DISKUSE K ČLÁNKU

xaver: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 01. 2018 12:43)

Rafan4321:Sesta k dobru + Regoslava + soudný den = CARMIN
Snažíš se zbytečně, ale je fakt , že na všech diskuzích hodně. Hrad by ti měl dát zvláštní odměnu. Například navrhuji: Polibek od Zemana. Dobře se ale podívej na foto, kde se po prvním kole prezidentských voleb Zeman snaží dát Ivaně pusu a tečou mu sliny z tlamy. Tak tohle tě čeká a plně si to zasloužíš. Babiš by ti měl poslat Vodňanské kuře ala Hrabiš a pak ti přeji dobrou chuť. Jen aby tě nepřešla, až bude premiér za katrem. Tvoje výblitky jsou fakt směšné. Už nevíte co byste na pana Drahoše vytáhli, tak si vymýšlíte utajeného syna, pedofilii, agenta STB , plagiáty, vítače... A fakt myslíte, že to stačí, abyste opili normálně myslící národ ČR ??? Zemana volí jen zmanipulované ovce, kterým musel Zeman a jeho kohorta panošů předvést ve volební místnosti u 1. kola předvést " trapný útok jakési aktivistky ", který byl předem připraven. Je přece teď potřeba předvést chudáčka prezidenta, jak na něj všichni nespravedlivě útočí, tohle si přece nezaslouží, to se přece nedělá. A zase máme pár desítek hlasů na kontě. Však ty ovce to spolknou i s navijákem A Mynář , Nejedlý a Ovčáček se už těší jak budou dál manipulovat s prezidentem republiky, nedbaje na jeho skutečně mizerný zdravotní stav. Hlavně, že budou " love " a mocenské vazby a výhody. Naprosto neprofesionální a předem připravený zásah prezidentovy ochranky byl nanejvýš trapný a nejvíce jsem se zasmál jak tři " pohotoví muži zaklekli na jednu ženu s rukama nahoře, vážící odhadem tak kolem 50 kg, evidentně nemající žádnou zbraň." Fakt profesionálové. Docela je mi zemana líto, ale úplně z jiného důvodu, než si Carmine myslíš. A konečně se už převleč do svého pravého Nicku, nebuď zbabělěc, vždyt jsi za to placen.

(23. 01. 2018 12:18)

sichlhamr: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 01. 2018 12:54)

arne100:Vážení diskutéři a pražská kavárno!Asi jste si nevšimli že estebák Drahoš je celý podělaný ze Zemana.Bojí se ho jako čert kříže.Prostě zbabělec takového prezidenta mít je doopravdy ubohost.Proč nepřišel na debatu v TV Barandov?
Protože si musí koupit pamprsky aby nessmrděl.Prážská kavárna to je spolek Kalousek se svým žákem Ferim a Ftala s tím jeho spolkem.To není strana ale spolek žvanilů

(23. 01. 2018 12:00)

(23. 01. 2018 12:10)

Rafan4321:...přesně tak, vždyť by se tam pan Drahoš ještě ušpinil. Zeman mohl debatovat po celou prezidentskou kampaň se všemi prezidentskými kandidáty. Byl ale zalezlý na Hradě, ptz ho Mynář s Nejedlým nikam nepustili, leč se báli, že se zase projeví jako ulhaný, zákeřný, vulgární a velmi nemocný prezident. Drahoš nemá zapotřebí s ním někde teď SEDĚT u duelu na Primě, Nově a Barrandově. Voříšek a Soukup nejsou profesionální moderátoři, ale panáci, kteří mají předem připravené otázky od týmu zemana. Na nic jiného se nesmí ptát. A co by pan Drahoš ztrácel čas na těchto debatách, má jiný a lepší a hlavně smysluplnější program.

(23. 01. 2018 12:27)

dajka123: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 01. 2018 13:35)

(23. 01. 2018 13:54)

(23. 01. 2018 16:10)

socan68: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 01. 2018 11:25)

santikxauz:Začínají ti povolovat nervy,pozor,aby ti nepraskla cévka.

(23. 01. 2018 11:29)

socan68: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 01. 2018 11:39)

santikxauz:Nemusíš mít strach,pan Zeman,není srab jako Drahoš.

(23. 01. 2018 11:43)

(23. 01. 2018 11:49)

mirkazam:Drahoš jako Kalouskova loutka nemá ponětí,do čeho leze...

(23. 01. 2018 12:13)

(23. 01. 2018 13:50)

sesta-k-dobru:Proč mě nevolí čestny a pracujici lid ČR.Toto je mé mínus..
1.lžu
2.intrikuju
3.jsem zkorumpovatelny
4.jsem samolibost sama
5.jsem zákeřný
6.citim se byt elita
7.opovrhuji nazorem opozice
8.vydíral jsem spolupracovniky
9.donašel jsem STB
10.ač nerad priznavám že jsem pedofilní
11.mam komplex meněnennosti
12.závidím
13.za penize zaprodam i ČR
14.rád zabijim zviřata
15.absolutně neumim politiku
16.jsem srab
17.nemám rad lid ČR
18.jsem lakomec
19.chci byt za každou cenu prezidentem
20.jsem křivej a falešnej přesně tak,jak mam křivou hubu...
A proto chci byt prezidentem za podpory zlodě­jů,me­gapod­vodni­ku,ha­vloi­dů,praž­ské kavarny,gauneru co ničí tento stat a budou s mou pomocí ničit i nadále!!
J.Drahoš

(23. 01. 2018 11:20)

(23. 01. 2018 11:32)

soudny-den: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 01. 2018 11:20)

reposlava: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 01. 2018 11:19)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy