DISKUSE K ČLÁNKU

antoniocosi:http­://www­.novin­ky.cz­/doma­ci/202­066-paroubek-se-pustil-do-tvrdika-kvuli-hodnoceni-pricin-vysledku-voleb.html

(02. 06. 2010 15:54)

antoniocosi:už zase Ti 2 exoti sukin, krakonos známá to dvojice, co nepřeje pravici
Ano já se těším na krásný život já nemám problém se uživit, jako někteří z Vás... na druhou stranu, trávy a sena bylo a bude vždycky dost
A jak jsem psal, pozor na pumpičku jinak se Vám kousne

(02. 06. 2010 15:27)

agent:Zapoměl jsi na slovíčko "zatím", ano zatím se uživíš..stačí jedna vteřina v lidském životě a je všechno jinak. A pak ti dojde, jakej špatnej, zaslepenej a arogantní člověk jsi byl. Zatím tu budeme číst ty tvoje bláboly.

(02. 06. 2010 18:57)

kofila:Vám tam skutečně chybí slovíčko "zatím", jak píše agent. Asi jste mladý ... víte opravdu se během vteřiny může člověku naprosto změnit život... trochu pokory prosím Ona se lehce může ta pumpička kousnout i vám

(03. 06. 2010 06:43)

klika:že se věci začaly řešit. Dohodli se ,že se snad dohodnou. No to je úžasný. Dino­sauři,­bezcha­rakter­ní týpci(­Kal.,T­luch­.,Joh­n..),­seni­la s omezenou slovní zásobou,....,to bude ještě psina. Koukat se na ty grázly další čtyři roky,to chce silnej žaludek.

(02. 06. 2010 14:34)

antoniocosi:Kdyby jsi měl aspoň 1/3 slovní zásoby toho staršího pána, tak tady nebudeš psát takové pí..viny Politika je o kompromisech a dohodě ! Pokud Ti to ještě nedošlo(jako že ne) a pokud vím, tak mají podepsáno...a narozdíl od toho dobytka, co to polo­žil(uk­řivdě­nej,a­rogan­tní a naštvanej na celej svět) je pro někoho podpis svátý,a pro "někoho" kus ho..na...Tak že vyčkej času, a bude dobře...
Nazdar...tak se nějak zdravíte ne ???

(02. 06. 2010 14:55)

klika:a husa se ozvala!!!!

(02. 06. 2010 15:24)

1pravda1:jsem volila. Prý nebudou spolupracovat s dinosaury - chacha - a kdo je proboha Tluchoř a Kalousek? Místo aby jen podpořili vládu ve sněmovně a hlasovali podle svého - napříč pol. spektrem tak je naučí dinosauři ve vládě držet hubu a krok a nakonec dopadnou jako lidovci a zelení. Škoda, jestli vstoupí do vlády s touto sebrankou ODS a TOP tak na podzim v senátu nejsou ...

(02. 06. 2010 14:34)

evicak:já jsem naopak nadšená, že dostaly VV rozum... a že máme naději, že nedopadneme, jako v Řecku... levičáci, už se s tím smiřte, pečení holubi už lítat do huby nebudou

(02. 06. 2010 14:41)

klika:Naivní děti zbaštily metodu "strašení Řeckem".Nevím,ale holuby měli akorát věční pobírači dávek, a pak ti, co si natunelovali. Tu euforii vám přeju.Užijte si to.

(02. 06. 2010 14:55)

jity:V Řecku panovala pravicová vláda, tak my tak asi také chceme. Pečení holubi budou lítat, někomu určitě.Ti co dělají rukama budou rádi,že mají alespoň ty ruce.

(02. 06. 2010 15:42)

brum:Holubi budou létat jako dopodud, a pěkně nadívaní.Pan John tak dlouho naháněl kauzy druhých,až se sám stane jednou z nich.Při spolupráci s dinosaurama už má našlápnuto.A pan Bárta s partnerkou Klasnovou?Všechno na světě tu už někdy bylo.Není to tak dávno,co dělala politiku pro 10milionů doma při kafi biomasa Kateřina s partnerem Martinem.Toto je stejné ,jen místo zelené modrá.A my budeme dělat a platit až zčer­náme­.Tak,t­ak.Ko­nec předvolební pohádky,začíná povolební realita.

(02. 06. 2010 23:04)

petr11:Kalousek se pěkně vyvezl díky knížeti nahoru. Uvidíme jeho dalších reakcí. Je fakt,když jej vidím, chce se mi zvracet

(02. 06. 2010 14:21)

sparet:Jak tam vidím toho Kalouska tak se mi chce zvracet.Zase bude mít koryto ve vládě.

(02. 06. 2010 14:17)

antoniocosi:pánové... nač se tak vztekáte? Nejhorší období má republika za sebou, tak není proč tu kopat okolo sebe...trochu grácie do toho a úsměvu

Je zajímavé, že se pořád vztekají Ti samí­...kr­akonos­,sukin­,nora,­kuku­ku atd... pročpak ? Co ???

Jen dobře že to podepsali...jsou silní,­zkuše­ní,ne­bojác­ní a rozhodní
Což socani ani komouši nejsou a nebudou...jo komouši byli,ale jen arogantní a rozhodní ale tam kde neměli
přeji hodně zdraví, a pozor na pumpičku ať se vám nekousne...zdar !

(02. 06. 2010 14:12)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 06. 2010 14:17)

sukin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 06. 2010 14:20)

sukin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 06. 2010 13:59)

1912: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 06. 2010 13:59)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy