DISKUSE K ČLÁNKU

cermili:Blondý nky volí ČSSD

(27. 05. 2010 13:22)

bondzlomu:je že překvapivě většina redaktorů Plesku má rozum, kromě pí Remešové, které je pochopitelně bez názoru, ale to nepřekvapí.

(27. 05. 2010 12:52)

mujboze:...jedno, jak kdo volí - ale nebývá zvykem, že se k tomu otevřeně postaví...

za to mají všichni, přinejmenším vode mně

(27. 05. 2010 12:05)

antoniocosi:no vidiš a to jsi mne pořád tepal

i am TOP09
A VŠIMNI SI TOHO PODE MNOU

(27. 05. 2010 13:18)

lister:By mně zajímalo kolik peněz za tohle plesk od pravice dostal. Jste fakt ubohý!!!!!

(27. 05. 2010 12:00)

ervin:Redaktora v novinách ( byť bulvárních ) nemůže dělat žádný blbec. Tudíž jsou to vesměs hlavou uvažující lidé. A jak pravil tvůj idol, manažer socanů, soudruh Tvrdík - "našimi voliči jsou lidé méně inteligentní a nepoužívající internet...", takže prostě asi nikdo z redaktorů od pravice nic nedostal. Píšeš přesně jako Paroubek - kdo má jiný názor než já, je podplacen nebo zmanipulován ODS-kou ( nebo pravicí ), že soudruhu? Ale nic si z toho nedělej, až se bude dělat průzkum v řadě na vyplácení sociálních dávek, tak se tvé srde určitě zatetelí.

(27. 05. 2010 13:21)

kukuku:Kdo není blbec, ten aspoň základy české gramatiku zvládne. Pokud jsou "těžké hrubky" v Blesku běžným jevem, pak redaktora Blesku může dělat "každý blbec", zbytek Tvého příspěvku jsou nesmysly a výsledek průzkumu mezi redaktory je pochopitelný.

(27. 05. 2010 13:34)

ervin:Napiš jediné slovo, které je ve zbytku mého příspěvku nesmysl. To budeš mít těžké hochu. Paranoidní chování Paroubka a jeho podržtašků je zcela evidentní. A mimochodem, díky za Paroubka. Znám spoustu lidí, kteří by socany i volili, ale mají přece jen svůj rozum a díky chování Paroubka oranžové volit nebudou. Svým chováním dělá Paroubek socanům medvědí službu. Proč si myslíš, že poslední dny se moc neukazuje a nepořádá svůj pravidelný příděl tiskových konferencí ke kdejaké hovadině? I ti jeho poradci pochopili, že momentálně více škodí než prospívá. Já straně čssd ( a vlastně celé této zemi ) pouze přeji, ať mají její členové dostatek hrdosti a statečnosti odstranit Paroubka a jeho nohsledy z vedení, ať se z ní stane strana slušná a "normálními lidmi" volitelná...Neboť tato země potřebuje i opozici - slušnou a konstruktivní, ať je jí kterákoli strana.

(27. 05. 2010 13:57)

kukuku:Na prvním řádku vycházíš z předpokladu, že "redaktora v novinách nemůže dělat žádný blbec". Předpoklad jsem Ti vyvrátil jako nesmyslný, proto i závěry z předpokladu vyvozené jsou nesmysly stejně jako celý průzkum.
Naopak můžu vyvozovat, to co platilo dřív - můžeš být blbec, ale stačí když máš pro tu dobu požadované názory a dostaneš se kamkoliv.
Jenom si prohlídni tu galerii redaktorů Blesku - mě by víc než "koho by volili" zajímalo, kdyby této galerce dali diktát "sveřepí šakali zavile vyli..." a k jednotlivým fotkám připsali - ten neumí vyjmenovaná slova, ten nemá ani střední školu, jinak by nenapsal Y (I) tam a tam...

(27. 05. 2010 14:09)

antoniocosi:

Možná mu po volbách Jyrka,nebo Jarda "stíhačka" nějakej PC pořídí...aby nemusel bulet, že on nemá a ostatní ano

A my co nevolíme levici, nebyli fakt ubohý

(27. 05. 2010 13:36)

lister:Tak to je přispěvěk

(27. 05. 2010 15:04)

lister:Je mi divné jak to že ve fabrice u mašiny můžeš na počítač. Radši pořádně makej at stihnete plán a budete mít prémie, aby jsi si mohl koupit dovolenou na slapech!!

(27. 05. 2010 15:02)

agent:Tak teď jsem se fakt od srdce zasmál Ta první věta Ale i při tý tvojí hlouposti máš štěstí, že existuje logika. Bo "nemůže dělat žádný blbec" znamená, že to jsou blbci do jednoho

(27. 05. 2010 23:16)

roval:Mně taky pravice nic nedá a přesto ji budu volit. Možná se to vám zdá nepochopitelné, ale lidé jsou skutečně různí a já jsem člověk konzervativního založení, takže levici nikdy.

(27. 05. 2010 13:38)

edik.edik:vy jste mne skutečně poba­vil.­.."k­onzer­vativ­ní osoba" a bude volit skutečně konzervativní, morální členy pravice stranu, kde ten "nejvyšší" lídr bez skrupulí se ztopořeným přirozením pózoval světovým deníkům, kozervativního vysoce morálního člověka, která ač ženatý a razící "kult rodiny" souložil se svou kolegyní, mimo jiné vysokou ústavní činitelkou (což v jakékoli jiné zemi, kde ještě voliči vědí, co je morálka a žurnalisté jsou nestraní a schopní, by byl skandál takové úrovně, že by se musel lídr zahrabat pod zem a už by si v politice ani neškrtl), nebo jakým způsobem jste to myslel...? poučte nás, co to je konzervativní smýšlení "počesku"

(27. 05. 2010 17:00)

arresteddevelopment:Na svých 86 let vypadá Františka opravdu výborně

(27. 05. 2010 11:47)

kukuku:Ono se proti větru chcát nedá a veřejně se přihlásit k jinému názoru je problém.

(27. 05. 2010 11:30)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy