DISKUSE K ČLÁNKU

drobek:P.S.jako postscriptum proto je voříšek,nádražní směs chytřejší než.....proto si chasníci hledali děvče ze sousední vsi

(01. 06. 2010 20:25)

anelam:Ahoj-tentokrát ti dávám za pravdu Já nemůžu vůbec překousnout,co nám mladí podstrčili do vlády Kníže pán by měl odjet tam kam patří a neprudit!Když je v telce tak ať špicuji uši jak chci tak mu rozumím sotva z poloviny Zatím nic rozumného z něho nevypadlo.Myslím že je trapnější ještě víc než Havel-no 2 roky mu dělal poradce,víme jak to dopadlo-poradce do své kapse

(02. 06. 2010 11:23)

gogo:To je zajímavé, že ? Jak mohlo tolik lidí naletět ? Skoro mi to připadá až jako podvod hodný amerického filmu "Kozoroh 1" .....

(02. 06. 2010 12:05)

singhaja: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 06. 2010 15:26)

gogo:Máte pravdu. Velice smutnou pravdu. Bohužel 17% občanů si nevidělo ani na špičku svého nosu ... A zbylých 40% se na volby vykašlalo úplně. A tak může kalouskův "knížepán" jásat... Finta se zdařila.... Ale většina občanů (nemyslím tím pár křiklounů zde v diskuzi) jásat rozhodně nebude. To je mohu ujistit...

(02. 06. 2010 12:03)

singhaja: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 06. 2010 15:24)

madriska:na knížepánovi je vidět kam to ta šlechta tím zdegenerováním rodů dotáhla. Bohužel je ještě dost patolízalů, kterým imponuje titul knížete a pro samé poklonkování a vlez***ství a snobskému pochlebování nevidí, že je to zdegenerovaný postižený chudák. Jen se chtěl senilní dědek trochu na stáří zviditelnit.Že máme někoho takového ve vrcholové politice neslouží Čechům ke cti, v zahraničí nad tím nechápavě kroutí hlavou kdo tu fosílii zvolil.

(16. 06. 2010 06:33)

kukuku:Já když jsem sem psal, že se nejspíš poškubou ODS+TOP09 s VV, tak jsem myslel DRUHOU POLOVINU volebního období (tak jak to dělávali lidovci). Že by to měl být už DRUHÝ DEN jednání o koalici, to by mě nenapadlo.

(01. 06. 2010 18:32)

bara:
to může být ještě dost zajímavý...

(01. 06. 2010 18:36)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy