DISKUSE K ČLÁNKU

alex0800:Pěkné..

A jak se kupují "herci" pro jiné strany..? Takových SMSek by jste u mladých "příslušníků" stran si přečetli kvanta.. ODS, ČSSD, jiné radši nebudu jmenovat.. Oni by z toho stejně udělali frašku.. Když mrtvý podepisují závěť tři dny posmrtně a přesto se dědí majetky obrovské..
HNUJ a politicky FUJ

(17. 05. 2010 11:23)

panna: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 05. 2010 06:00)

antoniocosi:vám padají preference

vy socanský jeli­ta..­.mimoc­hodem, ta písnička od Škrompracha...to je opravdu výplod chorého mozku... ale co dělat, když v ČSSDKSČ jiné nemáte No je vidět že to bude muž na svém místě až bude min.soc věcí

(13. 05. 2010 15:55)

gogo:Ta pravice to je tedy něco ..... škoda že mejlovat nemohou ti nejpočetnější z nás : chudí, nezaměstnaní a důchodci ... takže naštěstí tyto slohové útvary nejsou vyjádřením většiny tohoto národa....

(14. 05. 2010 15:38)

(15. 05. 2010 06:03)

9030:

(16. 05. 2010 01:53)

gogo:Oni milá panno vůbec nemusejí být "blbí" ... Oni jen prostě neměli to štěstí jako Ty, že nepřišli lacino a bez práce k penězům, či se o ně již nestarají rodiče jako o Tebe a tudíž (na rozdíl od Tebe) vidí a prožívají život takový, jaký skutečně pro většinu lidí v tomto státě je : těžký a složitý..... Tomu ještě Ty ve svém jednostranném, bezcitném a dětském vnímání světa nemůžeš rozumět. Možná až Ti jednou bude hůře (což si zatím jistě nepřipouštíš), tak to pochopíš...

(16. 05. 2010 06:48)

antoniocosi:

Tak teď jsem se zase pobavil
Není Vás tam více? Těch co přicházejí TĚŽCE k penězům a mají TĚŽKÝ a SLOŽITÝ život ???

Tak jděte do práce ! ;-D ;-D ;-D ;-D

(18. 05. 2010 11:39)

nautilus:Jsem důchodce a mohu majlovat. ČSSD, konkrétně pak Jiří Paroubek, představuje pro tuto zemi smrtelné nebezpečí. Nízkokapacitní mozky by si měly již konečně uvědomit, že na úkor přištích generací se nežije. Složenka na 120000 Kč,- je sice žert, ale s možným tragickým koncem. Život na dluh je především nemravná záležitost. Být mladý, šel bych do ulic. Paroubek a jemu podobní skončí na smetišti dějin, alespoň těch tuzemských. Závěr: Dokonce i důchodce může samostatně uvažovat. Samozřejmě pokud nemá Alzhaimra, případně nemá neurodegeneraci po mozkové mrtvici, což by mohl být případ voličů levice.

(17. 05. 2010 06:11)

antoniocosi:
Je vidět že slušní lidé nevymřeli...a hlavně mají rozumné názory

(18. 05. 2010 11:37)

socan68: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 05. 2010 09:07)

antoniocosi:

(18. 05. 2010 11:35)

9030:Před chvílí skončilo Volební studio na ČT1. A kdo se tam překvapivě choval jak to hovado ve stáji až ho muse moderátor opakovaně napomínat ???
A) oranžovej blb
oranžovej blb
C) oranžovej blb
Správná odpověď je za A.B.C. Tak tomu říkám dobře investované 300. A přesně tak si představujou ekonomiku.

(12. 05. 2010 22:47)

antoniocosi:Ahoj, no skouknul jsem to ze záznamu, a to byl zase nářez
Víš co je zajímavý, občas zajdu na pivko, a tam choděj i socani a kokosky...ale když je poslouchám, tak každej 2 z nich nemůže kulodrba ani cejtit,
tak jsem zvědav na ty vol.výsledky

(13. 05. 2010 12:19)

ondra74:http­://do­maci­.ihned­.cz/c1-40620600-kdo-je-muz-ktery-dal-paroubkovi-13-milionu-obchodnik-jenz-narazil-na-sazku

Tohle jsem schvalne sem hodil,aby tem co couhaji z Puchejrovyho zadku se aspon trosku dozvedeli o prakltikach Paroubkovy strany. Kdyz ctu nektere prispevky, tak se nestacim divit nad tuposti nekterych Puchejrovych fandu, kteri, kdyz nepodporujes CSSD, tak te automaticky zaradi mezi modraky, presne podle myslenkovych pochodu jejich arogantniho fuhrera vygumovaneho sexy mozka, ten taky za kazdym bukem vidi ODSaka. Tem zpitomenelym trubcum nestaci, ze maji dokument z radiozurnalu, tem nestaci fotografie s otevrenou kesenou Horackovy a okolo studenti, kteri cekaji na svoje "zaslouzene" penize. Budou porad mlet o Icku, jedna baba povidala, nebo jeden mlady clen OSD a pod. Bude to tragedie, ale je to jedina moznost, doufam, ze vyhraje Paroubek a pak zacne ta prava vlada lidu, jak v osmactyricatem a snad to tem zabednencum konecne dojde. Skoda, ze uz si ale takhle nepopovidame, protoze bude cenzura a budeme smet psat jako drive, jenom ody na paroprase a jeho svinskou zlatokopku, ktera se vtesnuje do role svate matky a rozdava rady na vsechny strany, jak vychovavat deti. I kdyz si osobne myslim, ze by mohlea rozdavat rady, jak rozbijet vice nez dvacetilete manzelstvi a na tom potom postavit to svoje kukacci.

(13. 05. 2010 15:19)

antoniocosi:Moc hezky jsi to popsal

Teď půjde o to, aby to lidem opravdu došlo...ale myslím že dojde,až zase budou stát na všechno fronty i blbé ku..fáče a banány...i když možná že na ty ne,páč potom už budeme BANÁNOVÁ republika

(13. 05. 2010 15:35)

dany676:Lepši stát za levice frontu na banány , než za pravice nemít ani na chleba

(13. 05. 2010 19:42)

9030:

(15. 05. 2010 01:29)

9030:tak mi člověče vysvětli, kde bere ty hlasy, když ani hospodský socky nemaj zájem. Leda, že by je volily ty jejich zlatý polovičky, což by mi přišlo celkem logické, protože když ten její línej lopata je bez práce, chlastá a domů nepřinese téměř nic, je soudružka těžce závislá na sociálních dávkách a každá kačka dobrá.

(13. 05. 2010 23:22)

(15. 05. 2010 06:08)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy