DISKUSE K ČLÁNKU

oldedek:Zrovna jsem vám chtěl říci, že mám prostatu jako panic, utekla mi cukrovka, začal mi stát a také jak jsem se zabýval simulačními modely systémové dynamiky o nádherném směru, který vznikl v Massachusettském technologickém institutu, jehož hlavní představitel byl Jay Forrester a jehož hlavní produkt byla kniha Meze růstu Dennise a Donelly Meadowsových,
nó v tom pustili Modlitbu po Martu no nenasxali by vás ty svuně ...?!?

(10. 11. 2017 17:47)

rc-boct: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 11. 2017 17:59)

sezral_jsem_kukyho: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 11. 2017 17:20)

zdenekk_informatik: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 11. 2017 16:55)

sores:Zlo.děj si troufá do politiky ať táhne hu.lv.át sp.ro.stý,čouhá mu ještě sláma z bot. Lepší by bylo kdyby šel k Dalíkovi a byl od nich klid!!

(10. 11. 2017 16:40)

moiaza:Cukrovka není zdaleka tak nebezpečná, jak sám prázdný a falešný Topolánek a jeho modrá tlupa modrých opeřenců!

(10. 11. 2017 14:48)

(10. 11. 2017 14:44)

balika: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 11. 2017 14:48)

(10. 11. 2017 14:40)

jen-pro-mne: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 11. 2017 14:17)

drakulina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 11. 2017 14:04)

janetazahro:Topolánek = svěží vánek Mýlíme se. Topol bude velmi úspěšným kandidátem na prezidenta. Rozhodně je silným protikandidátem dnes již nevolitelného Zemana z mnoha nejrůznějších důvodů. Jeho spojení s Babišem, jeho časté kroky na hraně (spíše až za hranou) Ústavy, jeho výpady na všechny světové strany, myšleno nejen uvnitř politického spektra, ale také ve světě, např. v Evropském parlamentu. Jeho tažení na východ, zvláště k Rusku a Číně. V neposlední řadě vulgarita, sebestřednost, fabulování.... Zdravotní stav mizerný, všichni snad mají oči a vidí, že z tohoto důvodu není schopen vykonávet funkci prezidenta na další období. Naproti tomu Topolánek je ještě mladý, svěží, vyprofilovaný svými politickými názory. Vyjadřoval se jasně k otázkám terorismu, migrace a islamismu V žádném případě nebude tolerovat excesy Tomia Okamury a bude silným oponentem v případě zvolení Babiše premiérem. Bývalý premiér na rozdíl od Horáčka a Drahoše se umí velmi doře vyjadřovat, je emotivní, přímý, umí oslovit lidi, především na pravém středu, bude se líbit voličům, kteří rádi slyši jasně formulované názory. A to on umí. Bude se líbit ženám, o tom nepochybuji . Jeho názory jsou prozápadní, myslím si , že i proevropské. Nebude směřovat ani do Číny a už vůbec ne do Ruska. Bude hodně slyšet, je razantní (někdy až moc), ale bude ve volbách protipólem Drahoše a Horáčka, kteří toho zatím moc neřekli a volič na ticho moc neslyší . Nezapomeňme, že má hodně kontaktů ze svého bývalého působení jak v Evropě tak samozřejmě i u nás doma. Nese si ale do svého zápolení i něterá negativa, která volič nezapomíná. Věřím, že on to dobře ví a bude s tím pracovat. V každém případě zamíchá pořádně s kartami a máme se na co těšit a jeho protikandidáti též. Svěží vánek to určitě nebude, ale pořádná vichřice přeletí Česko . Svým úsměvem ale zažene mraky ....

(10. 11. 2017 14:03)

drakulina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 11. 2017 14:11)

janetazahro:Určitě mluvíš z vlastní zkušenosti, viď ???

(10. 11. 2017 14:44)

balika: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 11. 2017 14:19)

janetazahro:Brepto

(10. 11. 2017 14:46)

partyzanka.michel: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 11. 2017 13:58)

dalnobojcik:DOUFAM ZE VOLICI NEZAPOMENOU KDO JIM ZDRAZIL ELEKTRINU A JESTE DO DNES NA NI VYDELAVA.

(10. 11. 2017 13:56)

mckartny:Úplně nová čistá ODS co se čelem. ...pardon něčím trochu níže postavila ke své minulosti. ...právě jsem se vrátil z Itálie Berlusconi mě ho schvalil😄😄

(10. 11. 2017 13:47)

(10. 11. 2017 13:40)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy