DISKUSE K ČLÁNKU

jikopec:Pána Drahoše volit nebudu,neznám ho,povídat si může co chce.Jirka Praha

(20. 01. 2018 21:00)

vvalsidal: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 01. 2018 20:15)

flora:Drahoš kličkuje jak zajíc.
Nesnažte se tady kavárně něco vysvětlit. Jim je fuk co bude dál, kdyby Drahoš uspěl.Jim jde jen o to, aby Zeman prohrál!! Chápete to?
Nějaký Drahoš je až tak nezajímá.
Je to davová pražská hysterie.

(20. 01. 2018 18:02)

jajas:Prostě pražáci...ti byli vždycky mimo celou republiku...

(20. 01. 2018 19:06)

luder:Drahoš měl v jednom předvolebním spotu,
jak zabíjí králíka! Opravdu, chuťovka jak hrom, na volbu prezidenta!

(20. 01. 2018 16:48)

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 01. 2018 16:12)

(20. 01. 2018 16:05)

(20. 01. 2018 15:57)

flora:Máš to marný. Ti jsou po několik generací tak provázaní vzájemným příbuzenstvím, podrazy, úskoky a protislužbama, že je to jeden kompaktní celek. Nikdo nemůže vybočit, na každého se něco ví, a to dobře ohlídají . Ano, mohou si závidět v bulváru honoráře, milenky, jdou si jakože po krku. Ale to končí v momentě, kdy by někdo nadzvihl pokličku jejich bezcharakternosti. V tu chvíli tvoří CELEK. Už tomu rozumíš?

(20. 01. 2018 18:11)

jajas:Drahoš je pro mne takový panák,který netuší která bije. Působí na mne nejistě, nemotorně, jakoby neměl extrémní zájem o dění kolem sebe, jakoby neměl žádnou vizi o politice česka. Podle mne nemá politické ambice ani znalosti,a to nejen v česku, natož kdyby se dostal do zahraničí, tak ho úplně vidím, jak se před každým bude prkenně klanět a ukazovat všem svou zubní protézu a se vším souhlasit a kývat hlavou, jakože jo....Ve svých 68 letech než se zorientuje v politické scéně, tak těch 5 let (pokud bude prezidentem) na to stačit nebude. Proto jsem pro Zemana. Ten se sebou nenechá mávat ani v zahraničí. A po dobu prezidentování Zemana by se měl někdo mnohem mladší, kdo se v politice pohybuje a orientuje, připravovat na kandidáta na dalšího prezidenta. A myslím, že i takový Hilšer by nebyl marný...jako mladší by byl i "drzejší", ale současně ne sprostý, komunikoval by s ostatními zahraničními politiky suverénněji a doufám, že v zájmu Česka. Prostě, Zeman by měl být ještě prezident, s tím, že za 5 let by funkci převzal mnohem mladší politik.

(20. 01. 2018 13:55)

zidoniusek:nebojte, kalous si ho už uřídí!

(20. 01. 2018 16:53)

-FBI-: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 01. 2018 13:12)

georgexxx:Tak asi popadesáté nebo posté... Škoda, že Vás v tom Rusku nenaučili víc než jen Ctrl+V.

(20. 01. 2018 20:12)

pepen.: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 01. 2018 12:37)

jajas:No on se raději nedívá, protože si je nejistý, neví co má říct a netuší jak se chovat. Já mám pocit, že neví, do čeho jde. Podle mne neumí reagovat na otázky (pokud je nezná dopředu). A tak si myslím, že nemá co říct proto, že se neorientuje v politickém dění. A pokud z něj něco vyleze, pak to jsou naučené všeobecné odpovědi, které by zvládl kdokoliv jiný. Ne, Drahoše ne. A řeč jeho těla říká.....nechte mne na pokoji, já si budu dělat co chci já...je velice neosobní.

(20. 01. 2018 14:55)

105105: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 01. 2018 12:04)

sesta-k-dobru:Všiměte si ,že když Drahoš pedofil mluví,tak špulí hubu jako by chtěl a asi i chce cucat čhuráka a mít v hubě opět nějakeho kloučka
Kandidat na prezidenta DRAHOŠ

(20. 01. 2018 11:58)

-FBI-: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 01. 2018 12:56)

dlabanec: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 01. 2018 11:45)

dobry-clovek:Když vidím kdo podporuje Drahoše, jaký ksindl, Marek Benda, baba Němcová, Kalousek a ostatní povaleči a zloději, Bakala, Tykač a jiní, tak už se těším jak půjde lístek do koše. Zkrátka pražáci byli vždycky žumpa v roce 1948 tleskali Gottwaldovi, v r.1969 zdravili na Letné Husáka a v r.1989 zase hulákali Gusto máš tu husto.A byl tam zradce a chcípak -ožrala Havel.
Viděli jste na volební mapě, ve všech krajích (kromě Prahy), koho si přejí nejvíc občané v ČR! Nenávistná kampaň "Pražáků" ale pokračuje. Už zase nám Praha vnucuje svého kandidáta. je nutné s tím už něco dělat a také se ozvat……. a nezapomínat!
3.července 1942- 200 tisíc pražáků hajlovalo na Václaváku.
Projev tamtéž- ministr Emanuel Moravec:
„Do nových zítřků,který je českému národu jedině zaručen věrností říši,můžeme vstupovat plni důvěry.,Zítřek je náš,zítřek patří nové Evropě.“
„Zítřek“ byl naprosto rozflákaná Evropa. Ale ovšem, že na tom bohatli ty hyeny zpoza oceánu,Marshallův plán ,vyzbrojování atd.

Neříká dnes to samé- „Nová Evropa“- Merklo­vá,Sch­ulz,J­uncker nebo pedofil Drahoš??

(20. 01. 2018 11:34)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy