DISKUSE K ČLÁNKU

komentator:Nečas, když byl ministrem práce, zařídil šéfce svého sekretariátu středoškolačce Nagyové čistý příjem 1 milion 400 tisíc korun čistého (plat a astronomické odměny) za 8 měsíců v r.2009. Proč o tom bojovník za úspory Nečas nemluví.
Na své milence Nagyové Nečas nešetří. Nečas šetří na obyčejných lidech. Snížil příspěvky ženám na mateřské, invalidům. Seniorům nečas zmrazil důchody.
Z peněz dańových poplatníků platí Nečas obrovské peníze milence a kamarádům.

(28. 05. 2010 11:00)

honzejk: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(28. 05. 2010 10:30)

gevi:Mně to je celkem jedno, díval jsem se jen chvíli. No byl tam jeden řádně upocený a s obličejem plným nějakého neřádstva. Navíc žvanil bohapusté fráze. Nečas to nebyl.

(28. 05. 2010 14:02)

marais:Na vaše debaty vám lidé z vysoka s. rou, stačí co pozitivního udělala oDS za poslední 2 ROKY a co udělal POZITIVNÍHO pro lidi Nečas.A JEŠTĚ STRAŠÍ S BANKROTEM.

(28. 05. 2010 10:17)

quonex:Milovník luxusu, ochránce strádajícího pracujícího lidu a významný sociální inženýr Jiří Paroubek svým proklamacím věří natolik, že své unikátní myšlenky nedokáže bez neustálých přebrebtů a bez koktání interpretovat ani z papíru. To se pak těžko soutěží s politickým oponentem. Na straně druhé, i s těmito chybami má dostatek voličů, jelikož potřebných je vždycky dost i kdyby mlel úplné blbosti.

(28. 05. 2010 09:43)

antoniocosi:

Právě na těch potřebných měl založenou celou kampaň
Viděl jsem jejich mítink v ÚL...řekl bych "výběr ztroskotanců a nefachčenků"

Děs a běs a hrůza

(28. 05. 2010 09:53)

tom8888:Ty sedíš pořád jen na duskuzích , ty musíš být straš­ný,,ne­fachčen­ko,,

(28. 05. 2010 11:03)

antoniocosi:když máš hotovo...tak nemáš problém
A krom toho, já dělám sám na sebe ...víme?

(28. 05. 2010 12:31)

kukuku:Formulaci, že jsem "osoba, která jede na sebe" jsem sem napsal ve 12:12 - teď je to skoro úplně nahoře. Ty jsi ji "nacucnul" a použil ve 12:31 tady.
Včera jsem Ti sem psal, že jsi snadno manipulovatelné individuum, které ani neví, odkud co pochytí.
Pokud jsi ale v zaměstnání a odpoledne míváš přestávku, protože jsi "na přesunu", tak to na práci jako sólo osoba moc nevypadá.

(28. 05. 2010 13:06)

antoniocosi:evidentní, že Paroub na Nečase nemá ani náhodou, a to nejsem ODSák..
Každý kdo to viděl a je soudný, to potvrdí...všichni víme, že dluhy nasekaly obě strany a je úplně jedno za co...jedno není bohužel to, jak se z nich vyhrabeme.
A že to zacálujeme všichni, o tom není pochyb...tak že v neděli jsem zvědav, jak si to lid přebere...i když mám mrazení, že to bude v p....li

No národe dělej jak myslíš...pokud to půjde nalevo,tak balím a stěhuji se do "normálních" krajin

(28. 05. 2010 09:27)

kukuku:Nejsrandovnější byl příznivec ODS za stolkem V.Moravce, který úplně na všechno přednesené Nečasem spokojeně kýval hlavou jako houpací kůň a na úplně všechno, co řekl Paroubek obracel oči "v sloup" a bylo na něm vidět, že svou mozkovnou není schopen zpracovat ani jedno ani druhé.

(28. 05. 2010 10:35)

tom8888:No on to tak upně nebyl příznivec , tam vzadu seděli politici , pravicoví a levicoví. A toho co popisujete sem si všiml taky , vedle něj seděla ještě nějaká žena která dělala totéž , skoro jako by byli na to najati Ale pak mě dostala jedna věc . Právě promlouval Paroubek a tihle ti dva co tam seděli za Moravcem opět velmi,, nesouhlasně,, pokyvovali hlavou , háček byl v tom , že po Paroubkovi dostal možnost na reakci Nečas , který ale řekl že v tom se s panem Paroubkem výjimečně shodnou a začal mluvit o té samé věci v podobném duchu jako Paroubek , v tu dobu už za Moravcem oba ti politici velmi ,,souhlasně,, pokyvovali hlavou jen proto že to říkal Nečas , ikdyž ten se jen opakoval po Paroubkovi , někdy mi ta nevraživost mezi levicí a pravicí příjde až trapná , takhle se nechovají ani děti ve školce.

(28. 05. 2010 11:00)

komentator:Nečas jako první místopředseda Topolánkovy vlády a člen nejvyššího vedení ODS, žel, totálně selhal. A konkrétně:
ODS nezvýší spoluúčast ve zdravotnictví!
A pár měsíců po volbách ODS zavedla poplatky ve zdravotnictví, které se vztahovaly i na kojence.
ODS prosadí právní stát!
v Česku řádila "justiční mafie", jejíž členkou byla i Nejvyšší státní zástupkyně Vesecká. Justiční mafie zametala pod koberec kauzy, které ohrožovaly Topolánkovu vládu. Nečas odmítl žádost svých koaličních partnerů tj. Zelených a lidovců odvolat profláklou Veseckou z vysoké funkce.
ODS bude tvrdě potírat korupci!
Dalíci, Řebíčci, Johanesové a další profláklí lobisti napojeni na ODS se nabalolovali na silně předražených státních zakázkách. O lup se dělili se svými politickými protektory. Kdo je chránil? Přece Topolánek, Ičko-Langer, Kalousek a Nečas!
ODS na čele s Nečasem je proti antikorupčnímu balíčku Fischerovy vlády!

(28. 05. 2010 08:49)

antoniocosi:jdi už do pr..le ty kašpare..pořád tady slintáš ty svoje debilní bláboly...počkej v neděli...budete čučet

(28. 05. 2010 09:14)

kukuku:Tak tě tu vítám, ty uhlazený vzdělaný pravičáčku. Vzal sis dnes do práce motýlka - k míchačce nebo k soustruhu ?

(28. 05. 2010 09:26)

antoniocosi:Jo mám oblek,ale bez motýlka...nosím pouze kravaty

Od soustruhu, jsou tady jiní, a je jich tu dost a také poklad­ních,p­roda­vaček, uklízeček , DJ a nema­kačen­ků..­.pros­tě elita a Ty do ní patříš také...

Neboj, v neděli se dočkáš aby jsi nebyl zklamán

(28. 05. 2010 09:32)

kukuku:O kousek výš píšeš :
...i když mám mrazení, že to bude v p....li
Ty asi nemáš nahoře jasno a názory máš okamžité podle toho, k jaké srážce obou Tvých dvou mozkových buněk dojde.

(28. 05. 2010 09:55)

komentator:proč antoicosi neargumentuje fakty. Proč pouze nadává? To jsou všichni stoupenci pravice tak blbí?
Chtělo by to věcnou debatu o politice jednotlivých o plnění předvolebních slibů Diskusi o problémech, které ovlivňují život lidí.

(28. 05. 2010 10:52)

kukuku:On jede antoniocosi jak "pila" (má toho dnes "v práci" moc "na práci") - ke každému levicovějšímu názoru bezmyšlenkovitě napíše nějakou směsku nadávek - a dnes k tomu přidává střídavě optimistické předpovědi typu "v neděli budete čučet" a pesimistické předpovědi typu "mám mrazení, že to bude v p....li".

(28. 05. 2010 11:35)

kukuku:Tyto problémy jsou mimo obzor "politologa Kubáčka" - byl zvolen, aby hodnocení diskuse vypadalo tak, jak vypadá. Nebylo problém pustit k hodnocení této diskuse 2 politology - ono je už známé, který z nich fandí levici a který pravici. Čtenář by si mohl porovnat, pro které hodnocení jsou argumenty silnější. Pak by ale tento článek nezapadal do pravicové předvolební masáže, která v den voleb vrcholí.

(28. 05. 2010 09:25)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy