DISKUSE K ČLÁNKU

mujboze:Jak
kalousek, vondra, bendl a nově bárta by nebyl dobrej tah Nečase je mít ve vládě....vopravdu ne, i dyž se tam jeden nebo druhej bohužel vocitne...

Radek Čuk Noris John je nutný zlo a bohužel tam sedět bude...Ale s ním bude aspoň sranda.
Všichni jmenovaní zbytečně polarizují jak svoji minulostí tak většinovou antisympatií celýho národa - takže i to by měl Nečas zohlednit a neprovokovat, ať to nedopadne jako z nevyslyšení hlasů přčed volbami u Jyrky z RáJe...a ta parta zůstane u koruta aspoň do rošády 2014...

A protože mám, já, koncentrovanej hlas lidu strefu z 98,6 % v názorech, sou mý návrhy v prospěch národa a vlastně i v prospěch těch kterej stran samých...dneska teda budoucí nový vlády.

No uvidíme.....

koncetrovanej ale citlivej
hlas lidu českýho
M.B

(03. 06. 2010 12:04)

komentator:chce být ministrem finací. Míra (Padák) Kalousek podepsal jako náměstek ministra obrany kontrakt o nákupu nefunkčních padáků. Smlouvu nešlo vypovědět. Při
zkušebních seskocích zahynuli 2 vojáci.
Gauner Kalousek rovněž podepsal kontrakt na modernizaci tanků za těžké miliardy. Modernizace tanků se nepovedla. Tanky šly do šrotu.
Nutno ocenit Johna, který na webu Věci Veřejných o těchto lumpárnách Míry Padáka Kalouska psal před volbami. Jsem zvědav, zda VV půjdou do vlády s gaunery jako Míra (Padák) Kalousek

(03. 06. 2010 11:37)

anelam:POSTY a 4roky plná peněženka?To snad zlomí i Johna-ASPOŇ SE TO TAK RÝSUJE

(03. 06. 2010 11:58)

sibuna:To už dávno není ten Radek John,kterej se nebál jít do všeho s vervou a nebál se kritizovat cokoliv. Bojím se, že když se konečně dostal k lizu, zařadí se do stáda a bude poslouchat vrchního baču....Ale co,možná se mýlím a on s tím pěkně zamává a možná bude i svědomím parlamentu. Kéž by......

(03. 06. 2010 12:34)

setug:Tak tomu nevěřím ani omylem.

(04. 06. 2010 18:40)

kramora: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 06. 2010 12:38)

setug:VV byla jsem na jijich předvolební kampani protože jsem jim to chtěla hodin. Jak je slyšela se chvástat, bylo mně jasné, že si z lidí dělají legraci. Hodila jsem to jiné straně, která se do parlamentu nedostala, ale alespoň se nemusím stydět, že jsem opět zvolila ty samé darebáky.

(04. 06. 2010 18:39)

bara:jak že na "charakterního" si hrál? Čím prosím? Tím, že jako novinář vysstupoval v podobě moderátora zpráv "bububu" v televizi? Zprávy měl připravené celým týmem, za sebou režiséra, před sebou kameramana, velde sebe logopeda, různé proadce, právníky, celej štáb lidí na tom pracoval - a nebyl to malej počet, co mu vše připravovali...
a on jako moderátor dramatickým, působivým hlasem poukazoval v televizi (bylo to předepsáno dramaturgem) na nešvary - a lidi si říkali, jak je čestnej, ten pan John.
tuhle figurku tam mohli nastrčit jakoukoli. On si na ni udělal jméno - ale nic to nenapovídá o tom, že by byl čestnější a právě proto člověk s charakterem!! )
nebo inteligentní - to už vůbec ne - stačí ten přiblblé úsměvy, které te´d rozdává všude, stačí pár vět, které pronesl..

(04. 06. 2010 21:03)

bara:nehrál, on to měl předepsáno...
nemohli přeci do tohoto pořadu obsadit dívenku s pisklavým, nebo jemným hláskem.
.
jako charakterní vypadal před lidmi, když začal v televizi povídat, jak ho někteří lidé pronásledují za jeho názory. Zapomněl ovšem podotknout, že ty názory nebyly jeho, ale lidmi, kteří s ním spolupracovali, že on byl s tak působivým veřejným projevem jen jejich tlumočník...
.
a v době, dky jeho popularita klesala a on v různých anketách nevítězil, uvažoval o jiném zviditelnění...

(04. 06. 2010 21:15)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy