DISKUSE K ČLÁNKU

babamotorkarka: Milý Horáčku, tebe jsme si vážili za bolševika, ale to už je dávno, cos ztratil credit, nikoliv telefonní. Jsi jako všichni, zejména pravicoví stárnoucí miliardáři s jachtami, hrady atd., avšak s mentulkou na "půl šestou", honící si své stařecké ego pubescentní děvou ? Navenek geroj, nehnoucí se bez modrých tbl ? Žiješ nejen mimo realitu, chlapče, ale i s tou svojí mladicí působíš na lid odpudivě a trapně, obdobně jako Menzel, kdysi Gott, K. Svoboda, Suchý, Kaplický, Šípek, Šíp, Saudek a mnozí další. Nezávidíme ti, hochu, ani prachy, ani tzv. šukacííí "pannu". Jen by tací senioři, kteří mladistvou energii získávají chemickým dobíjením a od rádoby skromných, nevypočítavých, naivních díěívek, měli zalézt do boudy ke své německé doze a tam by si měli sami se sebou mlčet.

Nezapomeň na to dnes skočit, ty náš erotomane ! Můžeš dát postaru, jako za komanče, grupáč s výše uvedenými trapáky. A ty vaše "holky" mohou u kafe podrbat, kde, kdo, s kým, za kolik, jaké má která ňadra, hýždě, víčka, boky, stehna, parchantíky, fára a baráky, popř. milence, paroháče, není-liž pravda, ty "bystré", tzv. slepice bezmozkové ?

(24. 10. 2016 16:31)

bumb:babamotorkarka nikdo by to lepší jak ty nenapsal.Přesné a výstižné k oplzlému trapnému Horáčkovi a všem,které jsi tam jmenoval/a.

(24. 10. 2016 16:46)

aaobcanka:

(24. 10. 2016 16:56)

tarka:babamotorkarka: chudinko, závist je strašná, co...

(24. 10. 2016 18:19)

jnkal:Zde je krásně vidět obraz voliče Jitrnice Zemana
Totální imbecilové, většinou asi senožrouti z venkova ;)

(24. 10. 2016 16:28)

balika: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 10. 2016 16:38)

kukuku:Suma racionálního intelektu senožroutů ale vysoce převažuje na sumou intelektu pražské kavárny, která se zasekla za panování dvou Václavů a od té doby jenom tupě mele dokola to samé, aniž by pochopila, že ty posthavlovské ideje jsou pro praktický život nepoužitelné.

(24. 10. 2016 16:40)

aaobcanka:Pravda a nejen Havlova naivita nám jaksi uškodila, ale hlavně Klausova nenažranost (mld ve Švýcarech), vyčůranost a manipulace s lidmi poškodila mnohem více a nenávratně.

(24. 10. 2016 17:00)

aaobcanka: To víš, že ano. Sláma mně čouhá z podprrrrdi, vidle si vezu na trakaři, holiny jsem já, nuzačka, naštěstí zdědila po sportovci z minulé olympiády a hlavně, až se přede mnou zjevíš, tak tě vykastruju, na to vem jed ! Tvá platonická veterinářka, hádej odkud ? From Prague, ty křiváckej pravicovej a tunelářskej Klausovče, Kalouskovče mit Schlafen-berg ...

(24. 10. 2016 16:49)

informatik: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 10. 2016 16:59)

moiaza:Ještě že ty články nečtu a nemusím se tím pádem rozčilovat. Je mi celá vláda ukradená i s Horáčkem.

(24. 10. 2016 16:21)

gabreta:28.10.2016 je na Staromáku „manifestaci Pražské kavárny“?
Tak tentokrát chlapci s váma cinkat klíčema nejdu. Stačí mi, že jsem si naběhnul na vidle v listopadu 1989!! S váma to fakt jednou stačilo!!

(24. 10. 2016 16:12)

joudajoudovy:tak uz zbyva defenestrace....
pry to bylo vesele a hrave, a vsichni zucastneni si dobre zacvicili, i kdyz bylo par, kteri docvicili.

(24. 10. 2016 17:01)

melindala:Zmateny Horacek ted hleda radu u poradcu, otazka je, jit ci nejit na Staromestske namesti

(24. 10. 2016 16:10)

gabreta:Možná "Karbaník" začne "Právě jsem se vrátil z hradu od pana prezidenta"!

(24. 10. 2016 16:14)

brei:Je to smutný příběh této země. Václav Havel (jeho morální kvality není snad ani nutné rozebírat) bohužel se svými převlečenými komunistickými kamarády z padesátých let (Pithart, Ruml st., Dientsbier st., Pavel Kohout, Pelikán, Dubček a řada jejich následovníků )ovládl v listopadu 1989 znovu tuto zem a podařilo se mu naprosto zdevastovat tuto společnost (slušným lidem se omlouvám, stále věřím, že je jich většina a časem tuto Havloidní společnost vyženou !!!). Z té t.zv. Havlodní společnosti samozřejmě vynikají mimo jiné pánové Horáček (rovněž jeho minulost stála za to a je s podivem, jak mu to u komunistického režimu vše procházelo), Halík (také má zajímavou minulost), Pithart (velice angažovaný komunista v letech 1950 až 1970, t.j. 20 let !!!), pan rektor Tomáš Zima (komunista 1985 až 1990, kdyby nedošlo ke změně, tak je v KSČ dosud), pan Hermann (stačí si přečíst jeho minulost ukazující na jeho charakter) a další řada Havloidních patolízalů (TOP 09, ODS, ČSSD), vč. umělecké branže (která až na vyjímky za bývalého režimu se měla velice dobře). To je tedy výkvět malé části naší společnosti, která si osvojuje právo ovládat většinu slušných lidí této země !!! Bohužel se jim podařilo ovládnout media (zejména cenzurovaná TV) a tak se jim daří zmanipulovat dění nejen u nás, ale i v zahraničí. Celá tato akce je jenom řetězcem nepřátelských akcí proti současnému prezidentovi Zemanovi, který na rozdíl od svých předchozích 2 prezidentů se snaží hájit zájmy této země !!!Jak dlouho to bude ještě trvat ? Smutný příběh ......

(24. 10. 2016 16:08)

modern: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 10. 2016 16:52)

brei:Děkuji za slušný příspěvek, což zde bývá málokdy. O devastaci naší společnosti komunisty není pochyby. Bohužel dnes se to opakuje a u moci jsou znovu právě zejména převlečení komunisté. Vám tedy nevadí, že Václav Havel právě díky kamarádství s převlečenými komunisty z padesátých let jim dovolil opět ovládnout tuto zemi ??? Právě tito jeho kamarádi z tohoto období byli nejhoršími komunisty - v červnu 1950 byla popravena Milada Horáková a řada jiných nevinných lidí !!! A právě tito kamarádi V.H. (již jsem je vyjmenoval v prvním příspěvku) byli v té době již aktivními komunisty a setrvali v KSČ ještě dalších 20 let do svého převlečení !!! - takže asi s tou jejich zločineckou politikou souhlasili. Takže asi budeme stejného názoru, pouze mne vadí dnešní stav.

(24. 10. 2016 17:29)

achillea:Tak Zeman hájí zájmy této země???? To jsem si tedy nevšimla. Já se naopak za něj stydím, už to má v hlavě nějaký pomotaný. A když ještě k tomu začne blekotat Ovčáček, je to naprostá tragedie. Nebo Mynář - nejdřív Zeman vykřikoval, že když nebude mít prověrku, tak skončí, a ejhle - nemá ji a přece zůstal na svém místě. To je v pořádku? Vždyť už jen kecá a dělá ostudu, copak to nevidíte? Spíš nechcete vidět. Tak si seberte toho svýho idola a vypadněte na neobydlený ostrovy v Řecku a bude klid.

(24. 10. 2016 18:05)

honza54: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 10. 2016 16:07)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy