DISKUSE K ČLÁNKU

antoniocosi:A co takhle Tony Curtis...celej on

(02. 06. 2010 10:29)

stefa:se zajímá komu patří Věci veřejné a novináře před jistým časem zajímalo jaké zajímavé besedy se vedou na setkání Bilderbergu.S velikou nechutí cokoliv říct ho odbyl že to jsou zajímavé besedy.No jestli je něco zajímavého na tom,že se tam diskutuje o tom jak snížit populaci na světě pak mu musíme dát za pravdu. http­://fre­edom­7.bl­og.cz­/0907/­new-world-order .To jsou ty zajímavé diskuze.Až bude pan Swarzenberg sdílnější o svých bohulibých aktivitách tak možná Věci veřejné prozradí komu vlastně patří.

(01. 06. 2010 23:05)

xcarodejka:a ty strany vznikly na objednávku. kdo financoval kampň pro VV? Jejich časopis, atd? Začíná to dobře a to "chtějí " bojovat proti korupci.....

(01. 06. 2010 17:30)

z.novo.:nemůže být přeci premiérem. ať se pan nečas zachová jako právný chlap a řekne pravdu o svém vztahu ke své bývalé tajemnici nagyové, to by bylo z jeho strany opravdu zodpovědné a lidské

(01. 06. 2010 11:49)

kofila:Výplatní pásky jako důkaz nevěry To jste mě tedy rozesmál/a Okolí se může pouze domívat, ale to je tak všechno Co myslíte?? Mají lidé s takovými přijmy potřebu dělat si hnízdečko lásky v posilovně???? Pro Boha proč zrovna v posilovně???? Jak jste na to přišel/ la ??????

(01. 06. 2010 12:13)

antoniocosi: as to nemluvím o tom, že Nagyová, má tak trochu blíže k muži... myslím ksichtem...no ale proč ne, třeba se jim dobře cvičilo...pani Nagyová "dá" v benči 120 kg...co ty Péťo

(01. 06. 2010 12:20)

kofila:Taky Vás to pobavilo??? Já se tu při představě, že se jde Nečas milovat s přítelkyní do posilovny směju ještě teď Občas je dobré nakouknout na diskuzi Blesku

(01. 06. 2010 12:34)

antoniocosi:Jo tady Vás pobaví věcí... no třeba jim ta z.novo u toho svítila, a nějak se na ni nedostalo, páč Petr si přiskřípl "šoulet" mezi kotouče, když si Nagyová přidávala na činku

jinak zdravím

(01. 06. 2010 12:53)

bara:je mi šuma fuk co dělá Nečas, a jeho milenka, ale podivuji se spíš nad vaší veselostí ohledně té posilovny...
Ministerská posilovna je vybavená dost dobře, - část jako nějaké apartmá, je tam odpočinkový pokoj s lůžkem, kuchyňka, bar...
jistě se spíš, když už - ale já nevím co na tom je pravdy a ani po tom nepátrám - lepší scházet anonymně tam, než na nějakém hotelu

(02. 06. 2010 03:18)

kofila:Apropo....já když jsem prvně viděla paní Nagyyovou, okamžitě se mi vybavil tenhle pán http­://www­.osob­nosti­.cz/ji­ri-ptacnik-625412.php .. představte si blonďatou paruku..co Vy na to????

(01. 06. 2010 13:18)

z.novo.:to je fakt, na který před časem upozornil Blesk a měl k tomu také důkazy - výplatní pásky. čili 500 tisíc odstupně a plat za 9 měsíců 1,5 mil. korun, to jsou jasné důkazy toho, že nečas má velmi silný a intimní vztah se svou tajemnicí nagyovo. a také to, že se společně scházeli v ministerské posilovně,kde pan nečas nakázal odinstalovat všechny kamery vedoucí právé k té posilovně, aby náhodou je přitom někdo neviděl, mluví sám za sebe, že to bylo jejih jakési hnízdečko lásky. je to hamba pana nečase a ostuda pro jeho rodinu a manželku. měl by se zachovat jako správný chlap a říct narovinu, jak je to mezi ním a jeho nagyvou a ne se hná do vysokých ústavních pozic.

(01. 06. 2010 11:47)

z.novo.:a pije sám víno, nemůže být přec premiérem. člověk, který má milenecký vztah se svou bývalou tajemnicí nagyovou, o čem jsou také důkazy, nemůže být přeci premiérem.To by se opakavala nedávná historie s panem topolánkem, který se také kvůli blondýně rozvedl se svou manželkou. a právě tou blondýno mám na mysli v případě nečase jeho dlouholetou kámošku nagyovo, které zařídil 500 tisíc odstupné a plat za 9 měsíců si jí tak vyšplhal na 1,5 mil. korun.

(01. 06. 2010 11:43)

alixie:P. John před volbami chtěl vymést z politiky dinosaura Kalouska. Nyní se rozhodl být s ním ve vládě, protože respektuje vůli voličů. Voličů TOP 09? Ale proč nerespektuje vůli svých voličů VV, kteří jej volili pro jeho prohlašované postoje? Když chtěl respektovat vůli voličů TOP 09, tak je měl volit a ne hned od začátku své nové kariéry kličkovat jako zajíc mezi dinosaury - p. Nečas je v nejvyšší politice 18 let, p. kníže rovněž a o p. Kalouskovi nemluvě, ten už byl ve třech stranách, byl dvakrát ministrem a své postoje mění jako kabáty. Takže nic nového se na naší politické scéně nestane.

(01. 06. 2010 09:57)

logar:Volil jsem VV. Nelituji toho. Nicméně, nezbývá mi, než s vámi souhlasit. Dodám jenom, že politická strana bez velkého byznysu v zádech neexistuje v žádném parlamentu na světě. To kníže ví a jenom hloupě blábolí. Měl by mu někdo sdělit, že je už po volbách. Netransparentnost VV by tedy podle knížete, přeloženo do češtiny, měl znít. Opravdu nevím, kdo sponzoruje VV a čeká od nich "platbu" zpět? Naši byznysmeni, kteří platí nám za platbu zpět to totiž nejsou.

(01. 06. 2010 11:08)

xcarodejka:nejspíše vše sponzorovo ČEZ

(01. 06. 2010 17:31)

bara:

(02. 06. 2010 03:20)

karamelka:jsme tu opět! http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=S7uK­BAfAH­c8

(31. 05. 2010 23:48)

drpumpit:možná neví co je zač VV, ale my víme, co je zač Kalousek.. a to by mělo stačit.. jinak logicky, když něco nevím, tak se zeptám že.. ale to by pan Trautenberg nesměl furt chrápat...pak by něco věděl.. V nedělních OVM se John jasně vyjádřil o tom, kdo povede vyjednávání, takže pokud kníže neví, tak to znamená jen jedno, že kromě toho, že neumí mluvit, je navíc nedoslýchavej... A možná by nám mohl říct, komu "patří" celá slavná ODS se kterou se bratříčkuje.. když mu na tom tak záleží. Mě samotnýho, by to zajímalo

(31. 05. 2010 22:36)

bara:

(02. 06. 2010 03:20)

kov3:stat povedu krive nosy....

(31. 05. 2010 21:49)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy