DISKUSE K ČLÁNKU

d.d.r.:http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=NBkT­xh4Gj34

(07. 06. 2010 00:47)

d.d.r.:http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=S7uK­BAfAH­c8

(07. 06. 2010 00:46)

karamelka:http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=S7uK­BAfAH­c8

(05. 06. 2010 21:24)

antoniocosi:jedinej Vždyť je na tom zbytku těch dobytků vidět, že si oddechli, že to Jyřan zabalil

Teď to vezme do pařát ten Bohuš s rovnátky, a konečně je tam srovná a pokd mu pomůže Rath s Orálkem a Škrompachem tak bych se ničeho nebál...ani čerta
Jo a pokud jde o nějaké sbírky, tak řekněte Jyrkovi...on má sbírku bot od Huga, přímo z Lodýna ;-D ;-D ;-D ;-D

(03. 06. 2010 11:57)

jarypadlo:nechlubil se miliónovou sbírkou hodinek á-la Bém,doplňky oblečení+šperky á-la TTopol­.,Dal­.ik.,n­emovi­tosti+­vily á-la ODS + auta hooodně drahých značek.Parube,taky tě nemusím,ale co Ústavní soud na ODS+pODSvody s JuDr.tituly kandidátů Bendy a Řápkové?Včetně starosty Jančíka?Hlavně ml.Benda potřebuje trochu vyškolit!

(03. 06. 2010 09:48)

antoniocosi:Omyl pane...on vyfičel, jako kuna a buďte rád...jinak by vám z té prtaje do roka udělal hanbinec, jaký se nevidí ani v Dubí u Teplic...a že tam jsou podničky však by vám o tom kucí z vedení ČSSD mohli vyprávět

(03. 06. 2010 10:37)

oxinnka:Stačí, když se přestanou hádat a nadávat si ve sněmovně, nebude nikdo odvolávat vládu a bude se něco dělat.
Ať si užívá dědeček Jiříček, svého druhého dítěte.
Neměl odcházet z vedení ČSSD.!!!!!!!!!!!
Jezdit zdarma autíčkem s řidičem, může jezdit i 200 km rychlostí a za nic nemůže, chodit na drahé obědy s manželkou, které si nechává proplácet ČSSD, platit si dvě chůvy, pro svojí dceru Margaretu a svého psa Tonyho.
Toho všeho se vzdal a to mu sexy mozku, jeho bejby manželka nosatka, jen tak neodpustí.
Jeho sen premierování a prezidentování, je v nená­vrat­nu!!!!­!!!!!!­!!!!!!

(02. 06. 2010 19:16)

chcesemiblejt:Máme jedinečnou možnost udělat potřebné reformy a nemělo by nám v podstatě nic stát v cestě. Žádní populisté ze soc. demo a komunistů. Jestli to výjde, můžeme si gratulovat. mylím, že nám okolní země budou závidět i když u nás sociálně slabší budou nějakou dobu naříkat. Ale je to jediná schůdná cesta z marasmu.

(02. 06. 2010 15:50)

anelam:Na to si tedy počkám,doufám že do té doby nebudu pod drnem

(03. 06. 2010 06:24)

odol:Každý človek má žiť a chovať sa tak,aby ešte aj majiteľ pohrebného ústavu úprimne plakal na jeho poslednej ceste.Keď chce človek si vypočuť chválospevy na jeho osobu,musí si počkať na pohrebné prejavy.
S tou chválou a úprimným žiaľom je to potom horšie,keď sa nájdu nezaplatené pôžičky,zatajené deti,nesplnené sľuby.Najlepšie sa dozvedia názor na seba ľudia typu Jyrka,keď odídu z funkcie.ľudia,ktorí mu predtým liezli cez stoličku do.....si ani nevedia spomenúť na jeho meno a nie to ešte prezývku.Teraz sa vrátil do ,,úprimných vzťahov,, a určte si po nejakom čase povie:Kurňa,že já nezústal počítat ty buřty a cpal se do tý blbý politiky!!! Do toho dve svokry,jedna z Nitry-proste mi je už ľúto.
P.S.A keď má teraz ,,lautr ho@no co dělat,, mohol by svokre pomôcť čerpať vodu s pivnice.Stojí to tam za ....Bože,akurát okolo mňa pláva Noe na svojej arche.Tak naschle.

(02. 06. 2010 15:49)

delviar: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 06. 2010 05:50)

ylatouf:tím ,že to zabalil.Když jsem to prase viděl v televizi stoupl mě tlak na 200 a tak sprostej jsem nikdy před tím nebyl.

(02. 06. 2010 14:57)

antoniocosi:Ty jo to maj piloti F1 před startem

No on prý měl také problém v tom Vranném zastavit, jak fičel z "Lihového domu" ještě že má ten airbag

(02. 06. 2010 15:30)

antoniocosi:kvůli tomu pláče lidí a co se jich už málem pověsilo

Pokud by zde byl pořádek jako třeba ve Švédsku, tak se lidé jinak chovaj,a celá společnost se chová jinak­...vl­ídně­ji,li­dé jsou vtřícní, usměvaví a veselí u nás...dnes 50% národa jen závidí,25% dře,10% nemá práci(což je důsledek nepodporování podnikání) a 15% ji ani nechce, a dělat nikdy nebude...protože nemusej !!! A tohle všechno platíme navíc...ty vyžír­ky,ne­maka­čenka,­jako­byne­mocné a cikány...proč asi mají tolik dětí ? Udělejte si jich také 5,běžte nadávat že jste diskri­mino­vaní,­otev­řete si hubu na sociálce jako oni a jste v pohodě na Vánoce dostanou ještě 6000 na uhlí, a na každé dítko 1800 na dárky..."nechci se chlubit, ale kdo z Vás to má"

Tak jak by to mělo být, aby to bylo spravedlivé...hmmm ???
A včíl mudrujte...v čem to asi tak je ? no v lidech

(02. 06. 2010 14:45)

akrapaz:Tenhle rádoby politik si podřezal větve pod sebou sám, svým arogantním vystupováním a machrováním - lidem kázatl pít vodu a sám chlastal víno a voliči nejsou tak blbí, aby mu to zapoměli. Pan kníže naopak nikdy kolem sebe skandály nedělal, Rakušané ho ocenili jako nejlepšího ministra zahraničí, kterého kdy Česká republika měla.

(02. 06. 2010 13:19)

e.44: moje řeč

(02. 06. 2010 13:43)

libor123:Přesně tak moje řeč. Kdyby nekecal takový nesmysli jako 13 důchody ze zisků čezu apod, jenže žvanění urážení, arogance mu jde ze všeho nejlíp. Sliby chyby tak to u něj bylo. A takovýho politika já osobně nechcu.

(02. 06. 2010 20:44)

zirafa:.....ale spoustě lidí udělal radost!

(02. 06. 2010 12:45)

antoniocosi:No o tom nepochybuj...ale hezky mu namazali schody že ?

No jo Luftjarda s Dimunemjsou na vyznamenání to byla paráda...takhle nefičel ani Gross
Paroprase se zastavil až ve Vranném

(02. 06. 2010 12:53)

zirafa: ještě jsi zapomněl na bosse Bendu, ten mu taky "pomohl"....

(02. 06. 2010 14:01)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy