se komanči vrátili.. Nespravedlnost a korupce je tady daleko větší než za komunistů... člověk nemá nikde odvolání a arogantnost moci o které kdysi mluvil Havel je dnes daleko větší, takže poděkujme Topolánkům, Nečasům a Kalouskům... jupí soudruzi jsou zpátky !!! Kupředu levá

(14. 10. 2012 17:14)

kdoasi:

(14. 10. 2012 18:24)

bome:Nesmis se koukat jen na to co pisou novinari o korupcnich kauzach musis take sledovat cisla napriklat topolanek byl jako predseda vlady s nejmensi mirou zadluzeni nejuspesnejsi. v obdobi 2000-2011, Vlady cssd to tu dostali tam kde to je, jenze to hlupakum nelze vysvetlit ty vidi jen pastelkovne a nezajima je co bude za deset let a take jde a nastup svetove krize, tu vlady cssd nemeli a stejne nas dostali do miliardovych dluhu, takze nemas pravdu!!

(14. 10. 2012 19:03)

tomik007: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 10. 2012 17:01)

decathlon: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 10. 2012 16:59)

burel: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 10. 2012 16:57)

tomik007: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 10. 2012 17:02)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy