DISKUSE K ČLÁNKU

ivuse2009:mam rodinu v rakousku, tam vyhrava levice, lidi potrebuji socialni sit, pristup ke zdravotnictvi, studiu atd. Nikdo nechape, ze cesi to nepotrebuji a radsi dopreji politikum tunelovacky.

(29. 05. 2010 16:53)

amalka:máte naprostou pravdu, proto se Čechům daří tak jak se daří a Rakušanům je lépe. Češi jsou tupci, ať si vše platí z vlastní kapsy. Já žiji v Mnichově a do Čech bych se nikdy nevrátila

(29. 05. 2010 17:27)

tom8888:JJ , to je pravda , ta revoluce v 89 vlastně nic nepřinesla. My žijeme pořád ve stejném pajzlu , to jen lidí si myslí že je to jiné , protože jim to vsugerovali politici. Po těhle volbách silně zvažuji své další setrvání v téhle zemi.

(29. 05. 2010 17:47)

ivuse2009:premier necas, finance kalousek, obrana parkanova, vnitro langer, zahranici schwarzenberg.

(29. 05. 2010 16:43)

amalka:jinými slovy: žádná změna

(29. 05. 2010 17:27)

tom8888:že dneska lidi pokukujou po životě v západních zemích , ale volí pravici která vítězí zpíš na východě , na východě od kterého se většina lidi od dob revoluce chtěla zpíš distancovat. Všude ve vyspělých západních zemích vyhrává levice , a volí ji tam hlavně mladí lidé. Tady si spousta lidi ani nepřečte program pravicových stran , a volí je jen proto , protože levicová Čssd tady byla i za komunismu , ke kterému všichni od dob minulého režimu chovají takový odpor , a přitom nás v těhle volbách ženou opět na východ , tedy tam kde komunismus vlastně vznikl. Podle mě si někteří lidé pletou východ a západ , západ to je třeba Německo nebo USA , východ to je ten bývalý Sovětský blok , proti kterému ste tak všichni v 89 bojovali , a ted tam volbou pravice míříte zase.

(29. 05. 2010 16:38)

sirena:Nevěřím v objektivnost voleb, když potencionální voliči levice nebyli uvedeni ani ve volebních seznamech, čímž myslím voliče ve věku nad 70 let.

(29. 05. 2010 16:31)

jamia:A na to jsi přišel jak?

(30. 05. 2010 13:20)

mujboze:že:

Dnešek je začátek konce Paroubka ....

(29. 05. 2010 16:25)

kohoutek:Pokud dobře vidím, zatím má ČSSD nejvíce procent a nikdo neví, jaká bude a s kým koalice, takže já to beru jako vítěžství levice a to , že KSČM je 21 let po revuluci stále mezi nejsil. stranama, v současné chvíli na 4 místě beru také jako obrovský úspěch levice, takže pokud má ČSSD nějakých 23 procent z 61% voličů tak stále je v této zemi dost levičáků, kteří nechtějí zkorumpovanost pravice, nadsazování boháčů a rozkrádání státu. Z.

(29. 05. 2010 16:29)

jamia:Já se obávám, že on se jen tak nedá. V ideálním případě by však s předsedou měli táhnout i místopředsedové.

(29. 05. 2010 16:38)

setug:bude opět 4 roky sranda. já jsem za vodou a je mně jedno, kdo vyhraje, zda pravice nebo levice.

(29. 05. 2010 15:56)

anka:nemelo by to byt jedno...jde o nasi krasnou republiku a nase deti....levice nas privede vice do dluhu....

(29. 05. 2010 16:00)

tom8888:Pobavíme se o tom tak za 2 roky , až budeme všichni natahovat spolu z Řeky ruce směrem k Evropské unii chudáci Slováci ted budou platit dluhy nejen Řecku , ale i Česku , ale my si to stejně zaplatíme sami že , Kalousek natiskne pravé složenky a bude většina si nikdy nepujčila ani korunu a ted jim dorazí takový účet za špatné obchodování naších pánů politiků. Lidi stále nepochopili význam pravice , v západních státech jako je Německo , Rakousko to pochopili a volí už dlouhodobě levici , a volí ji tam hlavně mladí , a jak si tam žijí. Příště uvažujte lidi než pujdete volit!!!

(29. 05. 2010 18:08)

kohoutek:Ti, co jsu opravdu za vodou o tom nekecají v diskusích po nějakém Blesku, ale drží si to pod pokličkou, jsi jen kecal. Z.

(29. 05. 2010 16:30)

mujboze:.....tak kdo zas letos podvede své voliče a nesplní slib?

(29. 05. 2010 15:46)

mujboze:....čili, s kým se spolčí ČSSD,
když bude mít více % než ODS, když pravice je tak silná a komouši nepřicházejí v úvahu ???

(29. 05. 2010 15:56)

anke:Kolik zmanipulovaných kolem nás žije, kteří se nepoučili při posledním vítězství ODS.-co se změnilo?-poplatky ve zdra­votnic­tví,ne­place­ní tří dnů nemocenské, propad státního dluhu, nezaměstnanosti a zaprodán státního maje­tek.­...Pot­řebu­jí rozprodat ještě ten zbytek, proto se neštítili nehorázné špinavosti v předvolební kampani.jAKO JEDINÍ ŠPINILI PAROUBKA.Nejde ale o Paroubka, ale o myšlenky strany,která zastupuje běžný lid ne zbohatlíky jako ODS.Zmanipulovala především mladé,kteří neví, jak se žilo před rokem1989!!!Tuto dobu jim náležitě pošpinila!!Neřekla jim, že tenkrát nežil nikdo na úkor druhých,jako nyní v kapitalismu!
Dokud necháme u moci tuto lúzu, budeme stále daleko za vyspělými zeměmi!!!
Kéž by už zvítězil rozum!!!

(29. 05. 2010 15:37)

mujboze:Paní Anko nebojte,
si myslím, že Jyrka bude přece jen náš mininsterskej....

(29. 05. 2010 15:48)

anka:prosim Vas, nestraste..

(29. 05. 2010 15:51)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy