DISKUSE K ČLÁNKU

imros@...:Zeman to vyhraje a je to velka skoda, budeme mit mimone jako prezidenta.Udelal to chytre rekl pokud bude prezident jmenuje Babise premierem a lidi chteji Babise ach jo hloupy lidi v ceske republice

(24. 01. 2018 15:12)

dokola: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(09. 02. 2018 16:17)

luder:Bez nápovědy by to nešlo!!

http­s://ww­w.fa­cebo­ok.co­m/pho­to.ph­p?fbid­=38417­074534­1285&s­et=gm­.77288­158958­5932&t­ype=3

(24. 01. 2018 14:31)

dlabanec: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 14:01)

jetomormalni:Nemám ve zvyku se vyjadřovat v podobných diskusních fórech. Ale tady mi to nedá. Musím souhlasit s p. ještě presidentem Zemanem v názoru na okruh jeho voličů. Myslím, že ten 30% stav + každý sedmý ... je číslo hodně, ale skutečně hodně podceněné.
Takže zřejmě má skutečně velkou šanci, bohužel.

(24. 01. 2018 12:49)

dobry-clovek: Kde proboha vyhrabali tu křivou nechutnou falešnou tlamu Drahoše a kdo???
Jo už mi to došlo-zase jenom křivé,­faleš­né,nec­hutné a bezpáteřní tupé palice viz Horáček a spol....
Každemu je jasné,že zde ze strany kavarenskych pražských povaleču a zloděju jde jen o mocensky boj at už na prezidenta z jejich strany kandiduje sebevětší DEBIL ,protože to bude jen kývač a vítač
Vidím a slyšim co za luzu a lidsky odpad stojí za Drahošem pedofilem a to mi stačí..Ta křivá huba by se nehodila za prezidenta ani do Konga k černym tlamam
A proto přátelé volime ROZUM-INTELIGENCI-PRAVDU-ČEST-NEUPLATNOST-PROFESIONALITU-HRDOST-ZKUŠENOST-BOJOVNÍKA ZA ČESKY LID prezidenta

(24. 01. 2018 12:25)

zada:Já si zase myslím, že ti "čtyři králové" co jsou poradci kolem Drahoše,
museli vědět jaké má Drahoš "kvality", protože to musí být jenom "atentát" do vlastních rad kavárny. Vždyť přeci znají Zemana nejméně 30 let. Tak proč nasadili protikandidáta kandidáta Drahoše, to já vůbec nemohu pochopit. Drahoše nezachrání , že prohrál nebo neprohrál. Kavárna mohla vybrat z tolika akademiků, vzdělanců a politiků někoho, kdo by byl roven Zemanovi, ne tuhle durhou třídu. Vždyť museli dobře vědět jakou mají občané "náladu". Já to považuji za velké pochybení celé té soldatesky, která vybírala Drahoše, kterého v tom nechali "vymáchat", jen proto, že on sám je ješitný narcis. Zklamání je z výběru Drahoše pražskou kavárnou. Je vidět že nemají o politice vůbec ponětí. Že si myslí, že prezidentský úřad je na kladení věnců případně zajištění dobrých postů pro svoje noshledy. A to je pro mě největší varování a zklamání z těch, vzdělaných a amibicozních, politologů a sociologů že neodhadli, že na to Drahoš nemá. Ve výběrovém řízení do "firmy" by u mě pan Drahoš propadl hned v prvním kole. Škola není totiž patent na rozum!!!! Kavárno, to že jste do toho Drahoše dostali, je od vás nečestné a pod pás, právě kvůli Drahošovi. Měli jste být féroví k němu i sobě a vybrat ze svýho středu jiného. . a zklamání je i z politických stran, hlavně z Demobloku, že nepostavili svého kandidáta, Zemanovi rovného v politickém myšlení! To je dnes největší prohra těchto politických stran, je to jejich největší "porážka" a ukázka toho, že jim nezáleží jaká osobnost bude prezidentem, je to aby to nebyl Zeman - což je myšlení žáků 5 třídy! Šikana je trestná vážená kavárno, ale výběrem Drahoše jste se potrestali sami. Nic není náhoda!

(24. 01. 2018 12:02)

1pravda1:ŠLO VIDĚT, ŽE DRAHOŠE POLITIKA VŮBEC NEZAJÍMÁ, ON BY NEZVLÁDL ANI FUNKCI V ZASTUPITELSTVU. KANDIDATUROU CHTĚL NĚKOMU UDĚLAT RADOST, TO JE CELÉ, ON NA TO PROSTĚ NEMÁ!

(24. 01. 2018 11:12)

ras-putin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 11:11)

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 10:56)

xaver: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 10:54)

begina:

(24. 01. 2018 10:51)

ras-putin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 10:50)

(24. 01. 2018 10:54)

1pravda1:Vypadá to, že Drahoš s tím hnusným křivým šklebem a falešnými brýlemi skočil demoklubu a pražské kavárně na to, že by mohl být prezidentem! Ovšem nemůžu se zbavit dojmu, že ho politika nezajímá a nikdy nezajímala! Snaží se naučit nějaké fráze nazpaměť, to je vše. On chce být prezidentem, aby udělal radost podporovatelům a manželce. Nemá na to, být prezidentem, on by možná ani nestačil na funkci v zastupitelstvu. Jeho prostě politika nezajímá a jde to vidět.

(24. 01. 2018 10:50)

mazd:Nejvíc ovšem skučeli někteří faráři.

(24. 01. 2018 10:43)

hnnn:Pan Drahoš prostě na vrcholnou politiku zatím nemá!Pokud opravdu chce v dnešní těžké době hájit zájmy ČR v EU (ne zájmy EU v ČR z čehos ho nejen já podezřívám!) a vzdorovat Bruselským vlčákům,tak už i jemu musí být jasné,že si vzal velké sousto!Měl by se vrátit zpět na akademii a nenechat s sebou dále manipulovat!!Jen pochybuji,že by mu toto prošlo u jeho manželky!Ta se na ten hrad tak třese,že už se ani nedokáže ovládat!Jakoby snad z toho chytla nějakou nemoc nebo co!

(24. 01. 2018 10:34)

(24. 01. 2018 09:55)

Jiri-Drahos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 09:24)

flora:Jděte už s tím prolhaným sebestředným Drahošem do pytle. Na jednu tvrdíte, že prezident nemá žádnou pravomoc, nic nerozhoduje, na nic nemá vliv a na druhou stranu Drahoš zkouší Zemana, co kde kdy vyjednal a udělall.
Tak si v tom udělejte laskavě pořádek.
Zrovna Drahoš bude něco kritizovat ! Ten který je loutka v rukou svých vodičů

(24. 01. 2018 08:51)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy