DISKUSE K ČLÁNKU

cicavec:No jo ,vrána k vráně sedá.Zřejmě taky nemáš čistý profil,když se na vše takhle koukáš.Docela Tě lituji.

(07. 05. 2010 14:56)

xena3:Politiku do toho tahat nechci. Jen nechápu, když měl doma Zlatu, proč lezl na něco jako je Wolfová...

(07. 05. 2010 14:26)

antoniocosi:Je to jednoduchý...doma se štěknul s Aurélií, v práci potkal Wlkovou, a vzhledem k tomu že takové zvíře v posteli ještě neměl, tak na to vlítli a mysleli na Spálenýho Jak je důležité míti Filipovskou...

(07. 05. 2010 14:46)

fery:od představitelů nejen Věcí veřejných, kteří nejsou schopni "přiznat barvu" přece jednoznačně svědčí o jejich charakteru, ale také to napovídáí každému soudnému voliči - KDO PODVÁDÍ V SOUKROMÉM ŽIVOTĚ, NEBUDE SE CHOVAT LÍP ANI JAKO POSLANEC!!!!! A protovoliči POZOR!!, nechtěj být podvedený i po volbách!!!!!

(07. 05. 2010 13:55)

meadow:Když si ani sama Wolfová nemautuje s kým kdy spala, tak jak můžete tvrdit, že John lže???

(07. 05. 2010 15:39)

honza666:to by mi teda zajímalo koho bych volil, kdybych si dal podmínku, že ta strana nebo její představitelé nikdy nelhali ))

(07. 05. 2010 15:43)

monjja:....lhaní o tom, kdo s kým kde spal. Obecně mě to nezajímá, nezajímalo mě to ani u Topola nebo Parouba - ti sami mají nejvíc másla na hlavě, tak ať se ani neozývají, a hlavně ať to zase jalově a blbě nekomentuje Paroubek, kterej má tak krátkou paměť, až hrůza...a nezajímá mě to ani u Johna a z roku 1999 mě to zajímá míň než loňskej sníh - navíc o nich se všeobecně vědělo, že mají "volný vztah", tak kde je problém, že s ní spal? Ráno jsem si říkala, že pokud se k volbám vůbec budu obtěžovat, tak ho půjdu asi volit, protože než ta držka s bradavicí nebo všichni ti, co tam jsou teď, který už nemůžu ani vidět, natož poslouchat, tak to radši John nebo Schwarzenberg. A ani tento článek můj názor nezměnil. Pokud chcete, ČSSD nebo jiní, kteří vytáhli tuhle už dávno vyčpělou špínu schválně, snížit jeho preference, vyhrabte na něj, že někde krad jako vy, pak se možná rozmyslím.

(07. 05. 2010 12:51)

starenka45:Správný přístup sdílím ho s vámi super.Ty rozkradače a lháře už jsme tam měli 20let a dokázali jenom všechno rozkrást tak už by to chtělo konečně změnu.

(07. 05. 2010 15:10)

honza666:zároveň s tímto článkem, spustila ČSSD novou reklamu s téměř stejným obsahem, který je navíc většinou lež za lží, ostatně to už je u ČSSD normální

(07. 05. 2010 15:44)

kajina:No ten Schwarzenberg s Kalouskem, to je teda trefa ! Jeden sklerotickej stařec, usínající i ve stoje a ten " černý - černopr..lník " Kalousek se všemi svými propadáky a zpackanými zakázkami jako šedivá eminence dalších přeběhlíků ( Parkanová - zpěvačka v roli vojákyně ), to je opravdu síla... Žádná vyčpělá špína není - je vždycky jenom špína a zlodějna, i kdyby to bylo po dvaceti letech...

(08. 05. 2010 01:17)

monjja:Tohle nechápu....to mám svůj drahocenej čas věnovat tomu, že budu volit Parouba nebo jim podobný? To snad ne, po tolika letech v podstatě "bezvládí", kdy se ti idioti nedokážou ani domluvit na tom, kdo půjde první ze dveří? Mno...a řekla bych, že tohle je skutečně vyčpělá špína a za tím si stojím...informace, že s ní spal, když řekl, že s ní nespal, a to ještě - pěkně prosím - jedenáct let stará, to se mnou teda "zamávalo"...Johna si vážím kvůli tomu, jaký je novinář, jaký je politik, to nevím, ale vzhledem k tomu, že tam může kldině bejt i zlodějskej mašinfíra a ještě mu projde i megakrádež, tak tohle bych opravdu neřešila...

(10. 05. 2010 14:04)

alex0800:Hrajeme si na nej-čestnější a přitom Vás občany taháme za "fusekli".. A stejně nás budete volit.. Asi v tomto duchu nefungují pouze věci veřejné, ale drtivá většina politických stran.. Vzpomeňme kauzi třeba Kalouska, Svobody a jiných.. Ti vlivní se kleci krásně vyhnuli, jen hloupí politici končí v base !!!!

(07. 05. 2010 12:46)

martha987:Pro pořádek bych doplnila Jančíka, Béma, Paroubka, Langera, Urbana, Tvrdíka, Laudáta a... mnoho dalších.

(07. 05. 2010 13:19)

alex0800:Jo jo.. přesně tak.. Ale fakt je, že těch jmen by bylo nejméně na tisícistránkovou knihu

(07. 05. 2010 14:41)

majojo:A Gross?

(07. 05. 2010 15:21)

gogo:aneb jak se u nás na politika sluší a patří ....

(07. 05. 2010 12:45)

reflex: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(07. 05. 2010 12:35)

meadow:Už to tak vypadá, zajímavé je jak si Pavlínka najednou vzpomněla tři týdny před volbami, že v roce 1999 už spala s Hůlkou

(07. 05. 2010 12:15)

antoniocosi:No protože má pořádnou hůlku...na to si vzpomene každá

(07. 05. 2010 13:08)

lenhani:nezapomněla Pavlínka připomenout,že začínala chodit s naší největší muzikálovou "sééééélebritou" Daníkem Hůlkovic.To byl zřejmě její největší životní počin-zařadit se do davu jeho ex...Kdo to náhodou nevěděl,tak z toho sedí na zadku

(07. 05. 2010 12:11)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy