DISKUSE K ČLÁNKU

tatazdenek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 08:36)

zarazenyprd:Nikdo nemůže být horší, než Zeman. I já se umím pobavit, když z televize slyším Zemanovy oplzlosti. Ale státník v zahraničí má jednat v zájmu svého státu. Tomu se říká diplomacie, to kopyta neznají. Když ale Zeman vykřikuje o Krymu, že je definitivně ruský a ukrajinští státníci proto opouštějí jednání, to není diplomacie, ale buranství a to by Drahoš (ani nikdo jiný) neudělal. Bez ohledu na to, komu nějaký Krym má patřit. Diplomat by prostě držel hubu nebo převedl řeč jinam.

(24. 01. 2018 08:32)

dobry-clovek:Nemůžu si pomoct ale nechapu voliče Drahoše.. Ani bych neceknul proti němu, kdyby to nebyl hlupák.. A že hlupák skutečně je a ještě k tomu škodolibej blb. Ten tupec skutečně nic co se nenaučí předem neumí.. a v té tupé naivite si myslí jak je dobrej a DEMENTNÍ placená klaka ho ještě v té blbosti podporuje. Já chapu že toto o Drahošovi moc dobře vědí i ti co ho platí a protlačují, ale skutečně chceme mít na Hradě papouškujici loutku s krivym úsměvem i charakterem?
Ano pan Zeman je s tim zdravim na tom huř, ale prezident na Hrade netancuje ani nestahuje králíky! ZEMAN brilantně odpovidal, reagoval i zavtipkoval. Zeman má úroveň státnika a ne Drahoš který působí jak pavlačova drbna, nervní stařec s křivou hubou.!
Nedivim se většině národa ze ZEMAN zvítězil kromě zaprodané Prahy v celé ČR!
Drahoš bohužel zklamal na plné čáře. Jeho proslovy byly v rozporu s pravidly formální logiky. Zakoktával se a na to, že měl otázky dopředu, vypadal jak zkoušený nepřipravený žáček, který se teskně usmívá a doufá, že se učitel smiluje a nedá mu kouli.
Měli bychom poslouchat naše předky. Už babičky říkávaly, že křivá huba značí křivý charakter. A Drahošovi šla huba opravdu šejdrem. A kdo to neviděl, se zřejmě díval na Ordinaci v růžové zahradě a ne na Duel kandidátů na prezidenta.

dobry-cIovek:Musíte mne omluvit, jsem jen debilní zemanoid, zapoměl jsem si protočit nick, používám:
sesta-k-dobru/reposlava/-FBI- /dobry-clovek­/666pr­ovas­/sou­dny-den/­open­card/r­eqos­lava/­sesta-k-dobru/Jiri-Drahos

Můžeme používat jakoukoliv špínu a lži pro udržení našeho soudruha prezidenta na Hradě.

(24. 01. 2018 08:35)

byvalyvoliccssd4:Soudruh Zeman pravil, že jen blbec nemění své názory.
Stranická příslušnost Miloše Zemana:
KSČ (1968–1970)
OF (1990–1991)
OH (1991–1992)
ČSSD (1992–2007)
SPO (od 2009)

5vceskychnastole: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 08:30)

sumec08:Velmi nevhodně zvolené místo duelu,hejno nevychovaných " facanů " vedená fortunamanem, nevhodné byli rovněž vstupy ze studia a moderátor-nemoderátor,okruh otázek měli oba stejný, ale pan Zeman odpovídal s přehledem, čemuž Drahoš jen přihlížel a " vařil " z vody, už by to chtělo otázky v příštím duelu změnit a zaměřit se na zahraniční politiku,dále na to, proč jsme vedeni jako druhorychlostní země a co s tím dál a další témata,kde nás tak zvaně tlačí bota a co může pan prezident ovlivnit v náš prospěch a vyrovnání životní úrovně s tzv. západem, ale v nějakém časovém horizontu možná 5 -7let, dále možnosti reformy kolosálního úřadu EU po Brexitu a zefektivnění činnosti celé EU v celém spektru činnosti EU, tomu bych rozuměl, jinak za včerejší debatu, pan prezident Zeman za 1-, pan Drahoš slabá 4 i s jeho nevychovanými fans, ale to je můj názor a proto hurá k volbám a volit, volit, volit a ne špekulovat u píva, co by, jak by.

(24. 01. 2018 08:29)

bumb:Nevyl jsem u voleb prvního kola,nebot se mě žádný kandidát nelíbil.Včera jsem se rozhodl dívat na duel Drahoš - Zeman.Bylo to ubohé.Pan Voříšek to nezvládl a Prima taky.Pan Drahoš seděl na kousku křesla v klíně mačkal nejaké zápisky,celou dobu a to hodinu se uškleboval viz i na této fotce je to velmi dobře vidět.Neuměl souvisle odpovídat na otázky breptal nesmysly motal se v otázkách tak až se úplně zamotal.Byl první kdo se trefoval do nynějšího prezidenta Zemana.Myslel jsem si,že je to slušný člověk ,ale umí skvěle napadat.Byl trapný a nemá žádnou zkušenost s politikou.Takže na prezidenta naší republiky nemá a k druhému kolu volby půjdu a budu volit Zemana.Pan Drahoš at se vrátí ke svým studentům,kteří dělali kravál v sále.Tam bude potřebnější.

(24. 01. 2018 08:28)

balika: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 08:43)

informatik: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 08:16)

georgexxx:Přesně tak, ze lží byl usvědčen Zeman i včera. 7x lhal, 3 výroky zavádějící a 2 neověřitelné. Zdro­j:http­s://de­magog­.cz/dis­kuze/­cesko-hleda-prezidenta

(24. 01. 2018 08:31)

jjusa: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 08:01)

..krakonos500:Takto kramnokonečnice jjusa léta lže v diskuzích o Kramném.

(24. 01. 2018 08:22)

ignotus: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 08:00)

rc-boct: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 07:55)

tatazdenek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 07:50)

dajka123: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 07:54)

Deneček:Zkrátka lidí jako ty.

(24. 01. 2018 08:09)

informatik: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 07:39)

kalina107: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 07:49)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy