tawon:Tak TOP 09 a ODS spolu s tím takzv. Lidem/další podvod na voliče/ tu vládly necelé tři roky. Kalousek,co by Ministr financí zadlužil tuto zem o dalších více jak 600 mld. ,-Kč, ať počítám, jak počítám průměrný schodek státního rozpočtu ročně více jak 200 mld. ,-Kč a to prosím všude škrtali, ve zdravotnictví/zavádění dalších poplatků, více placených léčiv/,sebrali postiženým, seniorům, státním zaměstnancům, pak okradli všechny zvýšením DPH a to dokonce na potraviny, léčiva, potřeby pro děti atd. atd.
Tato současná vláda, kde tedy prim hraje ČSSD, vše vrací do původního stavu, všude přidávají a plánovaný státní rozpočet se phybuje v deficitu cca 100 mld.Kč, můžete to prosím vysvětlit? Kam Kraďous zašantročoval těch 100 mld. Kč?
Jeden malý detail, od roku 1997 žádná pravicová vláda nedovládla 4 leté funkční období, pravidelně skončila zhruna po 3 letech a po nich vždy zůstala zdevastovaná zem,dluhy a naštvaní občané.To je pravda, ale POTICHOUNKU ZDRUHÉ STRANY KRADOU A TO MĚ TEDA SE.RE. TAKŽE SE TU OBČANÉ TĚŽKO POMĚJÍ A ZBYTEČNĚ SE SNAŽÍ. VYSTRAT SE NA VOLBY PŘÍŠTĚ
grondt:Zákon neříká nic o platnosti voleb v souvislosti s účastí. Proto jsou volby platné i kdyby přišel jediný volič.
Stát nás občany -voliče vůbec nepotřebuje. Můžete si o volbách myslet co chcete.
To je ta naše demokracie.--Takže podle Vás by bylo správné,aby volby platily až od nějaké účasti,řekněme 50%.To by ovšem byl výsměch těm,kteří k volbám chodí,protože ti "nechodící" by se jim od piva,zahrádek,ze supermarketů a od televize jenom pochechtávali,že bez nich to nejde.Podotýkám,že ani mě se nelíbí,jak vlastně malé procento rozhoduje o budoucnosti státu nebo obcí,ale to je chyba těch,co nevyužívají svého práva a pak se diví,kdo že jim vládne.
grondt:Když vidím ten Sobotkův umělý škleb, tak bych jemu i jeho straně přál, ať následuje ODS do zapomenutí. Stejné pakáže. Zdravím srdečně Srbsko-já ovšem to u Berouna )))
abdc.adcb:ČSSD nikdy nevolit!!!Je to rozhazovačná chátra!!!Ti co celý život makali by měli dostat podle toho taky důchod.Jenže tato strana ubere těm poctivým co makali a přidá očouzeným kteří jen jako pracovali.Je to okrádání těch poctivých,na tom je založena ČSSD.A OPÁLENÍ JI BUDOU VOLIT PROTOŽE JE TO PRO NĚ DOJNÁ KRÁVA.