DISKUSE K ČLÁNKU

lysohlavek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 06. 2010 13:18)

pepazdp:Tak ty buď víš vo ženskejch úplný pr*d, nebo máš z pořádnejch ženskejch fóbii. Kristýně totiž sexualita přímo sálá z každýho kousku těla. Tohle já poznám. Před pár lety jsem si podobnou kobylku zkrotil a úžasně nám to spolu jezdí do dneška.

Ovšem co se týká Kristýniny kompetence k vykonávání funkce, to už je o něčem jiném.

(06. 06. 2010 20:01)

pavla83:no,zato Ty toho víš o ženách spousty,co? kdyby jsi byl vychovaný,tak by jsi se takle o své ženě nikdy nevy­jadřo­val.­.njn­..ta­kový jako ty jsou většinou hrozný kingové přes různá kecy..ale doma? doma zakleknou u vitírání a přemejšlej o tom,jak si kde pohoněj ego,když mají doma drezůru.

(07. 06. 2010 12:42)

pavla83:fuj..omlouvám se za chybu..vytírání..ne vitíraní.

(07. 06. 2010 12:43)

pavla83:bjutifl: jasně..holt si dál myslki,že máš patent na pravdu..respektovat jiný nazor neumíš,schazovat anoi..k blití..ale tvuj boj.

(13. 06. 2010 10:46)

pepazdp:Seš totálně vedle. To, jak se vyjadřuju by urazilo akorát tak nějakou nedomrdlou bledulku, jako seš asi ty. Ale pořádnou ženskou, jako je ta moje to rozohňuje. A pořádná ženská potřebuje pořádnýho chlapa a o nějakýho chcípáčka, kterej by se od ní nechal drezůrovat, by ani nezavadila pohledem. Teda aspoň ta moje ne. A kdyby tě to zajímalo, tak právě stojí za mnou a upřímně se směje tomu, cos napsala.

(07. 06. 2010 20:30)

bjutifl:Teda já se musím smát taky
Asi bych si s tvojí ženou, co se týká názoru na život, rozuměla.
Ona si totiž Pavluška plete vulgaritu s živočišností a nemá ani páru, o co, díky svému pokryteckému pohledu na život, přichází.

(07. 06. 2010 21:31)

pavla83:jasně..každýho věc.Jen si odpusť nějaké hodnocení toho jaká jsem..víš prd.A jen proto,že muj chlap není křovák neznamená,že já sem nějaká nedomrdlá..takže se o své ženě vyjadřuj jak chceš,ale mě si do huby neber!

(13. 06. 2010 10:45)

setug:jedanánku ty chybu, vitírání

(12. 06. 2010 19:41)

asdarel:http­://ve­cive­rejne­.hodi­na.cz/

(06. 06. 2010 11:40)

fantom08:se právě ztrapňuje na Primě..... jinak CEVRO vystuduje každý, kdo do školní kasičky nasype 52 tis. za rok - zcela legálně, kdo zaplatí školné, je tam přijat i když sotva dá dohromady základy gramatiky

(06. 06. 2010 11:27)

liskaryska:Na mezery ve vzdělání slečny Kočí je třeba piohlížet s určitou shovívavostí, jelikož CEVRO je "vysoká škola", jejíž studium trvá rok (nebo možná jen 9 sobot). Učivo je rozděleno do 9 bloků ve 2 semestrech, výuka probíhá v sobotu ), 2 přednášky dopoledne, 2 odpoledne. Absolvent na konci studia složí vědomostní test a napíše esej, kterou i obhájí. Co dodat.

(06. 06. 2010 16:47)

bara:

(06. 06. 2010 17:14)

ream:Vážený fantome08, i vy asdraeli,

ráda bych předeslala, že nejsem příznivcem žádné z výše zmíněných stran, ale trošku se pletete. Z vlastní zkušenosti vím, že přijímací zkoušky jsou sice brnkačka, ale o to tvrdší jsou studijní podmínky. Jsem tam teprve první rok na NMgr. a že bych tam přišla čtyřikrát a hned měla doktorát, to prohlásit tedy nemohu, ani bych ho za takových podmínek, jaké popisujete, NECHTĚLA. Osobně jsem zažila, že jsme byli čtyři u zkoušky, z toho dva byli vyhozeni, neb byli heavy dutí, to myslím, hovoří samo za sebe. Jinak to,co jste, fantome08, popsal, je dálkové studium a e pro ty, kteří by těžko mohli chodit do školy každý den, když musí být v práci. Na férovku říkám: Nevím, jak to tam chodilo před mým příchodem, ale já osobně nic takového nezažila.

(06. 06. 2010 19:26)

ream:Jinak se omlouvám za překlep, mělo být je. A ještě dodávám: absolutorium VŠ (bohužel) není zároveň zárukou kvality, vědění a moudrosti člověka. Je jedno, jestli je škola placená, nebo Plzeňská.

(06. 06. 2010 19:34)

alex0800:A CO JSTE ČEKALI..? I knížepán si z nich dělal legraci a myslím odůvodněně.. A to knížepána nemusím, v tomhle s ním souhlasím. Je to strana, kterou bude ovládat kapitál a "podnikatelé".. Když si chcete rozjet firmu, tak vstup do politiky je ideální start. To jste si toho ještě nevšimli? Vzpomeňme V. Železného. Daňoví poplatníci za něj zaplatili 10mld a dneska je pan čistý s miliardovými majetky.. Dobrý vtip, že?
Zvykejte si, KDYŽ VOLÍTE BLBCE!!!
BUDE MNOHEM HŮŘ.. JEJICH PLÁNY JSOU OPRAVDU SKVĚLÉ. POPLATNÍKY SOSNOU O VĚTŠÍ PENÍZE NA DANÍCH A ROZJEDOU SVOJE BYZNYSY NA TUNELOVÁNÍ STÁTNÍ KASY. A KDO BUDE MINISTRAM VNITRA, TEN UKLIDÍ ŠPÍNU JAKO TENKRÁT IČKO!!
JSME NÁROD BLBŮ, KTEŘÍ MUSÍ POŘÁDNĚ PADNOUT NA TLAMU, ABY SE PROBUDILI.. JEN SI SPOČÍTEJTE, KOLIK PŘEDCHOZÍ VLÁDY "ROZDALY" DÍKY ŠPATNÝM ZÁKONŮ MILIARD "PODNIKAVÝM KAMARÁDŮM"..
A ZÁKONY TVOŘÍ PŘECE NAŠE POLITICKÁ ELITA, Z NICHŽ VĚTŠINA NENÍ SCHOPNÁ ANI HOSPODAŘIT S VLASTNÍMI FINANCEMI BEZE ZTRÁT, TAK JAK PAK MÁ VYPADAT STÁTNÍ KASA, ŽE?
Defenestraci na ně!! Nebo rovnou kulky do zátylků.. A bude klid. Vládnout si budem skrze referenda, kde výsledky si každý může zkontrolovat, aby se nedělo to, CO SE TADY DĚJE JIŽ PŘES 20 LET. A TO MLUVÍM O TOM, ŽE KDYŽ ZAŠKRTNETE HLAS STRANĚ A, DOSTANE HO STRANA B NEBOŤ MÁ DELŠÍ PRSTY..
PRŮHLEDNÉ REFERENDUM A OKAMŽITÁ ODVOLATELNOST POLITIKŮ BEZ IMUNITY, TAKŽE I ZA MALÉ DELIKTY KRIMINÁL S NAOPAK ZVÝŠENOU TRESTNOU SAZBOU, NEBOŤ ŠPINAVÝ POLITIK PATŘÍ NA OPRÁTKU. a JAKMILE BY NECHTĚL POLITIK ZVEŘEJNIT NAPŘ PŘÍJMY ČI PODOBNĚ DŮLEŽITOU VĚC (TŘEBA NABYTÍ NEMOVITOSTI) OKAMŽITĚ BYCH S NÍM JEDNAL JAKO SE ZLOČINCEM ,NEBOŤ NA TAKOVÉM JEDNÁNÍ JE VŽDY ŠPÍNA.
vlastenec

(06. 06. 2010 10:39)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 06. 2010 14:16)

mourka:když tady takové stvoření rozhoduje o budoucí vládě

(06. 06. 2010 09:22)

martha987:co mate proti vzdelane mlade zene???nechapu, ze nekomu vadi nekdo, kdo je mlady vzdelany, cilevedomy...a nevadi mu politici, co nemaji vzdelani,vychovani, ve snemovne spi, prosustrovali statni penize, maji kontakty s podsvetim a jeste se zuby nehty drzi koryta!!!

(06. 06. 2010 09:43)

looki:vystudovat CEVRO, to opravdu není žádné vzdělání!
A jinou VŠ dosud nestudovala...a jestli je tak vytížená, zajímal by mě průběh jejího studia...
Prostě to bude tak, že za ní někdo vlivný stojí, nebo je opravdu jen maskotem a jakousi "společnicí" na politická jednání.

(06. 06. 2010 09:47)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy