DISKUSE K ČLÁNKU

moiaza:Vystoupit z EU je nesmysl. Aspoň určitě pro celou tu naši politickou bandu darmožroutů. Chudáci, ti by pak mohli mít mnohem řidší stolici. Pro mě, obyčejného člověka, se nezmění vůbec nic. Za komunistů jsem nedostal koupit banány, za kapitalisty si je nekupuju pro jejich drahotu. Pro mě se nezměnilo nic před a ani po vstupu do EU. Mám pořád stejně hluboko do žlábu. Jen EU mi pomalu diktuje, jakým papírem si můžu utírat zadek.

(02. 12. 2017 12:55)

agfor:Sebevražda - asi ano, protože dosavadní vlády rozdaly vše, co mohly němčourům. Ale sebevraždou bude i volba některého z nových kandidátů a to, jeslti Sralotka nezačně konečně makat ručičkama, protože hlavou pos ral vše, co udělal.

(02. 12. 2017 12:16)

arne100:Kromě Zemana jsou všechny svoloč podívejte se kdo znich byl u STB.Na Babiše nadáváte že je estebák a na druhé straně vám estebáci a kandidáti na hrad nevadí.Tento spolek uchazečů se skládá ze samýchpodvodníků a hladovců je to pražská kavárna a řiťolerzci ODS Top09 a KDU

(02. 12. 2017 12:13)

-FBI-: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 12. 2017 11:46)

rancer:Kandidáti na prezidenta Havloobludária, jsou opravdu hpodně nevzdělaní:
naši kandidáti na prezidenta Havlobludária, jsou pořádně nevzdělaní: Z Bruselu máme možnost získat na další období 550miliard Kč (dle kursu). Krásné číslo. Tyto peníze jsou rozpočtovány na 8 let. Do Bruselu posíláme ročně přímo asi 40 miliard tzn. 8 x 40 = 320 miliard. V dividendách jde na západ cca 260 miliard ročně. Nazpět asi 20 miliard. (Potvrdil to i Paroubek na Primě jako bývalý premiér.) Tudíž na západ jde ročně cca 240 miliard. Za 8 let to je 8 x 240 = 1 920 miliard. Tzn., že z České republiky odchází 1920 + 320 = 2 240 miliard !!!!!! A do České republiky přichází (z EU ) 550 miliard !!!!!! Takže jsme výhodný zlatý důl! A pak proč náš dluh stoupá !?!?! Je třeba připomenout, že kromě cca 40 miliard, které jsme poslali ze státního rozpočtu do rozpočtu EU ( informace uniklé za rok 2012, informace z následujících roků se „verifikují“ – proč asi?). Neseme některé další náklady. Zde je přehled některých z nich: 1) 6 miliard zaplacených cel v cenách zboží. 2) 19 miliard – náklady na kofinancování evropských projektů. 3) 10 miliard na úředníky EU oficiálně.

(02. 12. 2017 11:44)

Felix Julec:Jediné s čím se dá souhlasit nevystupovat z EU.Bláhoví jsou ti,kteří si myslí,že po vystoupení z EU budeme Švýcarskem.Ukázhkou nám budiš UK.Česko nemá ty možnos­ti,sty­ky,e­kono­mickou a politickou sílu jako UK.Jinak všichni ti kandidáti jsou galerka neús­pěšnýc­h,ne­upot­řebi­telnýc­h.

(02. 12. 2017 11:42)

borka30:Drahoš je poseroutka a to by chtěl být prezidentem? Svou kampaň má postavenou především na pomluvě Zemana. Třese se na Hrad jak ratlík, nechci takového prezidenta.

(02. 12. 2017 11:40)

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 12. 2017 11:01)

105105: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 12. 2017 10:31)

rancer:Uzákonit lidové hlasování by si přálo téměř devět Čechů z deseti, ukázal průzkum společnosti Datamar, který si nechalo Právo exkluzivně zpracovat. Přes osm desetin české populace je zároveň proti zavedení eura a pro vystoupení z EU, přičemž 51,5 procenta respondentů je v postoji radi­kální­....­....­..Pr­avda je jen jedna: Dokud nevylezeme z Americké pr@dele, nevystoupíme z EU a z NATO, tak v rozvojové zemi Havloobludáriu, DOBŘE NEBUDE ! !

(02. 12. 2017 10:30)

-FBI-: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 12. 2017 13:28)

georg7: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 12. 2017 10:28)

jokol:Vážení kandidáti,
je dobře že jste se "odkopali". Alespoň vím, koho nevolit. Pamatujte si, byli jsme před EU a budeme i bez ní, pokud budou její elity neuznávat demokratické principy.

(02. 12. 2017 10:12)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy