DISKUSE K ČLÁNKU

qqqq:Jsou to snadno vydělané peníze - několik patlalů paprťalů dá dohromady nic neřešící agentury zvučných jmen ( CS & S & PPD & H ) a vydělá úžasné peníze. Nikdy se ani nepřiblíží odhadům z "hospody" které jsou vždy přesnější než ty renomované . Kdo tyto vyžírky platí ? Kdo na tyto blce dá ?

(31. 05. 2010 12:49)

gogo:Přesně tak ....

(31. 05. 2010 16:09)

gevi:Tak proč jste z té "hospody" nevarovali levicové voliče, aby hbitě koukali běžet k volbám, že hrozí vítězství pravice. Asi jste ani v té "hospodě" netušili, že se tolik lidí na Paroubkovy sliby vykašle.

(31. 05. 2010 19:51)

qqqq:Co jsem já dělal a dělám vám může být ukradené. To že jsem použil formulaci - v hospodě jsou odhady přesnější - neznamená že jsem tam seděl , nebo sedím. Nějak jsem to podat musel . Bohužel s najdou *** , zřejmě socani , kteří každému kafrají do života. Vlezte mi na záda a nepoučujte ***e

(01. 06. 2010 12:48)

jindraa:A kde je chyba ? Zadna chyba, je to proste jen o tom, ze "koho chleba jis, toho pisen zpivej" ...... Luftjarda se s Dimunem rozhodli, ze potesi sveho vudce, ten na to skocil a ted kuka, jako pero z gauce...... Skvela prace Luftjardo, lepe jsi to udelat nemohl Poprve te za tvou praci chvalim. A myslim to uprimne...

(31. 05. 2010 12:13)

antoniocosi: Luftjarda s Dimunem to perfektně vymysleli, a Jyrkovy namazali schody ale luxusně...vyfičel z Lihového domu jak cukrář

(31. 05. 2010 15:36)

antoniocosi:mu dávaly výsledky které chtěl slyšet

Jen dobře že to takhle dopadlo..."obyčejný člověk" odešel do věčných lovišť...howg

(31. 05. 2010 12:11)

khubicek:to vi kazdej. Protoze si to pan Paroubek celou dobu kupoval spolu s potleskem a bucenim a myslel si, ze tim strhne nejaky dav, ktery ho bude volit. Ze si lidi reknou, ono je voli tolik lidi, tak ja budu taky. Stupidni plan nemohl mit jinej vyslede. Nejhorsi je to, ze ten vul si to tak vsugeroval, ze tomu zacal sam verit. O to byl vic prekvapeny. Takze mila Petro gratuluji. Tenhle sexy mozek si klidne nech... protoze k nicemu jinymu fakt slouzit nemuze.

(31. 05. 2010 11:33)

krtekub:Tyto agenury jsou pouze a jenom příživníci na volbách a nemohou odhadnout vývoj myšlení populace. Ovlinují částečně voliče a vždy ve prospěch zadavatele.

(31. 05. 2010 10:41)

kofila:Souhlas

(31. 05. 2010 12:30)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy