DISKUSE K ČLÁNKU

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2017 17:10)

zdanekk: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2017 17:24)

zdenek43: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2017 17:08)

zdanekk: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2017 17:03)

partyzanka.michel: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2017 17:03)

velka_0: František S., ČB : Předvolební preference Hnutí ANO vedené A. Babišem jsou noční můrou ostatních politiků, kteří rozjeli kampaň v boji o koryta, které jsme denně svědky v TV. Na všechny dosud nevyřešené podvody, odkláněčky, zlodějny a lumpárny jako by se zapomnělo. A je zde jen "problém" Babiš. Závist a strach z toho, co by bylo, kdyby A.Babiš vyhrál volby, je pro tzv. gaunery z TOP/­ODS/K­DU+STA­N/ČSSD podnět k současnému běsnění. Ale pro prostý lid (voliče) je naopak motivací Babišovo ANO volit.
-------------------------------------------------------------------------
Josef V., Strpí : Už jsem se lekl, že se o panu ministru financí nebude diskutovat v OVM. To by přeci nebylo ono. Novináři ze všech médií nyní hlídají, kdy se jen ve veřejném prostoru objeví jméno Babiš a hned se na něj vrhají jako hladoví psi. To jim samozřejmně nebude stačit. Stále se jejich reportáže budou točit většinou jen o tom " Co bylo před Babišem? Co je za Babiše? Co bude po Babišovi?" V politice se už o ničem jednat jiném jednat do voleb nebude. Kdyby byly volby každý rok, tak by veškerá činnost politiků a poslanců soustředila jen na další volby. Vystačili by si jen s tím. V parlamentu a ve vládě potřebujeme především odborníky, ale kde je vzít. Na kandidátkách politických stran aby je lupou pohledal.
---------------------------------------------------------------------------
Eliška Š., Mohelnice : Odesákům už vyčpěla Němcová, tak nasadili Udženiji - ta se jim taky "povedla". K Moravcovi nezbyde, než povolat Bobošici, aby ČT zprivatizovala, a pak od toho tzv. savého hmyzu,Moravce,bude klid.
-------------------------------------------------------------------------
Jar.M., Mělník : Čech je snadno manipulovatelný. Zločinci z ODS+TOP+KDU+STAN toho zneužívají, neštítí se ničeho. Pro ně je nejdůležitější odstranit Babniše za každou cenu. Oni rozkradli a rozprodali tuto zemi, postarali se o morální rozvrat, učinili spousty lidí nešťastnými, a teď se snaží moralizovat.

(19. 03. 2017 17:02)

zdenekk: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2017 16:55)

anka.: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2017 16:51)

(19. 03. 2017 16:58)

informatik: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2017 16:49)

aIIahakbar:Debil zdenekk se konečně veřejně přiznal k tomu, co o něm všichni dávno vědí:

zdenekk:drakulina. jestli ty jsi rozumný ,tak to se hrdě hlásím k ***m, rudý dědku pošahaný pedofilní.
(19. 03. 2017 16:32) reagovat nahlásit

(19. 03. 2017 16:48)

(19. 03. 2017 16:55)

partyzanka.michel: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2017 16:46)

ingotus: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2017 16:43)

aIIahakbar:Před pár dny jsem zažil něco, na co jen tak nezapomenu. Byl jsem na služební cestě a stavil jsem se na oběd v jedné hospůdce na okraji Prahy. Po hospůdce se mimo personálu nenápadně pohyboval jakýsi šupák s tabletem v ruce a sbíral se stolů účtenky EET. Na tom by ještě nic nebylo, kdyby na něho číšník nezavolal Zdenku, už jich máš dost, už běž. Když ta figurka odešla, tak jsem se číšníka zeptal, kdo že to je a on mi řekl, že je to místní blázen, který sbírá účtenky z EET a navíc je to prý velký přivrženec Kalouska.

Tak nevím, byla to náhoda, nebo jsem viděl partyzánku zdenkka na vlastní oči? Ať mě trefí šlak, jestli kecám!

(19. 03. 2017 16:40)

zdenekk: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2017 16:39)

(19. 03. 2017 16:49)

joudajoudovy:bla bla bla a co tvy soukmenovci?

(19. 03. 2017 16:51)

partyzanka_michell: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2017 16:38)

velka_0:

(19. 03. 2017 16:38)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy