DISKUSE K ČLÁNKU

marquisde:A tobě Antoniocosi, vyplav z těch debat a neotravuj normální lidi, tupej pablbe, vypatlaná hlavo, drzá a otravná. Všude kde tě najdu tě hned profláknu, to si piš a zítra po volbách to nepochopíš, namyšlenče pravicovej. Čest ti ! Soudruhu !

(29. 05. 2010 00:07)

marquisde:Johanko, nic si z toho blba nedělej a nedej se, je to úchylnej tupolev, typickej pravičáček, kterej to v neděli nepochopí, stejně, jako ti jeho bozi, kteří straší republiku názory, že buď nás, nebo katastrofu. Vidím ty bilboardy a na nich se debilně culícího Nečase a uvědomuji si, že retardy volit nelze. Těším se na třešně, letos....

(29. 05. 2010 00:04)

emiliem:Děkuji za statečnost uveřejnit politické názory redaktorů Blesku. Ostatní redaktoři novin by si měli vzít příklad a fakt moc díky, uvidíme zítra, jak se vše podaří

(28. 05. 2010 17:55)

johanka:nebudu se vyjadřovat k obsahu tvého blábolení, jenom mi připadá, že z tebe nevypadne nic, co by mělo nějakou úroveň.. Ještě že jsou tady smajlíci, to si vyhraješ, že ???

(28. 05. 2010 11:58)

antoniocosi:Vrať se do Arku

Za 2 hoďky to začne, a na neděli si připrav nějaké tabletky a studenej obkládek...

(28. 05. 2010 12:06)

antoniocosi:kukuku...jsi si jist, že ti redaktoři hodí lístek pro levici ?

Ty jsi ještě větší blbec, než jsme doufali

V neděli Tě přejdou roupy a pokud Tě to zajímá, tak dnes je internet i v mobilu ;-D ;-D ;-D Ty WIFIno ;-D ;-D ;-D

(28. 05. 2010 09:59)

anelam:že lidé z Blesku,kteří sami píší o bor.delu v naší republice,kteří nejlépe vědí o co kráčí mohou takhle volit Nevěřím že všichni .....

(28. 05. 2010 06:34)

marquisde:ááá, i tuhle debatu poblil názorově Antoniocosi ! Je všude pravcc a kálí bacha na něj ! KUKUKU, nic si z něj nedělej.
Jinak přesně to napsala baronessa, je to směšný, jak na oko všichni typicky stádují a volí ODS, aby se nelišili a nevypadali blbě. A právě to blbě vypadá.

(28. 05. 2010 01:45)

agent:antoniocosi antoniocosi, já věděl, že tu budeš mít exhibici, ty obyčejný moulo

(27. 05. 2010 23:10)

baronessa:je pozorovat, jak se nikdo neodváží volit jinak, než pravicově, pokud je to konkrétně a veřejně.

(27. 05. 2010 14:50)

redtwin:toho se bojim

(27. 05. 2010 15:36)

antoniocosi:proč myslíš ? Jo jako že mají strach jo a volí pravici...

Dobré jako vtip

(27. 05. 2010 15:41)

kukuku:Kdyby sis (píšu nespisovně, abych Ti socko udělal radost) neseděl na vedení (možná máš WiFi, ale třeba taky žádné) - neptal by ses přiblble "Proč myslíš ?", ale pochopil bys, že baronka píše o tom, že spousta lidí veřejně prohlašuje (třeba i leckterý redaktor Blesku), že bude volit pravici - a pak tam stejně šupne lístky pro levici.
Pokud ta věta pro tebe byla moc složitá (to víš - my nevzdělaní levicoví inteligenti...), tak si ji opiš. Po volbách ji pochopíš.

(27. 05. 2010 16:13)

agent:taky se mi zdá, že to je jenom naoko..po těch hysterácích co vyráběj se ale není co divit

(27. 05. 2010 23:11)

antoniocosi:kukuku...jsi paranoidní úchyl...pořád v každé diskuzi hledáš jen gr.chyby...

Chápu, že jako bývalého češtináře Tě to irituje, ale s politikou to nemá co dělat.
A jestli máš nutkání si dopisovat s redaktory novin, a dávat jim diktáty, tak T i v tom nic nebrání.
Nazdar...po volbách se uvidí, kolik je v republice hloupých lidí
PS. můžeš mi to oznámkovat

(27. 05. 2010 14:17)

kukuku:Nejsem češtinář ani bývalý ani současný ani budoucí (dřív gramatiku ovládalo 80% národa a z redakce novin by tu spodinu vypráskali), ale se*e mě, když si tu myšlenkový póvl hraje na intelektuální výkvět národa. To platí o Tobě i publikované galerce Blesku dávající na odiv, koho budou volit.
Inteligent může volit zrovna tak levici jako pravici, jenom neinteligenti se dají nahnat do jednoho stáda a vnutit si názory "pražských medií".

(27. 05. 2010 14:32)

antoniocosi:Jo na inteligenta si tu hraješ už dlouho, otázkou je, kolik lidí tady Ti to žere...

A názory si normální člověk vnutit nenechá, to udělá jen bezpáteřní ***...

(27. 05. 2010 15:40)

kukuku:Píšu tak, jak mi zobák narostl a byl mi zušlechtěn vzděláním, o kterém Ty jenom sníš. Pokud si tu někdo na něco hraje, tak jsi to Ty. Jako pravičák bys rád podával daňové přiznání a využíval toho všeho, co bylo do daňového systému zamatláno za Topolánka. Já po této stránce neprovokuju a nestěžuju si.
Problémy jsou na Tvojí straně - z Tvých písemných projevů vyplývá, že po stránce vzdělání to není žádná sláva a jako zaměstnaná socka (pravicová) můžeš využívat tak maximálně dobrodiní firemního PC a internetu. Takové nadávky obvyklé mezi primitivy, ke kterým se tu uchyluješ Ty "vzdělaný pravičáku" se my levicoví inteligenti nesnižujeme.

(27. 05. 2010 16:01)

kukuku:Poslední věta příspěvku dole měla být pochopitelně "K takovým nadávkám obvyklým mezi primitivy, ke kterým se tu uchyluješ Ty "vzdělaný pravičáku" se my levicoví inteligenti nesnižujeme."
To víš - na jednom PC vytvářím hodnoty a na druhém si zároveň koresponduju s přiblblíky, sem tam mi něco uteče.

(27. 05. 2010 16:41)

kukuku:A za tím "Ty vzdělaný pravičáku" měla být čárka, aby jsi mi nakonec ještě neopravoval hrubky - jako pravičák vzdělanější než já (podle Vámi prezentovaných pouček - podle mě většinou praxi neodpovídajících) .

(27. 05. 2010 17:19)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy