DISKUSE K ČLÁNKU

sensadrak:Semelová s mlátičkou mají takovej dobráckej kukuč, jako tváře komoušů nemají chybu.

(27. 02. 2017 21:37)

rego: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 02. 2017 20:17)

putnam: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 02. 2017 20:36)

(27. 02. 2017 19:44)

sensadrak:Aby se tam rasisti, jako ty, nemohli ukájet.

(27. 02. 2017 20:29)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(28. 02. 2017 07:14)

(28. 02. 2017 09:09)

VincenzoMakaluzo: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 02. 2017 18:13)

moiaza:Vaše diskuze předčí Silvestrovské pořady. Zvláště diskutující4858 mě rozesmál lépe, než 10 komiků dohromady. Hned jsem si vzpomněl, jak jeden trpaslík v krátkých kalhotách vyřvával z Melantrichu že strany jsou pro straníky a OF pro všechny. Dnes je stran jak hnoje a OF na pohřebišti. Já žádné strany neřeším. Všechny politické předvolební kecy, sliby a vyblitky jdou zcela mimo mě. Smáli se komunistům a jejich sjezdům. Dnes má "sjezd" kdejaká pidistrana a tam žvatají, lžou, korumpuji a všichni si tleskají. Jsme dobří, jsme nepostradatelní, jsme nejlepší. Kam se hrabou komunisté. Ti tak kvalitní šaškárnu nedokázali zahrát, jako dnešní mocní.

(27. 02. 2017 18:09)

kukuku:Souhlas, ale hňupové jako 4858 jsou IN.
Sjezdy KSČ byly pokrytectvím, ale přece jen: Každý sjezd podával hodnotící zprávu za minulou pětiletku - kolik bytů mělo být postaveno a kolik jich opravdu stojí apod. Dnes nikoho nenapadne (a ČT ze všech nejmíň) zhodnotit, kdo může za to, že za 25 roků se zku*ndilo, co se dalo, jak mohl vzniknout tak obrovský státní dluh. Černá Nora v 168hod. suverénně pěje ódy na budovatelské úspěchy havlovských zlodějů i pohrobků.

(27. 02. 2017 18:21)

lepabrena:Až tady budou vládnout oficiálně, tak tě smích přejde. Víš o tom, že podle oficiálních ruských údajů je v Rusku už 1,4 miliónu lidí, u kterých propukl AIDS? Nemluvě o miliónech nakažených, u kterých AIDS ještě nepropukl. Víš o tom, že v Rusku žije okolo 4 miliónů dětských bezdomovců? Víš o tom, že nejméně polovina obyvatel velkých měst- někde i více- žije v komunálkách- pro neznalé- v jednom bytě žije několik navzájem cizích rodin a dohromady společně užívají jedno WC a kuchyň. Víš o tom, že mnoho obyvatel venkova žije dosud v zemljankách? A víš o tom, že přitom tato země každému zletilému obyvateli venkova darovala zdarma půdu v rozsahu více než 14 hektarů a ti lidé s tím nedělali nic, nechali půdu ladem. Dnes Rusko přiznává po perestrojce větší ztráty na životech obyvatel Ruska než za celou druhou světovou válku. A to má být pro nás vzor a naše budoucnost? Jděte se léčit na psychiatrii, jen namáčení do ledové vody a elektrošoky obden Vás z toho můžou dostat. KSČM nám nenabízí vůbec nic, žádnou budoucnost, je pro nás jenom přítěží, která parazituje na občanech tohoto státu a vysává státní rozpočet. Jak to, že ještě KSČM nebyla zrušena? Kromě bídy tomuto státu nepřinesla nic dobrého. Se Sovětským Svazem přišla bída na zem! A to platí, i když SSSR už neexistuje. Jejich heslo zní- Čím hůře, tím lépe pro nás! Přeloženo- čím horší politická a ekonomická situace bude v této zemi, tím lepší bude postavení komunistických papalášů!

(27. 02. 2017 19:01)

balika: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 02. 2017 19:57)

rego: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 02. 2017 20:23)

(27. 02. 2017 20:40)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 02. 2017 20:50)

lepabrena:Já chápu, že KSČM je už tak dalece v koncích, že hledá jako zastánce své politiky feťáky, které platí matrošem, ale tak okatě to dávat najevo ostatním feťákům nemusí. To už je rozšiřování omamných látek, což je trestné!

(27. 02. 2017 21:53)

(28. 02. 2017 09:12)

(27. 02. 2017 20:00)

lepabrena:Já chápu, putname, že tě paraziti, kteří si říkají KSČM platí rovnou v matroši- asi v pervitinu od Vietnamců- protože nikdo příčetný a nesfetovaný se těchto příživníků nemůže zastávat. Ale chtít mě uplácet jejich fetem- to je snad vtip, ne? Já tě mohu ubezpečit, že mám naše i světové dějiny- na rozdíl od tebe, v malíčku a zkušenosti jsem zažila i na celé naší rodině. A ty, feťáku, se můžeš po jejich vítězství- které je krajně nepravděpodobné, těšit jen na gulag, kam odsunují všechny takové feťáky jako jsi ty. Vím, že umíš jen česky a to bídně a ruština je ti cizí, natož angličtina a že si nemůžeš přečíst to, co je na ruských a anglických servrech, že veškeré tvoje vzdělání je jen nedokončená zvláštní škola. Jinak modla tvých fetodárců Gottwald byl syfilitik-stejně jako Lenin- a jeho manželka Marta pracovala jako bordelmamá a začínala jako obyčejná šlapka. Takže chápu tvoje dotazy. I Stalin začínal svoji kariéru jako kostelní zloděj, až se vypracoval na bankovního lu*** a posléze hrobaře celé původní strany ruských bolševiků- které nechal zavraždit. V gulazích Ruska, které zřídil za své hrůzovlády, zemřelo víc obyčejných občanů než za druhé světové války. Po ní nechal odvléci z Československa desítky tisíc českých občanů. Podívej se na youtube na pořad Můj otec gulag!

(27. 02. 2017 21:45)

lepabrena:Zajímá mě, co je pro cenzora neslušné ve slově bankovní lupič? Toto byl oficiální název Stalina- Bandita z Kavkazu.

(27. 02. 2017 21:47)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy