DISKUSE K ČLÁNKU

1940:Česko v srdci Evropy dávno je a ty si zalaz do kteréhokoliv zadku, ale hlavně co nejdřív !

(10. 06. 2017 14:43)

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 06. 2017 15:40)

LubomirB:Správně píšete- nejste finanční expert. Euro má víc výhod než nevýhod, ale hlavně- jde o budoucnost v EU, ne v jakési šedé zóně mezi EU a Ruskem.

(01. 06. 2017 16:10)

vlasta1:Překvapuje mně jak někdo může Kalouska s vypitým mozkem považovat za inteligentního. To jsou noviny.

(01. 06. 2017 15:38)

LubomirB:Asi jste si ho nikdy neposlechla. Doporučuju věnovat chvíli volebnímu programu TOP09 např. zde: http­s://ww­w.fa­cebo­ok.co­m/top0­9cz/vi­deos/­101553­601290­42162/

(01. 06. 2017 16:07)

Stanislav_Jancik:Jsem šťastný, že i v době euroskeptických nálad existuje pravicová politická strana, která je proevropská a nebojí se o tom nahlas mluvit, stejně tak jako o nutnosti přijetí eura. Za to velký dík. Můj hlas máte!

(01. 06. 2017 01:42)

ondra.dos:Čistírna je místo s vynikají symbolikou pro začátek volební kampaně. Během tohoto volebního období byla naše politická kultura zanesena praktikami, které opravdu nemají v liberální demokracii místo.

(01. 06. 2017 00:40)

jen-pro-mne: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(31. 05. 2017 21:50)

(31. 05. 2017 21:47)

LubomirB:TOP 09 mi dělá radost. Kromě pravicového programu a prosazování demokracie a evropanství i z dalších důvodů: Topka je demokratická a zároveň názorově konzistentní, konzervativní i progresívní, tradiční i omlazená, vždy solidní a nepopulistická. Karel Schwarzenberg je vazbou na Havlův odkaz i na středoevropanství, Miroslav Kalousek je mistr srozumitelných formulací a velký bojovník. Vedení Topky působí jako sehraný tým. Tahle strana udělala za tři a půl roku hodně práce a úspěch ji nemine.

(31. 05. 2017 16:30)

polakk:K otázce přijímání migrantů ze strany TOP 09, kteří to schvalují a podporují.

Aktuální zprávy z EU hovoří:
Minimum uprchlíků je v současné době ze Středního východu. Většina z nich je z Afriky a bylo schváleno, že tito migranti z Itálie mají být přerozdělováni do bývalých východoevropských zemí. Studie hovoří, že 30 % migrantů má základní vzdělání a zbytek nemá vzdělání žádné, a proto tito lidé nejsou použitelní na evropském trhu práce.

Co nám k tomu řekne Kalousek a kníže?

(31. 05. 2017 14:57)

LubomirB:Že těch dvacet uprchlíků, které jsme přijali, není závažný problém, ve srovnání s minulými a budoucími škodami, napáchanými Babišem a Zemanem. Těm budoucím ještě můžeme zabránit.

(31. 05. 2017 16:36)

sensey:Oslovit mne může jedině bilboard, na němž bude stát: „Vůbec nic vám neslibuji. Nic za vás neudělám. Zruším senát.

(31. 05. 2017 14:55)

makkovkka:Na MŠ k ničemu nedošlo, nikdo neprotlačoval své kamarádky, své kamarády, žádná nezisková organizace ze státu i EU nečerpá dotace, které by více pomohly školám, nikdo neschválil neziskovce "Člověk v tísni", podporované ČT, aby na školách činila politické školení pro TOP 09, a tak se jede dál a Valachová bude odměněna novým korytem.
Proč nás Blesk neinformuje? Sobotka tají obrovský průšvih, který se valí na Česko. Za mnoho peněz. Z rozhodnutí lucemburského odvolacího soudu, a to až do výše pohledávky ve výši cca 13 miliard korun jde o obstavení veškerých účtů České republiky. Není snad povinností Sobotky seznámit české důchodce, učitele, zdravotníky a vůbec celou českou veřejnost s tím, zda je informace pravdivá?! Dále Sobotka již dopředu věděl, že spor s Diag Human je prohraný a úmyslné zdržování vyšlo na úrocích na více než pět miliard korun. Zapojen byl i pozdější ministr spravedlnosti Blažek (ODS), který za právní zastupování státu ve sporu získal více než osm milionů korun a co dělal Kalousek? Pro starou, minulou politickou gardu s ČSSD, ztráta kontroly nad tímto citlivým sporem znamená před volbami nejvyšší politické riziko. A především proto musí být Andrej Babiš politicky zlikvidován – tady a teď! Představa, že by hnutí ANO po vyhraných volbách dovolilo policii a státnímu zastupitelství zabývat se desítkami přinejmenším nedbalostních trestných činů či případů podvodů a korupce spojených s touto kauzou, musí především v ČSSD a ODS nahánět hrůzu. Závěrem otázka, zda se Policie ČR, státní zastupitelství a Poslanecká sněmovna zabývají korupčními případy tak velkého rozsahu z minulosti s dělbou moci, která charakterizuje demokracii, včetně korupčního skandálu ROP Severozápad, v němž jsou rukou společnou a nerozdílnou angažováni politici?

(31. 05. 2017 14:42)

aleksandra:Za mě taky rozhodně TOP 09. Pravicová, proevropská, prozápadní, podnikatelsky vstřícná Já jim fandím.

(31. 05. 2017 14:12)

(31. 05. 2017 21:55)

informatik: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(31. 05. 2017 13:12)

makkovkka:SimonH: Jako nástupce Gottwaldovy generace máte vysoké očekávaní.

(31. 05. 2017 12:26)

SimonH:Program TOP 09 je to nejlepší, co vidím na současné české politické scéně. Se vším, co tam čtu, se můžu ztotožnit. Já už mám jasno, budu volit TOP 09. A co Vy?

(31. 05. 2017 11:58)

zdenekk: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(31. 05. 2017 13:08)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy