DISKUSE K ČLÁNKU

krist.ina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 10. 2017 13:32)

jen-pro-mne: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 10. 2017 23:11)

11karel11:Pan V. Klaus mladší má ve všem pravdu. Valachová tou inkluzí rozvrátila školství. Pomalejší děti musí mít jiný přístup než ostatní, sklízí od dětí posměch a nechtějí chodit do školy. Valachová uplete cop a ať se stará raději o domácnost.

(05. 10. 2017 18:24)

bohuslav-sobotka: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 10. 2017 13:14)

11karel11:Tobě patří nakopat do predele.

(05. 10. 2017 18:35)

hejhej:Stupidní inkluze, kterou vymyslel debil. Stojí zbytečně moc peněz, trpí tím učitelé i žáci.
Několik desítek let fungovaly zvláštní školy, vycházeli z nich děti, kteří mohli pokračovat i v některých SOU.
Školstvíjsme měli dobré, po revoluci 89 začali " ministři školství" vymýšlet jednu kravinu za druhou. Valachová je toho zářným příkladem.

(05. 10. 2017 10:18)

bac-bum-bac: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 10. 2017 10:08)

zdenek43: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 10. 2017 09:48)

mrdounberlusconi: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 10. 2017 06:52)

mirumiru:Souhlas s Klausem, už v několika debatách rozumne mluvil o tomto tematu. inkluze je histericky vykrik do tmy. a kdo dělá asistenty? každý kdo si udělal krátký kurz,znam pak opravdu omezených asistentek.

(05. 10. 2017 04:29)

carmin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 10. 2017 02:17)

janieem: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 10. 2017 01:06)

nanometr: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 10. 2017 00:12)

lokii:To je takova hloupost davat deti dohromady - I kdyz je to dite sikovne a schopne a ma treba nejakou telesnou vadu, vzdycky je z kolektivu vyrazene a osamocene.
Latku muze zvladat, ale nikdy se nemuze zapojit do her deti o prestavce, ty zdrave deti se rozuteckou a tohle dite se bude vzdycky citit osamocene.
V kolektivu deti, ktere maji stejny problem, toho kamarada najde.
A deti, ktere ucivo nezvladaji - tak ty jen vyrusuji a zdrzuji ostatni - ve vysledku se nenauci nikdo nic a ucitele aby se z tohohle system zhroutili.
Ono staci jedno dite, ktere neustale vykrikuje nebo otravuje ostatni deti a za chvili to zacne prerustat vsem pres hlavu.

(04. 10. 2017 23:43)

syve79:S inkluzí absolutně nesouhlasím. Zajímalo by mě kolik tahle "sranda" stojí. Asistentka - co má vystudovaného??? - jednu znám osobně a ani neví jak se píše Wolker... A pak na školách není ani na toaletní papír, ale na to platit hromadu asistentů, na to finance jsou... Celé je to smutné.

(04. 10. 2017 23:40)

Nezadat:Na školu kam chodí vnučka chodí do 5 třídy 15 roční *** a celou třídu terorizuje.Když si rodiče stěžují,tak jsou obviňování z rasismu.Tak to je ta inkluze podle blbky z ČSSSD.

(04. 10. 2017 23:21)

krtekaorel:Jsem ucitelka. Velmi dobre vim, co znamena sikana a mobbing mezi detmi. Souhlasim s nazorem, ze postizene deti budou ve velke vetsine , nebo proste vzdy trpet. Budou neustale zazivat svuj neuspech, pocit, ze jsou na obtiz, a sobe rovne kamarady mit nebudou. Je to priserna predstava. Valachova je totalne mimo. Bohudik nemam postizene dite. Pani Valachova, jste naprosto nekompetentni a nemate vubec predstavu, co cinite.

(04. 10. 2017 23:17)

Nezadat:Není náhodou ta p..a z ČSSSD?Jen tam je banda nevolitelných blbů.

(04. 10. 2017 23:16)

hanah61:Zajímalo by mne, kolik hodin odučili ve třídě s inkludovanými dětmi ti, kteří toto obhajují jako zázrak. Děti s nízkým IQ nikdy ve třídě nezažijí úspěch. Jak by mohly. Do loňského školního roku se učily podle učebnic zvláštní školy, od letoška podle "normálních" - tudíž absolutně nezvládají. Jsou většinou vyčleněny z kolektivu, protože si s ostatními dětmi nerozumí. Mimo to je ve třídě i několik (např. u mne 7) dalších dětí, které vyžadují zvláštní přístup. No a pak dalších 18.A to se čekají zázraky. Jak jednou řekla moudrá paní "Do půllitru litr nenaleješ" a to se od inkluze očekává. Zázraky se nedějí. No a to nemluvím o neskutečném množství papírů, které se na každé dítě se zvláštními potřebami neustále vyplňují.No, už toho nechám, protože je to nadlouho. Závěrem - inkluze je křivda páchaná hlavně na dětech s nízkým IQ. Pomíjím to, jak to bere sílu učitelům. Zdravím Valachovou a může si to jít za mne třeba na měsíc zkusit.

(04. 10. 2017 21:56)

pleskac: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 10. 2017 23:02)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy