DISKUSE K ČLÁNKU

zdenekk: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 11. 2016 12:58)

PETR_50:TO BY BYL ANE PRESIDENT. KRADL A PODVÁDĚL V MLÁDÍ A TO MU ZŮSTALO VLSATNÍ DOPOSUD!!!

(21. 11. 2016 12:49)

baIika:Nech Zemana na pokoji. Dnes je to už jedno.

(21. 11. 2016 12:56)

balika: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 11. 2016 13:00)

informatik: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 11. 2016 13:02)

partyzanka.michel: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 11. 2016 13:00)

sabaton:Ještě toho lotra nevyhnali!!!!!! Parchant bez studu!!!!!!

(21. 11. 2016 12:40)

luder:Horáček prezidentem? Prý chodí mezi lidi a naslouchá jejich názorům. Zřejmě je nedoslýchavý, nebo slyší jen to, co chce slyšet. Zeman prý rozděluje lidi. Ve skutečnosti národ rozdělují kavárenští povaleči, sluníčkáři, pravdoláskařští havlodi, kteří se mění v neomarxisty a nebezpečné fašisty díky Bruselanálismu a USAanálismu.

Kdyby skutečně naslouchal národu, znal by jeho největší problém posledních dvou let. Ani slůvkem se v rozhovorech nikdy nezmínil, jak se chce postavit muslimské invazi do Evropy, jak by tento problém jako prezident řešil.

Nemá názor ani na současnou vládu, prezidenta, NATO, EU, EET, TTIP atd..! "Já bych rozhodně chtěl jít pro něco, ne proti něčemu." Pro co konkrétně, to se od něj nedozvíte. Nemá žádnou vizi, jediný konkrétní plán do budoucnosti. Poslouchat lidi a sjednocovat je, to je na prezidenta příliš málo. O zahraniční politice ani slovo. A to je pro prezidenta jeden ze základních úkolů. Vyznamenal by prý každého rektora, bez ohledu na jeho morálku a minulost. Ke jmenování vyznamenaných zná pouze jediného člověka, což je na budoucího prezidenta přímo katastrofální a velmi tristní, jaký má přehled o významných lidech.

Dokonce nemá ani základní znalosti o Mašínech. Má prý doma plno knih, ale tuto nemá, když chce pracovat v politice?

(21. 11. 2016 12:11)

PETR_50:MÁ DOMA PLNO KNIH......
To já jsem znal jednoho,který sbíral klíče a všude si zamykal a jednou než našel ten správný tak se pořádně zesr*l!!!

(21. 11. 2016 12:51)

irvajn:ale řekl jak bude řešit imigraci - uvítáme, přijmeme, je to naše morální povinnost, protože i praotec Čech byl imigrant - pro mne je jako prezident přijatelnější Honza z Horní Dolní nežli tohle havloidní tlachající stvoření

(21. 11. 2016 14:10)

rego: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 11. 2016 15:15)

1946:

(21. 11. 2016 15:33)

melindala:Leta podvadel svoji manzelku, s milenkou splodil nemanzelske dite a ted nas bude moralista poucovat, at tahne odkud prisel. Fortunu prodal v 2004 co od te doby udelal pro nasi zemi, pro lidi? Vzdycky myslel jen na sebe.

(21. 11. 2016 12:08)

nicnezpravda:dítě se narodilo až po rozvodu..ale manželku podváděl roky před rozvodem..Dítě se zároveň narodilo před další svatbou,takže jde o parchanta.. Rozvod 2010,narození 2011 a druhá svatba 2012..

(21. 11. 2016 12:11)

baIika:Neurážej Zemana, taky zahejbal.

(21. 11. 2016 12:26)

luder:Pokrač. Horáček! Nechtěl jsem věřit, že je proti zvýšenému bezpečnostnímu opatření na Hradě. Prý tato opatření zvyšují bezpečnostní riziko!! Opravdu se nezbláznil?? Není schopen pochopit, že je to v zájmu bezpečnosti všech hostů, přicházejících na Hrad. Dokonce není schopen pochopit význam ochranky prezidenta, kterou přepočítává na peníze...

Má strach kritizovat souce či jeho rozsudek, kdy šlo o vlastizrádný trestný čin krádeže a zničení státního symbolu v ceně osmdesáti tisíc a tento skutek byl soudcem považován za pouhé vyjádření názoru. V USA by tato skupina Sto hoven byla okamžitě zastřelena. Pokrytecky respektuje ukradené heslo "Pravda vítězí", ale v tomto případě má strach tuto pravdu bránit. To má být prezident "bojující" za pravdu? Stejně zbabělý byl Havel, když 17.11.1989 utekl na Hrádeček.

Zdráhá se uvažovat o tom, jestli jako prezident bude bydlet na Hradě. Chce bydlet ve svém domově. Představuje si prezidentování jako Hurvínek válku. Deset tisíc knih se prý těžko stěhuje...No comment.

Pořád by chtěl komunikovat s lidmi, ale k tomu nemusí být prezident. Stačí jít každý den do jiné hospody. Skutečně byste chtěli prezidenta, který jako vekslák okrádal lidi ve skořápkách, hrál hazardní hry, má strach hájit pravdu, který nemá na nic názor, který nemá ani šajnu o zahraniční politice, který nemá žádnou vizi, který má strach kriticky se postavit k jakémukoli problému, který nezná nejzákladnější problém našeho národa a celé Evropy?

Miroslav Petr

(21. 11. 2016 12:08)

nicnezpravda:Otec Horáčka měl maniodepresi,ale určitě ne kvůli roku 1968..je to dědičné a vypadá to,že touto nemocí už i trpí náš kandidát na prezidenta..jeho divné chování to naznačuje..

(21. 11. 2016 12:07)

reditelzeme:já nechci prezidenta veksláka a ministry nebo poradce kdejakého komedianta, který se neumí umělecky uchytit.

(21. 11. 2016 12:02)

tonny44: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 11. 2016 12:01)

nicnezpravda:Ačkoli mi tehdy bylo už 52 let, ještě jsem se mohl pokusit stihnout to, co jsem předtím stihnout chtěl, ale nestihl.“ Ano víme..díky penězům založil druhou rodinu s mladou poběhlicí

(21. 11. 2016 12:00)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy