DISKUSE K ČLÁNKU

lambokaja:Upozornění:

na letácích ČSSD došlo k tiskové chybě:
uvádí se, že v případě jejich vítězství "každý důchodce dostane 13. důchod".
Správné znění je "každý 13. důchodce dostane důchod".
Za prohození slov se tiskárna omlouvá.

(19. 05. 2010 21:26)

lambokaja:Určitě ne. Chce to novou krev a ne furt ty samé podvodníky. Já věřím p. Bobošíkové a vy volte koho chcete. Ale prosím z rozumem a myslete na budoucnost

(19. 05. 2010 21:10)

nautilus:ČSSD lže až se za nimi práši. Na jedné straně zde jsou regulační směšné poplatky, na té druhé pak finanční prostředky, které jsou k dispozici pro zdravotní péči. Dostupnost moderní léčby nezávisí na směšných poplatcích, ale na tom druhém artiklu. Lékaří mají stanoveny limity pro preskripci léků, a tak předepisují levné zastaralá léčiva, která zjevně patří na smetiště medicíny. Má se léčit podle nejnovějších poznatků medicinské vědy, jak stanoví Ústava? 0tázkou je, zdali na to máme. Regulační poplatky zcela zjevně přispěly k úsporám, což následně umožnilo kvalitnější léčbu těch potřebných. Uvedu příklad na diabetes druhého typu. Hlavní příčinou této devastující nemoci je většinou rezistence na účinek inzulínu. mělo by dojít k vyšetření funkce pankreatu produkovat inzulín. Pokud toto je v pořádku měla by být předepsaná léčba vedoucí ke zlepšení citlivosti buněk na účinek endogenního inzulínu. V úvahu přichází lék metformin a novější pioglitazon, který je ovšem nákladný, tak jako všechna moderní léčiva. V praxi se setkáte s tím, že vám lékař předepíše levnou močovinu, která trvale stimuluje beta buňky k tvorbě inzulínu a současně tyto buňky při dlouhodobém podávání likvi­duje(­apop­tóza). Jsou zde ale léky z kategorie inkretinů či DPP4inhibitorů, který stimuluje tvorbu inzulínu pouze po jídle tím, že šetří inkretiny. Výsledkem je regenerace beta buněk pankreatu. Tedy, první lék z roku 1954 vás zabijí, druhý regeneruje. Problém je v ceně toho druhého (Januvia přijde na 4000,-Kč na tři měsíce). Lékař vám asi tento nový moderní lék z finančních důvodu nepředepíše. To, co ČSSD provádí v oblasti zdravotní politiky patří do oblasti největší lumpárny, která se v této zemi děje, Nehovoře o tom, že po zrušení části poplatků došlo ke zvýšení podílu platby pacienta za moderní léky. Moderní lék nelze nahradit nějakým šmejdem z 50 let. Je s podivem, že to 0DS nedokáže řádně vysvětlit, tedy proč doplatky? 0světlení této problematiy ovšem překračuje rámec této diskuze. Ještě podotknu,

(19. 05. 2010 01:51)

antoniocosi:Neměl jsem nikdy iluze, že vláda ať už jakákoliv nám bude umožňovat léčení nenjnovějšími metodami a léky....

Ale pro sebe, to mají vždy to nejlepší obyčejný člověk ať si trhne hnátou, nebo si zaplatí léčení venku

(19. 05. 2010 08:24)

skritek321:Bohužel ČSSD si musí uvědomit,že lidé typu Parou­bek,So­botka,­Urban­,,Zgar­ba,Za­orálek­,Škro­mach,On­derka,­Orgo­níko­vá,Bu­blan,R­áth,T­ej a jiní,to je všechno jen národní divadlo na lidi.Ve všech stranách se musí ten vrch vyhodit a jedeme znovu.Volme malé strany,nebudou u koryta pořád stejní.D

(18. 05. 2010 13:51)

antoniocosi:

jo super...ale musí nás být hodně

(19. 05. 2010 08:25)

d.d.r.:http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=wTGT­GB0jsBk

(18. 05. 2010 10:29)

nautilus:0bčané Česka možná stojí před osudovým rozhodnutím. Pro mne to je jasné. Levici nevolím, i kdyby mne to mělo stát život. V dnešní době je dostatek studijního materiálu k tomu, aby člověk pochopil, jakou hrozbu pro lidstvo zosobňuje levicová ideologie. Nakonec jsem svůj aktivní věk prožil v bolševické totalitě, a ten život nebyl zrovna ideální. I mně dělali bolševici problémy, zejména v práci. Jednou to skončilo před soudem, to když jsem dostal hodinovou výpověď za údajné neuplatňování politiky strany u svých podřízených. Do práce jsem přišl v 6,00 hodin a v 8,00 hodin jsem byl bez ní.Podruhé jsem se štěstím unikl trestnímu stíhání, kdy jsem se měl dopusit trestného činu útoku na veřejného činitele tím, že jsem podal sítižnost na IBP v 0stravě, když mne protiprávně zadržovali cca 6 hodin na své služebně. Coby bezpečnostní technik jsem se vzepřel jejich rozhodnutí a odmítl zaplatit pokutu. ČÚBP v Praze nakonec rozhodl, že má stížnost byla oprávněná a že se o protiprávní zadržování jednalo. V totalitě žádná lidská práva neexistovala. Pana Paroubka považuji od této doby za největšího lotra, který se v této zemi objevil. Jeho a jeho ČSSD považuji za větší hrozbu pro tuto zemi, než je KSČM. Dlouho asi již žít nebudu, a tak by mi to mohl být jedno, ale pozor na socanské krysy. Jejich létorika a demogogie mi připomínají to nejhorší, co jsem ve svém životě zažil. Nadále platí: Komu není rady, tomu není pomoci. Volte kohokoliv, jenom ne socany. Jinak se můžeme setkat na tomto webu při příležitosti chatu o státním krachu. Pokud ještě tato vymoženost a projev svobody bude v tomto státě existovat. Nevyhrožuje novinám pan Paroubek již dnes?

(18. 05. 2010 01:26)

roval:Vidíte, já jsem taky důchodce a vidím to podobně jako vy. Jenže sem píšou i jiní důchodci a prakticky doslova zde reprodukují hodnocení polistopadového vývoje, jak je podává KSČM. Takže ani my důchodci nevidíme situaci stejně.

(18. 05. 2010 13:26)

skritek321:NAUTILUSI,asi jste byl pěkně nezodpovědný a já se divím,že Vás nedali sedět s tím dramatikem,to by jste byli pěkná dvojka.Naopak plno cizinců kteří zde za komárů studovali říkali že to je zatím nejlepší režim.A po srovnání s tímto bordelem mohu jenom souhlasit.Máte pravdu akorát v tom,že Paroubek-ale i Klaus ,Langr a jiní,brali penízky od Pitra­,Mráz­ka,Ba­biše,­Baka­le a jiných tunelářů.Proto by se všichni měli odstavit

(18. 05. 2010 13:58)

9030:No bodeť aby se tu těm studentům, žlutjm, černýjm fialovýjm nelíbilo. Soudruh jim v rámci reciprocity všechno zaplatil a ještě měli ,, stýpka,, v dolarech a bonech. To jim pak česká svazačka nastavovala každou díru kterou měla. Jó, to se to studovalo, když to ty holky měli ještě zapsané jako kulturní vložku pro studenty z bratrských zemí.

(19. 05. 2010 00:11)

antoniocosi:
Oni nejezdili jen studovat,ale také utužovat "frončaft" no a když se zadařilo, tak bylo smíšené manželství...tak že pak se rodily Zinajda Honec­kero­vá..­.Detlef Brežněv a tak

(19. 05. 2010 08:29)

9030:Díky moc za vaše příspěvky, je to sice tak trochu házení perel svin.ím ale pro pár lidí je to osvěžující a poučné. Ani já bych nikdy v životě nevolil levici, ať už má rudou, nebo oranžovou barvu. I pro mně je to parta zločinců a gaunerů, kteři se neštítí ničeho.A podle kvalitně zpracovaných výzkumů si dělá body na těch nejprimitivnějších demagogických slibech, u jednoduchých lidí, který vidí jen na pult v Tesku a na 30kč u lékaře.

(19. 05. 2010 00:03)

babca173:obyčejný člověk drží hubu a krok a ti neobyčejní jim tleskají,ale jenom do voleb.Pak už jim je jedno jak "obyčejný"žije.

(17. 05. 2010 20:52)

oxinnka:Třináctý důchod ze zisků ČEZ. Nebo- Snížit cenu elkektřiny- neplatit u lékaře-- Proč rozdává sexy mozek peníze z cizího. Léta je on i jeho společníci v poslanecké sněmově všechny tyto zákony také odsouhlasili a nyní je zase budou rušit.

Proč máme platit v lékárně za položku na receptu, když je to podnikání, jako každé druhé, lékárník nám nic nedává, jen z nás má další peníze navíc.
Recept- dva léky šedesát korun, za co????????????????? Podívá se na recept,
sáhne do přihrádky a podá Vám léky.

Lékař Vás musí vyšet­řit,pr­ohlíd­nout, popřípadě Vás posílá na další a další vyšetření a dostane jen 30,- Kč.
Kdo pro nás dělá více?­??????­??????­???????

Modrý pták, také rozhodovali o nás, bez nás, stejné lidi, slibují věci, které sami odsouhlasili. Topol se vzdal, druhý se drží zuby nehty, jde přes mrtvoly.

Sexy mozek, nezná nic jiné, než se ve sněmovně hádat, tak ať odejde.
xxxx­xxxxxx­xxxxxx­xxxx
Oranžová - rozdává zadarmo pití ,jídlo, jen aby měla hlasy, kde byli politici celé čtyři roky,když cestují po světě a rozhazují naše peníze, když si nechávají proplácet peníze na které nemají nárok. Třeba pan Sobottka, trvalé bydliště má a nechává si platit na ubytování, to je bordel a to bude pokračovat, když ho zvolíme. Tady je ta rovnost nad rovnost.
Žádný s poslanců nemá na bilbordu napsáno, zdáme se výhod na cestovné a budeme si platit městskou dopravu, ušetříme na našich příplatkách za různé kluby, tady jsou velké pení­ze..­....­....­....­....­....
Nejlépe je zvolit poslance důchodce, ať mají přes 70 let, odpočinou si tam, vyspí, přečtou noviny, nají a jdou domů.

(17. 05. 2010 19:21)

babca173:Obyčejný člověk nemusí volit neobyčejné politiky.Nevolat!

(17. 05. 2010 19:04)

babca173:Obyčejný člověk nemusí volit neobyčejné politiky.Nevolat!

(17. 05. 2010 19:04)

anka:ODS ma zatim nejlepsi a nejrealnejsi program na zachranu nasi ekonomiky.....takze pro me je to jasne­....­.tele­fono­vani domu je obtezovani lidi...

(17. 05. 2010 17:32)

agent:Libivý, jako vždy a vše..ale nikdy z toho nic nesplnili a ani nesplní.Kdyby chtěli zachraňovat ekonomiku, tak to udělali už dávno. ČSSD sice líbivě rozdává, ale je to jen zlomek toho co ODS nakradla a co zmizelo na soukromých účtech.

(17. 05. 2010 17:45)

anka:nejrealnejsi....

(17. 05. 2010 18:08)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy