DISKUSE K ČLÁNKU

hanatko:K politice jste se vyjádřili všichni dostatečně... platit za dopravu by všichni měli jako ostatní lidé vč. důchodců...další pravda je ta, že čistota je opravdu TABU... tram vyjede z "garáže" a je špinavá -okna, podlahy.. a samozřejmě k tomu přispívají neukáznění uživatelé. ( napadá mne myšlenka dlouhodobě nepra­cují­cích­...pr­oč neuklízejí ..???).sama jsem si zcela zničila oblečení po jízdě TRAM v OL..nešlo vyčistit a 3 měs. důchod v p...tímto zdravím očekávám co???

(22. 07. 2010 12:09)

freedom1:dejme jim čas a oni nám předvedou že brzo na tu tramvaj nebudeme mít.

(29. 06. 2010 07:20)

lejdynka:tak pánovi tramvaje smrdí... Do tramvaje nastoupím opravdu jenom tehdy, když není zbytí, protože špinavé sedačky, upatlaná madla, ukrajinští dělníci ve špinavých montérkách, kteří se na mě lepí ze všech stran, a smradlaví a spící bezdomovci nejsou pro mě lákadla... No, já bych taky jezdila svým vymazleným BMW, ale holt mi musí stačit ta smradlavá tramvaj. Co kdyby pánové nenasírali snobskými kecy a něco udělali, aby ten, kdo pracuje, taky mohl slušně existovat???

(28. 06. 2010 13:26)

remanso:... ten nablblý Johův ksicht, jak se štítivě drží, aby v MHD nepadl k zemi, neb bez držení to neumí, stojí za hodně... Jo, všimli jste si, že už mu roste teřich?

(28. 06. 2010 10:36)

arne127:semi hnusí takzvaný smradlavý poslanec Škarka.Toto je nejhnusnější a nejsmradlavější poslanec VV.

(27. 06. 2010 09:50)

sunki:Nevím, zdali to zde již nebylo uvedeno, ale v den, kdy jeli V-čkaři tramvají na ustavující schůzi sněmovny, tak si lístky koupit museli, neboť by jinak byli černí pasažéři. A víte proč ? Protože výhody ( cestování zdarma) mohou využít až po obdržení poslaneckého průkazu.....a ten dostali až po slibu poslance ve sněmovně....a teprve tím okamžikem se stali poslanci se všemi výhodami. Takže jejich jízda "za své" byla pouze komedie a média jim na to skočila

(25. 06. 2010 15:23)

gogo:Komedií byly celé volby. A šašky v této komedii byli voliči.

(27. 06. 2010 07:08)

jorocer:Nechápu co se tady kritizuje. VV deklarovali, že nechtějí MHD pro poslance zadarmo. Tak ti co jeli do sněmovny MHD tak zaplatili. Nikde VV nedeklarovali, že BUDOU do sněmovny VŠICHNI jezdit MHD. Tak co se tady vlastně řeší? V čem je ta senzace?
PS: nejsem volič ani sympatizant VV.

(25. 06. 2010 11:25)

pazoz:Očem se tu mluví je možna prkotina,ne ale to co pro nás připravují ty hnusné podvodné ksichty,brzi poznate,že prkotiny jsou jen začátek toho zlého,tak si počkej te nebudeto dlouho trvat a oni kapitaliste Vás otom přesvětčí,chůdak volič ,který je volil jak se jím bude usinat stím svým svědomím,samozřejmě tím myslí ty kteří díky jím take táhnot hluboko do kapsy ,těch vyvolených těch se to nedotkne.

(26. 06. 2010 20:39)

rady69:Prvně se nauč česky a pak kritizuj. A srovnej si tu oranžovou šálu!

(26. 06. 2010 22:11)

pazoz:Oranžovou to snad ne,přece červenou to je spravna cesta jebič na takove prymityvy,kázat o češtině to je ubohé,ja píšu nespisovně to tak asi je ,ale píšu rychle a účinně,a když to bylo předčteno tak snad nebylo tak zle čau..

(27. 06. 2010 18:42)

cid2000:Tak každá strana vypouští do světa velkohubá prohlášení a hesla.To je normální a rozumný člověk to bere s odstupem.Spíš se obávám, že V V se stanou časem něco jako Bursíkova, Liškova strana Zelených.Taky jsem od nich zaslechl různá promo hesla po volbách do světa co vše udělají,že jejich hlas je rozhodující,že je budou muset ostatní respektovat, ale nakonec nic kloudného nedokázali a jsou najednou v propadlišti dějin.Mám obavu, že po nějakém čase bude strana VV skákat podle Nečase a Kalouska jako Bursík s Liškou a BIO Jacques.Budou sice reptat, ale budou držet ve finále pusu a odhlasují co jim bude poručeno a předloženo.No, to vše nám ukáže čas a uvidíme?

(25. 06. 2010 09:41)

gogo:To je právě ten problém : rozumný člověk to bere s odstupem..... ale co ta armáda nerozumných ? Která skočí na každý špek ?

(29. 06. 2010 20:45)

kramora: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 06. 2010 08:22)

zirafa:tebe hodně ***, že pablbek s komárama šli od válu, co?!

(24. 06. 2010 13:06)

pazoz:To ano,ten pablbek jak ho nazyvate ,měl alespon respekt co máte vý a ta nová podělana vládní koalice pitomcu,Parobek pry je lump,Filip darebák,volovina každý zních si stojí za svým,ale ti zazobanci a zlodějí koukají co ještě zbýva rozkrást.Tak neponižujte a neposuzujte druhé podle sebe,ale dle zdravého rozumu,to,ale Vám takovým špekulantum chybí...

(26. 06. 2010 20:46)

pepazdp:Cože měl? Respekt? No možná tak ten tvuj a tobě podobnejch.

(27. 06. 2010 00:24)

rady69:Zavolej Paroubkovi a děte brečet třeba na hnůj, tam ty vaše názory patří.

(26. 06. 2010 22:14)

zirafa:Koukám, vážení, že vám stačí málo! provokativní článek o ničem a už si tu bli-jete svoje nenávistný komentáře....

(23. 06. 2010 22:15)

e.44:Žirafo, napsala jsi to přesně
Všichni tady vezmou za vděk každou podružnou blbostí, aby si mohli zanadávat, ale to, že trojkoalice dnes konečně rozhodla něco důležitého a správného, jim jaksi uniklo. No není divu, když se Blesk neobtěžoval napsat, že trojkoalice dnes rozhodla o tom, že sebere armádě 2,1 miliardy korun a dá je do školství na platy nových učitelů.

(23. 06. 2010 22:59)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy