DISKUSE K ČLÁNKU

Jiri-Drahos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 01. 2018 11:14)

luder:Upřímně přeju, haark.

Praze a Brnu minimálně padesát tisíc muslimských ***ů.Radujte se,konečně se dočkáte..prvoci.A my ostatní se budeme bavit..

(22. 01. 2018 13:46)

luder:EU mají zájem o odstranění pana Zemana, protože je jim nepohodlný! ...není poslušný "kýval" EU, nazývá věci pravým jménem, nehraje si na politickou korektnost. Pan Zeman je zkušený politik, vlastenec a hájí zájmy našeho státu a našich občanů. A to i proti diktátu EU, migraci. Nechci na hradě LOUTKU a proto volím Miloše Zemana.

(22. 01. 2018 13:41)

AntiZeman:Bordel v ČR především dělá Zeman, má na Hradě proruské neprověřené agenty, z ústavy si dělá trhací kalendář, ČSSD nadělala za jeho vlady ty největší dluhy 5 roků ve funkci prezidenta rozeštvalo národ a vládne spolu s estébákem a zlodějem. FUJ!

(22. 01. 2018 05:45)

AntiZeman:Co za 5 let dokázal Zeman? Rozdat stovky metálů kamarádům a přítelíčkům, pár předražených cest vždy s několika letadly do Ruska a Číny, výsledkem jsou skoro nulové investice a prý zakázka na 4000 traktorů Zetor, zdvojnásobit rozpočet hradu na 500 milionů, letos k tomu s další sekerou 120 milionů (bude prý snižovat zadlužení ČR), rozeštvat celou společnost, desítky návštěv krajů se žranicemi přes 200 milionů k zátěži krajů, vlézt do zadku Rusku a Číně. Na co jsme zapomněli ??

(22. 01. 2018 05:42)

luder:O to měl odměňovat své nepřítele, vy kritiku?!

(22. 01. 2018 13:43)

AntiZeman:Docela souhlas, je to jedno Drahoš nebo Zeman, ale radši budu volit člověka, který nevypadá jako zombie a každý týden bonmoty nerozeštvává společnost, nemá neprověŕené multimilionáře na Hradě,což mu vytkl i Babiš, a netáhne nás do Ruska a do Číny!

(22. 01. 2018 05:34)

Pesperepsa:Diskuze nad tím, kdo vyhraje je zbytečná. Samozřejmě náš Miloš! Já bych si jen přála, aby konečně začal něco dělat pro minoritní skupiny. Můj syn je homosexuál, je neustále napadán a diskriminován. V dnešní společnosti se tohle nenosí. Byla bych ráda, kdyby Miloš konečně veřejně vystoupil a sám přiznal svou homosexuální orientaci. Už když jsem ho poznala na prognostickém ústavu, nijak mimořádně svůj vztah s Václavem Klausem neskrýval. V mnohém ta doba byla tolerantnější. Dnes žijeme ve 21. století. Místo, aby jsme byli hrdi, že jsme první země na světě s dvěma homosexuálními prezidenty v řadě, vše se ukrývá. Miloši, přiznej otevřeně svou orientaci a podpoř homosexuály. Mnozí ti budou vděčni a získáš další voliče.Přeji vše nejlepší do druhého funkčního období. Jsem za tebe ráda. Marika

(18. 01. 2018 15:04)

moiaza:Pražáci volí "Želé". Morava "Ovara". A jak jistě každý správný chlap ví,
takový ovar je mnohem lepší a chutnější, než nějaké vypčpělé pouťové želé.

(18. 01. 2018 13:41)

HajkovaVlasta:Někde jsem četla jsem,že prý Drahoše volí vzdělaní občané,ale po přečtení diskuzí na různých serverech,kde se sprostě uráží pan Zeman,tak každý musí uznat,že voliči Drahoše jsou největší hnůj a duševně nemocní lidé.

(18. 01. 2018 11:03)

posteric:Neplácej tady bezmocná a bezmozková Vlastičko a zase obleč svůj šatník plný výblitků.

(18. 01. 2018 11:59)

HajkovaVlasta:Za to ty máš v hlavičce lejno,podle inteligence volič Drahoše.

(18. 01. 2018 12:00)

posteric:Jen se předváděj dál.

(18. 01. 2018 12:18)

kdoasi: Hned se ozvala potrefená husa pod nickem posteric A předvedl své IQ tykve

(18. 01. 2018 14:35)

oldedek:Ovčáček: Naší strategií jsou čtyři debaty, ať pan Drahoš přijde, nebo ne…

Nó když jsou ti Hradní křiváci takhle vyčůraní, a mění ze strachu své názory ze dne na den, tak bych panu Drahošovi doporučil aby šel na ty dvě předem domluvené debaty a na ty další dvě, podobně jak to udělal Zeman Horáčkovi, poslal do diskuze bývalého velvyslance pana Petra Koláře, novináře pana Martina Fendrycha nebo pana Veselovského aby jak říká Kecáček nemusel „pan“ prezident sedět naproti prázdné židl….

Jó a nemusí si sebou brát ani fíkus ….

(18. 01. 2018 10:21)

kdoasi:A víš vůbec, kdo vede Drahošovi kampaň? Člověk, který stál ve vedení trestně stíhané společnosti v souvislosti s korupcí Davida Ratha. O tom se ale nikde moc nemluví Takže dvojí metr.

(18. 01. 2018 10:40)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(18. 01. 2018 10:41)

sendrazak: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(18. 01. 2018 10:18)

kdoasi:

(18. 01. 2018 10:19)

prycsnima:Drahoušek miluje muslimy .Tak milé ženy.Vaše budoucnost je jasná.

(18. 01. 2018 09:20)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy