DISKUSE K ČLÁNKU

susanah:jeho touha po moci a penězích je nezměrná. Majetek restituoval v pohodě (na rozdíl od mnoha jiných) protože uplatil. Tady bude někdo mlít dokola o závisti, ale to podstatné mu uniká. Dal úplatek ten čestný šlechtic. Jeho chování je chování vesnického burana, žádná noblesa, vyvažuje to tím, že líbá ženským ruku a nosí motýla. Na zamini personální politiku nezvládal a byl v naprostém vleku Vondry.
Fandila jsem mu moc, ale už jsem z toho dávno prozřela. Dřív byli šlechtici vydřiduši, teď se jim plebs klaní. Kalousek použil Tlemicha jako maňáska pro svůj výtah k moci a setsakra mu to vyšlo. A melte si o závisti, jak je libo.

(25. 08. 2010 20:07)

verasum:Budete se divit i ušima až u nás bude základna, přesto,že si ji většina Čechů dle průzkumu nepřeje. Modlete se všichni,kteří máte chalupy po předcích, až Vám kníže u Landsmanšaftu vyjedná vrácení chalup dříve právem odsunutých Němců. Nezávidím mu majetek, vadí mi,že chrápe při všech jednáních, že mu není rozumět a když hovoří,běží dole titulky,abychom mu vůbec rozumněli. A to má být náš budoucí ministr zahraničí. Je to podle mně už dávno spíš cizinec než člověk, který bude hájit zájmy Česka a jeho majetek s tím nemá co do činění.

(05. 06. 2010 22:18)

quasimodo:Je mi z vetsiny stydno. Proc tak zavidite? Proc na nej hazete spinu? Znate ho? Klasicka ceska mentalita. Ja nemam, tak ten co ma je smejd. Zalknete se tou zavisti a houno pod sebou sezerte

(02. 06. 2010 13:39)

singhaja: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 06. 2010 17:23)

antoniocosi:níže...oni vědí koho myslím že kara­konos­,nora,­majo­jo atd.
Opět z vás čiší jen hnusná česká závist vypěstovaná komouši
Za další, pokud by jsi majojo trochu byla v obraze, ( a to nejsi )tak by jsi věděla, že většinu(valnou) peněz na vol.kampaň TOPky dal kníže sám a hostinu platil taktéž...víme ? tak nemel nesmysly
A nora není provokatér, ta se tak už narodila pokud máte Gotwaldovi v příbuzenstvu, ani to jinak být nemůže
A pro krakonos a noru: 1 Swarzenberg byl Erkinger ze Seinsheimu, 1362–1437zakoupil panství Schwarzenberg a začal se psát ze Seinsheimu na Schwarzenberku a s vynecháním prvního jména ze Schwarzenberka...V letech 1420–21 se účastnil válečné výpravy proti husitům, to byli normální lu*** a lapkové, akorát nám je "někdo" vylíčil jinak že ? Roku 1429 byl povýšen do stavu svobodných pánů ze Schwarzenbergu.V roce 1599 obdržel Adolf Schwarzenberg za vítězství nad Turky v bitvě u Rábu titul říšského hraběte.V roce 1654 získali Schwarzenbergové inkolát v Čechách a roku 1670 byl Jan Adolf ze Schwarzenberka povýšen na říšského knížete a stal se maršálem.Prvním trvalým majetkem v Čechách bylo panství Třeboň získané roku 1660, dále pak Hluboká nad Vltavou.Nákupem statků a dědictvím po Eggenbercích vytvořili rozsáhlou državu v jižních a severních Čechách např. Český Krumlov, Hluboká nad Vltavou, Netolice, Prachatice, Volary, Vimperk, Orlík a připojili ji k územím drženým v Bavorsku, Dolních Rakousích a ve Štýrsku. V roce 1723 získali titul krumlovských vévodů.
Ještě máte něco k tomu jak vy říkáte zloději ???
Nazdar

(02. 06. 2010 07:52)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 06. 2010 11:51)

quasimodo:popsal jen fakta.

(02. 06. 2010 13:41)

ariadne:Ta fakta ovšem Krakonoš označuje za slátaniny. Připomíná mně to způsob argumentace velkého Jiříka.

(02. 06. 2010 13:50)

(03. 06. 2010 20:26)

ariadne:To je pro vás typické. Když vám někdo předloží jako argument nezpochybnitelná fakta, začnete urážet pisatele a na fundovanou odpověď se nezmůžete. Také nevím, z čeho by měli mít pravicově smýšlející lidé mindrák. Zamindrákovaní jsou většinou ti, kteří nic nedokázali. A pravici volí většinou ti úspěšní.

(02. 06. 2010 13:46)

(02. 06. 2010 17:51)

ariadne:Zase argument: kdo vám oponuje - tlachá blbosti. Hádat se s ignorantem nebudu, nestojí mi zato. Nevím, jak jste přišel k tomu, že vyděláte za měsíc co já za rok. Asi byste se dost divil, kdybyste znal mé přijmy. Nepracuji sice manuálně, ale od r. 92 jsem vždy pracovala u soukromých firem a nemůžu si na zaměstnavatele stěžovat. Z toho, že jste viděl půl světa jako kamioňák, si opravdu nesednu na zadek. Já jsem ho zase projela jako turista.
Bulit nemám proč a zrak mám docela dobrý. Buďte bez obav.

(02. 06. 2010 21:07)

singhaja: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 06. 2010 18:03)

gogo:Ale to snad víme všichni ! Ten kdo z nás chtěl udělat americkou radaravou základnu, ten který kryl podvodníka Čunka, ten který sloužil diktátorovi Bursíkovi, ten který neumí ani česky, ten kterému naletělo 17% voličů.....

(02. 06. 2010 07:35)

stefa:Vy jste mě po dlouhé době rozesmála.Soudit člověka podle pravopisu k jaké politické straně patří to tu dlouho nebylo.Myslím si o sobě ,že pravopisem vládnu docela obstojně ale ještě mi nikdo proto neřekl,že jsem provokatér nějaké politické strany.Myslím,že takové přirovnání patří do roviny velice jednoduchého uvažování pisatele.Přece pokud vyjádří svůj názor na politiky a píše správně pravopis tak není něčí provokatér.

(01. 06. 2010 22:34)

gevi:Mrzí mě, že si myslíte, že jsem nějaký hlupák, který si troufá odhadovat podle pravopisu politickou stranu. Nora20 se od většiny levicových příznivců liší pravopisnou a slohovou úrovní svého projevu. Zkrátka nad běžné levicové voliče vyniká. Zdá se podle toho, že má vyšší IQ. Jenže na druhé straně píše tak naivní prostinké úvahy a hlouposti, že to až vypadá na provokace z druhé strany politického spektra. Buď je hodně naivní a ČSSD hájí a propaguje v dojemném slepém nadšení, nebo program ČSSD zesměšňuje. Jsem na těchto diskuzích dlouho a celkem poznám podle úrovně příspěvek opravdového levicově smýšlejícího člověka. Byl tady jeden, který se vydával za "sociálního demokrata" ,ale přitom psal provokace proti ČSSD. Takže zjevný rozpor mezi úrovní vyjadřování a obsahem nořiných příspěvků mě dovedl k myšlence, zda se opět neobjevil tentokrát šikovnější provokatér. Opravdu - jednoduché uvažování mě k tomu nepřivedlo, spíše znalost psychologie. Ale pokud jste se srdečně zasmála, těší mě, že aspoň něco jste z mého příspěvku měla.Ostatně vy taky máte dobrý pravopis, akorát vám poradím, že za interpunkčním znaménkem se obvykle dělá mezera.

(02. 06. 2010 12:03)

ylatouf:upocených a chudých obtloustlých politiků vstupuje na vrcholnou politickou scénu jako ochránci obyčejných a poctivých lidí,pro peníze a za peníze jsou schopni čehokoliv.Což o panu Schwarzenbergovi nikdo nemůže řici, ten peníze má je tudíž nepodplatitelný.

(01. 06. 2010 18:05)

clinton:Vsechny prizpevky vyzaruji jen zavist a lakomost ceskeho obcana.To se zrodilo jiz drive ale upevnilo v tech ceskych palicich za komunizmu.Kdyz nemam tak si nakradu.

(01. 06. 2010 17:38)

(01. 06. 2010 20:01)

majojo:V roce 1948 komunisté zabavili rodině Schwarzenbergů majetek a jedenáctiletý Karel s rodiči emigroval do Rakouska a německého Bavorska, kde měl rod Schwarzenbergů majetek.

(01. 06. 2010 16:40)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy