DISKUSE K ČLÁNKU

dr.x.crement:Euro = teuro.Vše tak drahé,že s vyplazenýn jazykem makáš,aby ses uživil.Kdo bude TOP volit?Jedině s příjmy / důchody z EU.
Kalousek navrhne vždy něco tak ,aby zničil konkurenční ODS.

(01. 06. 2017 08:08)

wooligan:Kalouska do koše a ko*ko*ta do huby

(01. 06. 2017 08:08)

jen-pro-mne: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 06. 2017 08:05)

reditelzeme:Kalousku ty ksichte jeden hnusnej, ty jeden převlékači kabátů, ty zloději.... ty mluvíš a prosazuješ jen tak a to co se ti hodí. Podle tebe EET zvedne ceny, podle tebe Euro nezvedne ceny... ty hňupe jeden. EET třeba trochu zvedne ceny, jak přirozenou cestou, tak i tou podvodnickou (někteří podnikatelé se na tom zase svezou, i když nebudou muset.). Ale pokud se díky EET naplní kasa a bude se každý rok navyšovat plat, tak jsem spokojený. Ty a další debilkové chcete zrušit EET, jen mi řekni kolik podnikatelů by hned potom zlevnilo??? Ani jeden. To je jako s cenou benzinu. V mediích se šustne, že arabové zdražili a cena benzinu u nás vyletí o 2 koruny a když arabové zlevní cena jde o 20 haléřů dolů.
Ty a Fiala by jste měli jít na léčení, vy tu snad ani nežijete, když se při vašich 6 nebo 7 % oháníte tím co uděláte až vyhrajete volby. Vy je nevyhrajete, vy uděláte zase jakýsi podvod na voliče... spojíte síly proti vítězi voleb i za cenu toho, že se nenávidíte (ty jsi schopný i Fiala se spojit s KSČM).
Prosím lidi aby , až půjdou k volbám, si vzpomněli na Kalouska, ODS, lidovce a do urny hodili hlas pro ANO. To je jediné řešení, jak se zbavit těchto politických zmetků a jejich lobistů, kteří jsou hlavní příčinou odstranění Babiše, protože jim zavřel finanční kohoutek. A zde diskutující zdenekk a další imbecilové si skákejte 50 m vysoko vzteky.

(01. 06. 2017 08:02)

(01. 06. 2017 08:01)

auslak:Kalousek ten už boří co se dá.A Šláfenbergová nechce aby Šláfenberg ji nosil výplatu do Rakouska v korunách , ale v eurech.

(01. 06. 2017 07:45)

Hela1: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 06. 2017 07:42)

havran2:Kalousku,ty debile,podívej se zpátky,když jsi šéfoval u financí ! ! !

(01. 06. 2017 07:40)

gabreta:"muži a ženy z Kalouskovy Topky. „My chceme jet v rychlém pruhu EU"
Nejlepší bude, když celá TOP 0,9 vyjede v tom nejrychlejším pruhu ze Sněmovny!!

(01. 06. 2017 07:35)

panda82:Co to Kalousek kecá, potřebuje svoje konta v cizině zlegalizovat, a my budeme o žebračence, stačí jak to bylo na Slovensku, v Německu . Babiš má opět pravdu, totéž zřejmě Klaus

(01. 06. 2017 07:32)

sovca:Jestliže to prosazuje Kalousek,tak za tím bude nějaká čertovina. Ten člověk už snad nemůže věřit ani sám sobě. Je křivák už od pohledu a nic dobrého této republice nepřinesl.Když Kalousek řekne že se nic nezdraží,určitě se všechno zdraží několikanásobně.

(01. 06. 2017 07:22)

pepen.: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 06. 2017 07:20)

kuromrd:voliče topáků je třeba nakopat napřed do držky a potom do kulek, ten co kulky nemá, jako např. Kalda, tak tomu stačí rozkopnout pr.del

(01. 06. 2017 07:24)

kalina107: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 06. 2017 07:04)

barracuda.sro:Jsem pro REFERENDUM !!!! Když tak, ať rozhodnou sami lidé .

(01. 06. 2017 07:04)

(01. 06. 2017 06:59)

lahny:Pane Kalousku, Havel nám také slibo­val.­..ko­munis­ti vás budou strašit nezaměstnaností, nevěřte jim..atd( projev na který se nezapomíná).Takže my jsme už prohlédli jak to je s "pravdou" politiků a hlavně takových jako Vy, který jste dokázal jak převléknout kabát, tak pomoci rozkrást tuto republiku.

(01. 06. 2017 06:36)

leiah:Jj. Zeptejte se Slováků jak se nezdražilo! Ale ať si dají euro do předvolebního programu, to je v pořádku. Pak budou volby něco, jako referendum o tom, jestli euro chceme, nebo ne. Podle mě je to co tvrdí Kalousek a Sobotka jedna velká blbost! Já nechci být ještě integrovanější s Německem a Francií (a nechci premiéra, který bude dělat servilního podržtašku Merkelové). Nechci být jejich odkládací kolonií (ještě víc, než teď). Nechci platit dluhy Řecka, Itálie, Španělska a dalších. Nechci, aby euro stahovalo naší ekonomiku ke dnu, protože s korunou docela dobře prosperuje. A pokud jde o obchod, firmy, které to chtějí, v eurech už dávno obchodují (a fakturují).

(01. 06. 2017 06:33)

brugal: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 06. 2017 08:43)

wp2t: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 06. 2017 09:03)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy