DISKUSE K ČLÁNKU

mujboze:Tenhletenc pán - a ostatní jemu podobní v diskusích v bedně - mají, (samozřejmě vedele "politiků") aniž by si to uvědomovali, děsný negativní a dlouhodobý vliv na úpadek kultivovanosti a mediální kultury národa českého.

Neb 95% lidí, hlavně těch mladších, kteří nesledují podobné diskuse v kultivovanější cizině (byť i tam jsou různé úrovně) a proto nemohou srovnávat jak úroveň politiků tak úroveň moderátorů tam a tady - si do podvědomí vštěpují, že hádání, mluvení o blbinách, urážení, štěkání, skákaní si do řečí, odvádění mimo téma, omílání minulosti, vyčítání do nekonečna.....atd. je nutnou součástí kultury a politiky CR.

To, že se Moravcové, Veselečtí, Štěpánky, Kocourkové, rudovlasé štěkny nebo Jílkové ježibaby dali na tuto cestu, neznamená, že ji ovládají. Oni jsou totiž ovládány a manipulovány tou pakáží (až na pár málo výjimek) , která má chování spratků z hospod nebo ze základek, místo aby oni, moderátoři určovali kvalitu diskusí....

Na druhé straně, můžeme to po nich vůbec chtít, když si mohou podat ruce s těmi naproti u stolu? Odkud brát, když je to tu vše se stejným DNA ?

(23. 05. 2010 09:40)

mujboze:..PS...To, že dal jen tak mimochodem signál tomu samému lidu, že předvádí svoji nemohoucnost a ignoruje volby, jen dokresluje jeho přístup k zodpovědnosti před celým národem jako mediální známá osoba a dorazí už skoro bez překvapení všechnu zbytkovou míňku o jeho úrovni být přece jen příkladem těm, za které peníze má zodpovědné místo při tvorbě názorů na politickou kultivovanot této naši malé,- po 50 let stejnými politickými grázly a burany - bité zemi..

(23. 05. 2010 09:47)

janamala:Netuším, jestli jsi muž či žena, ale tvoje příspěvky jsou tak strašně nudné a zbytečné...nestačí jen hrát si na intelektuála znalého věci...rád se posloucháš, ale nikdo tebe...

(23. 05. 2010 11:29)

mujboze:Milá paní Jano Malá,
až na malou chybičku - oui, d'accord s Vámi
Ta chybička je: rád se čtu, a ne poslouchám - sestry totiž na mně vždy hodí polštář a je po srandě.

(23. 05. 2010 11:53)

zirafa: akorát že paní Jana Malá je mimo mísu, co se sester týká....
doufám, že se nenecháš otrávit těmi negativními příspěvky....

(23. 05. 2010 15:04)

gevi:Mně taky nesedí a nečtu ho. Tak jsme aspoň dva, kteří si nemyslí, že jeho výplody jsou vrcholem vtipnosti a bystrosti postřehu.

(23. 05. 2010 13:10)

janteto:Já myslím, že je nás mnohem víc, ale v tuto chvíli určitě tři!!

(23. 05. 2010 14:50)

pouffiasse:Já se taky počítám mezi Vás,ty jeho příspěvky jsou o ničem, trapný a zbytečný!měli by mu tu zakázat vstup!

(23. 05. 2010 14:59)

mujboze:Milá paní Gevi

dobře, že mě nečte...a to sem jen nějaká blbá neznámá nula v nějaký ztracený nedělní diskusi na blesku, bo se v nemocnici furt nudím... -

...ale kolik mi podobnejch máme v politice a mediích - žíš marjá - a ti škodí, škodí daleko víc, víc než nějakej nehybnej, na lůžko uvázanej můj bože....

Váš

(23. 05. 2010 15:38)

zirafa:doufám, že ti přinesou volební urnu k posteli, a budeš volit, můj bože!

(23. 05. 2010 15:13)

mujboze:Milá žirafo,
...dyž to sestřičky zvládnou mě vodnést 2x denně na velkou a 3x denně na malou, - s urnou to bude pro ně hračka...
...horší je, že prej douhodobně nemocí nemaj právo volit, bo ubíraj důchod, tak nevím..
...možná by mi moh Moravec poslat jeho volební lístky?

(23. 05. 2010 15:30)

zirafa:

(23. 05. 2010 15:41)

1912: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 05. 2010 08:48)

ganzanie: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 05. 2010 11:37)

ellenase:Tohel je ta nejdebilnější výmluva, proč nechodit k volbám.

(23. 05. 2010 14:46)

ganzanie: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 05. 2010 17:48)

zirafa:ganzanie, vždyť nejsou jen ty 4 strany.... určitě by sis vybrala!

(23. 05. 2010 15:05)

klotilda:

(23. 05. 2010 08:40)

ales1:nemá s publicistikou nic společného. Moravec by neměl chodit ani k volbám, ani do práce. Proti zahraničním politickým pořadům je to uječený hnůj. I v ruské televizi jsou kvalitnější pořady s pozvanými politiky.
A to, že ČT pořád zve komunisty a nikdy ne zástupce menších, ale možná nadějných politických stran je už přímo na pár přes hubu komunistovi Janečkovi.

(23. 05. 2010 07:55)

delavar:Volby jsou sranda jednou za 4 roky,proč se jichnezúčastnit???

(23. 05. 2010 07:42)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy