DISKUSE K ČLÁNKU

avina:Drahoš se pouze všude přilepil : spoluúčast na práci fyzika, s Putnou na sestavení Výzva vědců, práce úředníka do 68 let!!! Odpočatý důchodce v 69 chce být loutkou svých sponzorů v kanceláři prezidenta. Neznámá osoba -podporu má v agitaci protizemanovské. MZ zůstane 1.prezidentem z přímé volby občanů. Fiala,­Kalou­sek,Put­na..­..se činí.Můj prezident to nebude- tak hlásali voliči hajného, nyní já je okopíruju.

(17. 01. 2018 12:29)

dajka123: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 01. 2018 13:51)

soudny-den: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 01. 2018 12:20)

ivoadler:Tvrdím: volby vyhraje Zeman. A jsem zvědav, zda jeho odpůrci po volbách řeknou: náš úsudek stál za hov no! Jsme prostě blbí.

(17. 01. 2018 12:13)

ijusa: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 01. 2018 12:34)

roko-lanek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 01. 2018 12:09)

dajka123: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 01. 2018 12:15)

(17. 01. 2018 12:18)

kuromrd:

(17. 01. 2018 12:20)

kuromrd:ani nemá nobelofku za vědu ten s.ráč, takže h.ovno vymyslel a patří nejvýš do *** a né na hrad

(17. 01. 2018 12:18)

(17. 01. 2018 12:31)

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 01. 2018 13:03)

11karel11:Drahoš je nevolitelný, bez osobního názoru, má 13 našeptávačů a mění názory zrovna tak, aby se jen zalíbil voličům. V r. 2015 inicioval a podepsal petici na přijímání migrantů do naší země viz www.vyzvyvedcu.cz , je členem Římského klubu tj, zednářské společenství (přečtěte si , jaké mají úmysly). Jako prezident by byl nastrčený pouhý prázdný panák bez osobního názoru, přitakávač EU . .....Pan MIloš Zeman

(17. 01. 2018 12:03)

sesta-k-dobru:Jedině p.Ze­man!!!­!!!!!!­!!!!

(17. 01. 2018 12:14)

sesta-k-dobru:Včera v Třinci na Hokeji Drahoše vypískali.

„Drahoše v Třinci musela ochranka narychlo uklidit, lidi mu tam chtěli rozbít tu jeho afektovanou tlamu.no holt Česko není jen Praha!!!!!

Drahoš v reakci na to zrušil mítink z občany v Ostravě, konečně po tom výprasku v Třinci mu došlo že tady kavárna není“

http­s://os­trava­.idnes­.cz/pr­eziden­tske-volby-volba-prezidenta-jiri-drahos-kandidat-na-pre zidenta-jablunkov-gja-/ostrava-zpra­vy.as­px?c=A­180116­_17552­7_os­trava-zpravy_sme

Pedofil Darmoš-Drahoš je nastrčená slaboduchá figurka kterou volí vymyté mozky a nezkušená přiblblá omladina co si myslí že ve 20 ti sežrala moudrost světa,stejně jako fetaci PIRATI co chtěji zlegalizovat fety a marjánku!Někdo kdo hodně nechce Zemana tahá už dlouho z pozadí za nitky intrik a pomluv na pana Zemana už léta.Zeman je zkušený poctivy politik co nekrade a nemá zapotřebí ani lhát a normální lid pozná komu jde sobecky jen o sebe jako STB Drahošovi,nebo komu zaleží na lidech a ČR skuteč­ně!!!P­opulis­ta a vysmátaá žlutá tlama Drahoš je to nejhorší zlo pro ČR.Připomíná mi to protlačování Hitlera na vudce za každou cenu..ano Drahoš je česky Hitler!!! Viděl jsem na vlastní oči Drahošuv článek o migraci a jehich protěžování migrantů.Potom to nakonec odnese Praha ,jako každé velké evropské město,pražáci mějte už teď hrůzu s toho co jste udělali svým volením zradce Drahoše.Drahoš se ZASE projevil jako demagogické , prolhané prase . A tady se nejlíp ukazuje , že pražská špína a jejich poskoci využijí i vstřícnost Zemana proti němu . Učebnicová ukázka blbosti a pitomosti . Pražská stoko , přitvrďte ať to má Zeman jisté . Napadáním a zvracením lží a nesmyslů jste prohráli všechny volby , tak dotoho hordo blbů .

(17. 01. 2018 11:41)

1nostradamus1:myslím, že z histórie sa dá poučiť aj teraz, české "kavárenské" stavy podrazili vždy...

(17. 01. 2018 11:39)

johanvonbahnhof:Zajímalo by mne, kdy nám soudruh profesor vysvětlí, jak přišel ke všem svým titulům (před jménem a za jménem) před rokem 89, když "prý" nebyl členem KSČ ani "prý" nebyl konfidentem StB a je dobře známo, že studovat VŠ nebo obecně přijít k jakýmkoliv vysokoškolským a jiným titulům za této éry mohli pouze kádrově dobře prověření lidé nebo osoby (děti) z rodin jejichž politický názor byl v souladu s tehdejším proudem. Taktéž by mne zajímalo jak je možné, že tento soudruh si před rokem 89, konkrétně již od sedmdesátých let min. století vesele cestoval např. po tehdy "nenáviděné" kapitalistické SRN (Spolková republika Německo), aniž by byl členem KSČ nebo konfidentem StB, když normální občan (nečlen KSČ) si o této kapitalistické cizině mohl nechat jenom zdát... Prosím o vysvětlení těchto "drobností", jeho fanatické sluníčkové fans...

Jenom pro vysvětlení nefandím ani jednomu, ale musí se uznat, že navenek starý přisprostlý "xenofob", má aspoň nějaký názor a tah na branku, tenhle sice vypadá lépe, ale bohužel nemá ani jedno

(17. 01. 2018 11:36)

(17. 01. 2018 11:40)

johanvonbahnhof:Pokud nevíš, tak se k tomu nevyjadřuj troubo

(17. 01. 2018 12:10)

(17. 01. 2018 12:15)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy