DISKUSE K ČLÁNKU

zdepa:VV jsou jen a jen vyžírky a zapadnou mezi ty předchozí jako do formy. Samé nuly, které udělaly přehled přehmatů ODS a neustálým opakováním zblbli voliče. Že nemysleli své bláboly vážně byla jasné. Dodali do sněmovny svoje konkubíny a nakonec milostivě přijmou posty ve vládě, neboť mohou být ministry čehokoliv!!!!!!!!! Tuto úvahu si osvojili poté, co vyhodnotili vládnutí ODS. Mají pocit, že nebude těžké velice nizkou laťku od ODS snadno překonat.

(23. 06. 2010 19:59)

arne127:Škarka smrdí taky jako bezdomovec šel jsem vedle něj je to hnus

(23. 06. 2010 19:10)

jajas:No prostě jsou to kašpaři! Ještě tak neokoukaní, ale oni se brzy dostanou do stejných kolejí, jako ti, co už tam dávno jsou. A John s tou svou odulou tlamou je bezkonkurenčně nemožný, neschopný, hloupý a trapný, sotva otevře "ústa" a vypadne z něj neskutečná kravina!

(23. 06. 2010 18:34)

gogo:A přesto tolik lidí nalítlo a dalo jim hlas. Neuvěřitelné...

(29. 06. 2010 08:01)

arcaben:Pan Šťovíček(bývalý člen ODS a bývalý starosta Litví­nova)­vystu­poval z tramvaje hned za Johnem,ale snad mi nikdo nebude tvrdit,že si nenechá proplatit cestovní náhrady z Litvínova-Šumné?Tramvaj v Litvínově sice jezdí,ale do Prahy ji ještě neprotáhli,tak nač ta komedie??Až začnou VÁŽNĚ šetřit a bojovat(pokud možno účině) proti korupci pak vám nejeden občan vyjádří podporu!Ale s takovými a podobnými slaboduchými gesty se jděte rovnou klouzat na místní bahňák!!

(23. 06. 2010 18:12)

frantisekdobrota:VV přece neříkají, že si nebudou proplácet cestovní náhrady! Jedná se pouze o cestování v MHD zadarmo a to VV odmítají. Co se týče nevyužitých cestovních náhrad, tak ty budou poslanci VV posílat na charitu.

(24. 06. 2010 12:38)

frantisekdobrota:Možná jsou novináři z Blesku úplně hloupí, ale pokud vím, tak Dobeš, Škárka a Klasnová jeli na důležité jednání zastupitelstva. Taxi bylo v tuchvíli zřejmě nejrychlejší volbou.

(23. 06. 2010 16:48)

martha987:pokud VV dodrzi slovo a budou poslanecke "dotace" na dopravu vracet, budu jim fandit...mohli by byt prikladem pro ostatni!!!

(23. 06. 2010 14:35)

kane:Nebuďte naivní, vždyť je to strašná komedie.

(23. 06. 2010 14:51)

frantisekdobrota:Naivní? Nepamatuji se na jinou stranu, která by si platila jízdu MHD!! Vzhledem k tomu, že většina poslanců bude svůj čas trávit v Praze, tak je MHD stejně nejrychleší dopravou. Myslím, že novopečení poslanci VV by si nedovolili tu ostudu a lístky si budou kupovat.

(23. 06. 2010 16:16)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 06. 2010 17:00)

arcaben:ALE NEBUĎ NAIVNÍ...TEN 1KM,CO DOŠKODRCALI KAM MĚLI JE FINANČNĚ NEZRUJNUJE!!A NÁHRADY,KTERÉ BUDOU POBÍRAT ZA DOPRAVU ZE SVÝCH BYDLIŠŤ JIM TO STONÁSOBNĚ VYNAHRADÍ!!!!!TAKŽE JE TO ASI TAK,ŽE VLK SE NAŽRAL A KOZA ZŮSTALA CELÁ!!!

(23. 06. 2010 18:17)

gogo:Přesně tak. Až budou rok bojovat skutečně a konkretně proti korupci, až budou vetovat a nesouhlasit v tomto směru s ODS a jeho dítětem TOP09, až po roce uvidíme jak dodrželi to co hlásali před volbami, tak potom bychom mohli začít něčemu užasle věřit. Ale toto primitivní divadýlko co zatím předvádějí je úrážkou základní inteligence tohoto národa... Trapné....

(23. 06. 2010 17:19)

fiiikulka:

(23. 06. 2010 17:38)

arcaben:Píšeš mi z duše!SOUHLASÍM!!

(23. 06. 2010 18:14)

gevi:Kdo měl trochu politické prozíravosti, musel po několika pozorováních a porovnání slov a činů, dospět k názoru, že VV jsou jen další těžce populistickou stranou. Proto také získaly těch 570 tisíc voličů, kteří opustili ČSSD a dali hlasy VV. Této straně jsem nevěřil už po besedě s Johnem, někdy v zimě a nikdy bych jim hlas nedal. Co se týká TOP09, ta není dítětem ODS, nýbrž je vážnou konkurencí ODS a volili ji pravicoví voliči, kteří nechtěli volit profláklou ODS. Není těžké to pochopit, pokud se člověk zamyslí nad počty hlasů oběma stranám. Voliči těchto dvou stran by levici nikdy nevolili, takže se jedná jen o přesun na pravici.

(23. 06. 2010 20:48)

alex0800:Je pěkné, že víte jak vypadají Naše tramvaje a jiné prostředky MHD.. Tak s tím konečně můžete začít něco dělat a né vozit si svojé líné POZADÍ BRAMBORÁKEM, kterej nám smrdí pod nos.. Já vím, tramvaj nejezdí na padesátce devadesát jako Vy, ale je to běžná doprava jakou používá drtivá většina pracujících lidí..
Už je mi zle Z PROMINENTNÍCH SPRATKŮ, KTEŘÍ KDYŽ LEZOU DO SNĚMOVNY, NAVĚŠÍ BULÍKY VŠEM SLUŠNÝM LIDEM KOLEM SEBE, A POTÉ SE OPĚT CHOVAJÍ JAKO JEJICH TUPÉ SOBECKÉ DĚTIČKY.. To už úplně pomíjím fakt, že vláda a její činitelé se mají choval VLASTENECKY S NÁRODNÍ HRDOSTÍ, ale dnes je praxe jiná.. Po PROSOVĚTSKÉ DOBĚ nastala PROAMERICKÁ DOBA A JÁ SE PTÁM, KDY NASTANE PROČESKÁ DOBA..??? Národ nechce jít "na ruku" cizím tlakům, ale...
Já vím, BREČÍM NA ŠPATNÉM HROBĚ, ALE REVOLUCE ZATÍM NENÍ OFICIÁLNÍ A TAK JAK JINAK, ŽE..?
RÁHNO S PROVAZOVÝM MOTIVEM PRO POLITICKÉ HŇUPY A JEJICH KMOTRY, ZMETCI JEDNI..

smutný Vlastenec

(23. 06. 2010 13:02)

jeniklara:Tak co jinýho se dalo od těchhle dinosaurů čekat. Jsou to lháři a bordeláři, nic jinýho. Doufám, že ty 4 roky je bude pěkně tlačit židle na prde..

(23. 06. 2010 12:59)

frantisekdobrota:WTF? V čem VV lžou? Buďte konkrétní. Pozorně sleduji povolební vyjednávání a zatím plní svůj program do puntíku! Těžký to budou mít akorát u těch armádních úspor. Modří kmotři se korýtek z armádních zakázek jen tak nevzdají.

(23. 06. 2010 16:22)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 06. 2010 17:02)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy