DISKUSE K ČLÁNKU

dajka123: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 15:42)

carmin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 15:28)

Katapult004:60% volícího národa si všimlo pravého opaku, kdepak asi bude problém?

(24. 01. 2018 16:24)

11karel11:Blbé, blbé pro Drahoše.
Emotivní debata prezidentských kandidátů na televizi Prima plná křiku, pískotu i potlesků ještě ani neskončila a na sociálních sítích se vyrojila záplava reakcí. Ozvali se Pavel Šafr ze serveru Forum24.cz, Václav Dolejší ze serveru Seznam Zprávy.cz, šéfredaktor časopisu Respekt Erik Tabery a další. Nastala přímo smršť. Mezi ty, kteří byli zklamáni z výkonu Jiřího Drahoše, patří třeba i aktivista Jakub Pitron, který pana profesora výhradně podporuje.
Už během debaty se ozval analytik Štěpán Kotrba, který dospěl k názoru, že sleduje duel králíčka s kobrou, přičemž králíček se v souboji úplně ztrácí a kobra vítězí 3. Kobru podle Kotrby představuje Miloš Zeman, zatímco králíčka reprezentoval Drahoš. Pokud jde o otázku zákazu kouření v restauracích, kobra prý vedla na body 2:1. Ve chvíli, kdy oba kandidáti odpovídali na otázku dezinformací a činnosti BIS, Kotrba dospěl k názoru, že kobra, čili Miloš Zeman, zvítězí 6. Pro „králíčka", tedy pro Jiřího Drahoše to prý vypadalo nadějně, když se mluvilo o dohodě známé pod označením Dublin IV, který má nově nastavit pravidla azylové politiky v EU. Tam to podle Kotrby vypadalo na výsledek vyjádřený poměrem 2:1, jenže pak přišla řeč na Angelu Merkelovou a tady prý Miloš Zeman zase jasně zvítězil 3. Sečteno a podrženo, debatu před televizními kamerami podle Štěpána Kotrby opanoval stávající prezident Miloš Zeman.
Téhož názoru byla pravděpodobně také analytička Irena Ryšánková, která v reakci na Drahošova slova z kampaně napsala, že by také mohla kandidovat na prezidentku. „Umím zabít a stáhnout králíka. Za pět let do toho jdu," uvedla doslova.
Poslanec ODS Václav Klaus mladší ocenil, že prezident Zeman ještě dokáže výrazně zabodovat v diskusi. „Že prezident Zeman dokáže ještě někoho knokautovat v diskusi - bych fakt nečekal. A není to jeho zásluha, ten soupeř je zoufalý," zdůraznil zákonodárce.
Moderátor Luboš Xaver Veselý položil prostý dotaz. „Prosím, je tady ještě někdo, kdo si mys

(24. 01. 2018 15:28)

rass:Debatu vyhrál pan prezident Zeman na celé čáře.
Jen ne dalšího chemika!!!!
Věda, zpěv u táboráku není ten správný předpoklad k výkon funkce hlavy státu.
Musel by mít armádu poradců, bohužel nohsledů a pokusy s Českem jsou nežádoucí.
Pan prezident Zeman při představování zůstal sedět ze zdravotních důvodů zatím co kandidát vyskočil tak rychle, že se mu zvedly oba palce na rukou. To také svědčí o solidaritě k druhému, ostatním.

(24. 01. 2018 15:15)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 15:22)

roko-lanek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 15:07)

fotrpjotr:Chovanci nevolí,to všichni víme.

(24. 01. 2018 15:20)

(24. 01. 2018 15:51)

lync:Historie se opakuje minule pro mě byl nevolitelný kníže, teď Drahoš, mám jasno

(24. 01. 2018 14:57)

luder:Bez nápovědy by to nešlo!!

http­s://ww­w.fa­cebo­ok.co­m/pho­to.ph­p?fbid­=38417­074534­1285&s­et=gm­.77288­158958­5932&t­ype=3

(24. 01. 2018 14:25)

barracuda.sro:luder: Hned jsem si vzpomněl na Dabing Street na proslov Bartošky na pohřbu. Jsem se válel smíchy.

(24. 01. 2018 14:36)

jen-pro-mne: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 14:23)

sandorova:Pokud poražení podpoří jednoho ze dvou nynějších kandidátů výsledky mohou být pro někoho zklamáním,ale i překvapením.I já zde přidám svůj názor jako každý zde jiný z pisatelů.Avšak v rámci slušnosti,bez urážek lidí co mají jiný názor a pohled na věc.Proč ne pan ,,Zeman"?Pan Zeman by měl užívat odpočinku,třeba na Vysočině.Zajisté má za doby svého působení na postu prezidenta ČR ta významná plus,ale z mého pohledu je zde více mínus.Jako hlava státu mne neoslovil.I,když mluví jak mu narostla ústa a věci nazývá dle svých slov ,,pravými jmény",byť je vzdělaný,v politice se drží,,jako klíště"(takových je v politice ČR víc) a má přehled.Avšak poslední dobou dělá spíše ostu­du(vul­garis­mus,hul­vátstv­í).Pr­ezident má reprezentovat,má být prezident-nikoliv komediant.Pro mne jedině pan Drahoš,sorry lidi-můj názor/má věc.Ve včerejší debatě pro někoho vyhrál pan Zeman,ale pro někoho to byl pan Drahoš.Zeman je ostřílený politický ,,matador s ostruhami"Avšak i pan Drahoš má co nabídnout.Ať to dopadne jak to dopadne,špínu tahají je zemanovci a ovčáčkovci A

(24. 01. 2018 14:20)

Noname2345:😂😂😂 fakt me bavíte lidi, to fakt chcete aby náš prezidnet vypadal jak totalni troska? Dohaje prezident nas ma reprezentovat. Kdyz udela nejakej pruser tak ho vsichni nesnasej a najednou by jste mu do ***e vlezli. Sranda tohle

(24. 01. 2018 14:18)

avitka:No jo, hlavně aby dobře vypadal při pokládání věnců...

(24. 01. 2018 14:20)

(24. 01. 2018 16:09)

xsedmikraska:Pan Drahoš mne mile překvapil. Má úroveň. Neměl to lehké, protože stál proti prezidentovi, který byl proti němu ve výhodě (již měl s prezidentováním letitou zkušenost). Přesto to ustál v mých očích dobře a pokud zvládne i další debatu, budu ho volit!

(24. 01. 2018 14:13)

avitka:Všiml jste si, jak nenápadně pokukoval po svých náramkových hodin­kách?­...pr­oboha, kdy už bude konec... ???

(24. 01. 2018 14:17)

balika: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 14:21)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy