DISKUSE K ČLÁNKU

herroi:Toto tvalo než tahlensta politická verbeš dostala co jim patří. Pánové Topolánek, Paroubek, Langer­....­....­....­.Ted lezte kanálama at vás někdo z vašich kamarádů nepošle do politického nebe!!!!!!!!!

(30. 05. 2010 07:34)

nextapache:V Olomócu máš nakradený, tak vypadni zloděju a nesmraď, nebo dostaneš po čuni.

(21. 05. 2010 06:10)

tom8888:Z vrahy se možná nekamarádí , ale se zloději určitě

(21. 05. 2010 17:29)

znojmacka:Sám mezi lvy a lany spoutanej
figura zmáčená v rohu klečí
Sám mezi štíry lany spoutanej
figura připláclá v rohu brečí
Jinak už to asi nebude
všichni připláclý říkaj
zbytky v klecích po lvech
jim chutnaj
Mám nápad štíry zašlápnout
a hodit lvům a hodit lvům!
Sám - mezi námi
figura zmáčená v rohu klečí
Sám - mezi námi
figura připláclá v rohu brečí
Já chci svoje lásky v klidu prožívat
- bez lan v klecích
Lásky ach jo, ty už mě samy sejmou
pokousaj mně celý tělo
- i když nebudu chtít
a hodit lvům!
Ať už se navzájem ukousaj

(20. 05. 2010 15:06)

antoniocosi:hm...zřejmě znalkyně Lucie co? Tvá krevní skupinka ?

Jo klece by potře­bova­li..­.všich­ni z parliku

(20. 05. 2010 15:16)

znojmacka:znalkyně ani ne.. ale obdivovatelka jo..

(20. 05. 2010 15:31)

antoniocosi:Ahoj no já také raději starou Lucku tři čárky taky můžu a také Buty R.Holý a jeho ansámbly...paráda

(21. 05. 2010 10:21)

znojmacka:jo ale ještě jsem chtěla dodat, že předvolební zpěváci a herci agitující za JAKOUKOLI stranu mě teda neberou , stejně tak, jako když se z Parkanový stala zpěvačka .. ale jinak, tihle dva by si mohli zanovtovat: I.L- ..až tě potkám, tak ti to spočítám... D.K. sám sobě-.. utíkej !!, dokud máš dost síly..

Ať si střihnou duet, aspoň bude sranda.

(21. 05. 2010 12:15)

znojmacka:a spíš než klece, tak klecový lůžka.. pro všechny bez rozdílu

(20. 05. 2010 15:38)

honzejk: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 05. 2010 14:14)

e.44:Teda to video s Langerem je neskutečná ubohost. Vždyť on tam vystupuje jako ukřivděná ,zajíkající se, ufňukaná histerka, co se snad každou chvíli rozbrečí.........
Je snadné si domyslet, kam nás může tahle parodie na chlapa dovédst...........

(20. 05. 2010 12:22)

roval:Ta vaše "histerka" se píše s ypsilon, tedy hysterka. Myslím, že právě vy byste to měla vědět.

(20. 05. 2010 21:03)

honza1965:Vždyť má pravdu.
A jestli nemáš jinej protiargument než překlep, ta o co se snažíš

(22. 05. 2010 13:46)

d.d.r.:http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=wTGT­GB0jsBk

(20. 05. 2010 11:36)

antoniocosi:to jsou Ti praví vyhulenej Bárta,vychlastanej Koler, kterej chodil brečet na AS aby mohl udělat přehrávky vypitá Gaislerová a lesbická Langerovic kráva
Když se dělal tunel s IPB, tak si hrála s kačeremna písku a teď se bude navážet do politiky ???
Lidi jstese asi po.s.rali ne ???

(20. 05. 2010 10:50)

derek:už by měl zmizet.

(20. 05. 2010 09:18)

alex0800:Tak, a KŘIVÁK promluvil.

UŽ NEMÁME STRACH. Už víme, jak se ZBAVUJETE nepohodlných a odstranit jednoho či dvacet není problém.. Ale několik milionů vás ubije čepicema..
A Vyúčtování Svobodných za provary Vašich PSEUDO-DEMOKRATICKÝCH vlád PLNÝCH CENZURY je velmi motivující.

Ano, média ovládáte a INFORMAČNÍ VÁLKY vedete obstojně, ale praktiky STB či jiných tajných "zločinných" organizací už nemají v novém světě místo.
Pokud to tak platilo za Vašich předků, tak si uvědomte, že dnes již nejsou PADESÁTÁ LÉTA!!

Milé Íčko, jsTE KŘIVÁK!! Hovoří o Vás tak všichni sluční lidé, co se s Vámi setkali a to už je co říct!! Nezávisle jsem to slyšel na vlastní uši z řad i Vašich nejbližších..
Co s takovými jako jste Vy..? Kolik toho máte už na svědomí..? Jste lepší než Vaši "předci"..? TI CO DRŽÍTE V ŠACHU, NA VÁS DONÁŠÍ A VYPUSTÍ PRÝ VÍCE.. MNOHEM VÍCE..
CHTĚLI JSTE INFORMÁČNÍ VÁLKY, ALE VŮBEC NETUŠÍTE, CO BUDE NÁSLEDOVAT!! To už nejsou 60. léta 20. století v USA..

Man will be what he was born to be ... FREE AND INDEPENDENT
JFK 1961 - boj za lidská práva proti tajným "uskupením"
To je naěe naděje i síla. Tak to je, bylo a bude..

Vlastenec

(20. 05. 2010 08:53)

alex0800:Tak, a KŘIVÁK promluvil.

UŽ NEMÁME STRACH. Už víme, jak se ZBAVUJETE nepohodlných a odstranit jednoho či dvacet není problém.. Ale několik milionů vás ubije čepicema..
A Vyúčtování Svobodných za provary Vašich PSEUDO-DEMOKRATICKÝCH vlád PLNÝCH CENZURY je velmi motivující.

Ano, média ovládáte a INFORMAČNÍ VÁLKY vedete obstojně, ale praktiky STB či jiných tajných "zločinných" organizací už nemají v novém světě místo.
Pokud to tak platilo za Vašich předků, tak si uvědomte, že dnes již nejsou PADESÁTÁ LÉTA!!

Milé Íčko, jsTE KŘIVÁK!! Hovoří o Vás tak všichni sluční lidé, co se s Vámi setkali a to už je co říct!! Nezávisle jsem to slyšel na vlastní uši z řad i Vašich nejbližších..
Co s takovými jako jste Vy..? Kolik toho máte už na svědomí..? Jste lepší než Vaši "předci"..? TI CO DRŽÍTE V ŠACHU, NA VÁS DONÁŠÍ A VYPUSTÍ PRÝ VÍCE.. MNOHEM VÍCE..
CHTĚLI JSTE INFORMÁČNÍ VÁLKY, ALE VŮBEC NETUŠÍTE, CO BUDE NÁSLEDOVAT!! To už nejsou 60. léta 20. století v USA..

Man will be what he was born to be ... FREE AND INDEPENDENT
JFK 1961 - boj za lidská práva proti tajným "uskupením"
To je naěe naděje i síla. Tak to je, bylo a bude..

Vlastenec

(20. 05. 2010 08:53)

1912: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 05. 2010 07:12)

jarda304:je vám líto, že více nežli vy ?

(20. 05. 2010 07:16)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy