DISKUSE K ČLÁNKU

hejhej:Výroky Kalouska a dědka KS jsou už opravdu trapné.

(26. 05. 2014 13:18)

reeh:Jóóó, copak Miroň....

http­://vti­py.ne­troof­.eu/i­tem/13­466/tak-to-je-on/

(26. 05. 2014 22:32)

hanzohatori:Tak si to shrneme:
V zoufale nedemokratické EU, kde ČR nemá jiná práva než být statistou a držet hubu za štědré držhubné a kde se činnost našich europoslanců neprojevila jinak než růstem jejich bankovního konta, se drtivá většina oprávněných voličů rozhodla nevolit. Přišlo k volbám 18 procent rodinných příslušníků a dosud zhlouplých voličů ANO, TOP09, ČSSD, KSČM, ODS, KDU....Přičemž spolek ovládající tyto strany postupně na teplých místech střídal jednotlivé sekretariáty a hledal své místo na výsluní, kde by ještě mohl zmagořit ovčí stádo. Válečný štváč a přímý účastník téměř veškerých leváren i špatných rozhodnutí posledních 20 let si dovolí něco blábolit o rudé šlechtě, jako kdyby on sám se v letech minulých se rudými nepaktoval, ba co víc, dokonce s nimi chtěl i vládnout, dokud ho jeho rodná KDU rychle neposlala od válu. Nyní tedy krvelačně hýká s knížetem a Štětinou pod novým plakátem. Úsměvné...

(26. 05. 2014 12:50)

hanzohatori:Ale i těch 18% tvořených převážně rodinnými příslušníky a členy spojenými krví, mamonem a omertou si takto vesele legalizuje právo zastupovat oněch 80% obyvatel, kteří ji nemohou přijít na jméno. Jestli tohle není groteska, šaráda a loutkové divadlo....

(26. 05. 2014 12:55)

hanzohatori:No a samozřejmě se připojuji ke gratulaci našim EUROJAKEŠŮM k ohromujícímu volebnímu výsledku do kotelny Titaniku....

(26. 05. 2014 13:01)

123automobil:

(27. 05. 2014 07:44)

123automobil:

(27. 05. 2014 07:43)

rudyptak48:Jediným přínosem těchto voleb pro nevoliče a plátce daní byla jejich nízká účast. V tomto případě vyplatil stát stranám daleko menší částky na financování těch tasemnic co vysávají stát a nic pro něj neudělají. Všechny strany zleva do prava jsou pouze strany s ručením omezeným.... a tudíž zloději....
STRANA s.r.o.
Jsem špinavá a tlustá,
masochistka ideálů,
jsem chobotnice nenasytná,
ničitelka lidských plánů.
Jsem čiré, ďábelské zlo,
jsem strana s.r.o.
Jsem vaše zlaté tele,
dejte se pokřtít zlem a špínou,
já nabízím vám spasitele.
Stačí jen podvádět a lhát,
já slibuji vám skvělý plat.
Tu slepou spravedlnost,
tu nemusíte vážně brát.
Jsem levice, pravice i střed,
jsem hnusný společenský vřed,
jsem to největší lidské zlo,
jsem strana s.r.o.

(26. 05. 2014 11:43)

hanzohatori:

(26. 05. 2014 12:56)

123automobil:

(27. 05. 2014 07:45)

komentator:Velmi zajímavý příspěvek autora píšícího pod nickem TAK NĚJAK...
Tak nějak: Lůza volila hnutí(spíš SEKTU) ANO konfidenta STB Babiše a jeho poskoka tuneláře Teličku
Bývalý komouš, známý to vyžírka Telička, který pochází z kované komunistické rodiny a již jako student vstoupil do KSČ, po převratu pro změnu posluhoval multimiliardářům!!!
Když "uhlobaron" Bakala tuneloval OKD, tak Bakala dosadil Teličku do vedení OKD, aby mu Telička kryl záda.
Za Teličky a dalších Bakalových lidí ve vedení OKD, zmizelo z účtů této prosperující důlní společnosti kolem 30 miliard korun.
Telička má velkou "zásluhu" na tom, že Bakala mohl nerušeně tunelovat!Nyní je vytunelovaná OKD na pokraji bankrotu!!
S výjimkou Prahy, Ostravska, Plzeňska, Olomoucka a Středočeského kraje blbečci volili hnutí (SEKTU) konfidenta komunistické tajné policie STB Babiše a jeho poskoka, vyžírky a tuneláře Teličku!
Jeden novinář výstižně o Teličkovi řekl, že ten komunistickej vyžírka Telička (vstoupil do KSČ těsně před listopadovým převratem, aby mohl jezdit na Západ) se vždy dokázal PŘISÁT k cecíků toho správného (podle možností) velkého penězovodu!
Před převratem to byli komouši a nyní se Telička zaměřil na multimiliardáře Bakalu a Babiše! Hlavně, že to sype!!
V Česku vládnou konfidenti STB a tuneláři! Banánovou republiku Česko nutno přejmenovat na BABIŠSTÁN!!
To sme to dopracovali!

(26. 05. 2014 08:52)

gogo:Bohužel. A bude hůře. Lidé opět naletěli. Tentokrát na obyčejnou koblihu..

(26. 05. 2014 08:59)

namoroman:Naletšli, ale Kraďousovi blbové

(26. 05. 2014 11:26)

osinek:A co tvrdá fakta NAMOROMANE?!
Kalousek je sice šíbr ale když něco řekne, má to hlavu a patu!
Nemluví Babiš nesrozumitelnou československou hotentotštinou? Není babiš mnohdy pro smích králíků?Není to ostuda pro Česko?
V které civilizované zemi je 1.místopředsedou vlády jeden z nejbohatších lidí ve státě? Pouze rozpadající se Ukrajina zvolila oligarchu do nejvyšší politiky! Babiš je fakticky premiérem!S Babišem vpřed na Ukrajinu!
Kde v Evropě nebo v dalších civilizovaných zemích jako např. USA, Japonsku atd je multimiliardář, který díky i svým ministrům z tzv. hnutí (spíše SEKTY) ANO ovládá další ministerstva a celou vládu, je politik v takovém konfliktu zájmu se státem jako Babiš a jeho Agrofert?
Copak to nechápeš namoromane?
Nežer tolik tu Babišovu propagandu neboť ty jeho plátky dle instrukcí Babiše cílevedomě vymývají lidem mozky!!
Přemýšlej namoromane alespoň trochu než napíšeš nějakou kravinu!!

(26. 05. 2014 11:36)

namoroman:Většina z toho co píšeš je blábol a překroucená fakta. Babiše nežeru, ale musím se ho zastat, protože co řekne to i udělá a ještě se nezdiskreditoval jak Kraďous. U Kraďouse se to co řekl nedalo ani poslouchat a že udělal co hlásal, tak o to to bylo horší. Katastrofa!!! Lepší agent STB, miliardář a celkem čitelný a čistý ministr financí, člověk za ANO, než STBák, poslanec už za parlamentu ČSSR, lhář a bezohledný sobec za TOP09. A to se vyjadřuji o té kukačce Kalouskovi slušně, přestože mám na jazyku spoustu vulgárních výrazů. Topku stejně lidé nevolili kvůli němu, ale hlavní podíl na tom mají starostové, Pospíšil, který má aspoň rozum v hlavě a dost i díky Schwarzenbergovým prezidentským voličům. Kalous se může radovat jak chce, ale ON na tom úspěchu TOPky má naprosté minimum zásluh!!! Pokud by tam nebyl on, tak TOPka by v tom případě vyhrála nejméně o 5% !!!

(26. 05. 2014 18:44)

123automobil:

(27. 05. 2014 07:48)

123automobil:

(27. 05. 2014 07:47)

namoroman:Fůůůůůj - "Komentátore" neblábol tady nesmysly a uvědom si kdo to tady stále vedl a přisával se jako převlečkabátnicklá korytářská kalousovitá pijavice. Jestli je pravda co píšeš a pokud je to pravda, tak Babiš s Teličkou jsou úplní břídilové a ještě ve vládě neudělali nic co by se dalo z desetiny zkritizovat jako šmejd Kraďousek. A když to tak vezmu tak to byl zrovna on, kdo to umožnil!!! Nebo tomu nezabránil. Tak netancuj na něčím rádoby hrobě, protože zastávat se Kraďouse je neetické a nemorální!!!

(26. 05. 2014 11:25)

123automobil:

(27. 05. 2014 07:46)

jsemtady:Ten Kalousek je fakt óbr ***! Že mu ten špunt alespoň nevyrazil pár zubů. To není možné, mi se snad toho čů.ráka v životě nezbavíme.

(26. 05. 2014 08:14)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy