DISKUSE K ČLÁNKU

luder:Pospíšil lže a Gazdík taky!
Drahoš se tam klepal jako ratlík a zoufale hleděl do publika, kdo by mu napověděl; hlavně na Horáčka, který s tou jeho partnerkou byli naprosto zděšeni z toho jeho vystoupení, ač tleskali. Po pár minutách by Drahoš nejradši utekl. Pro Drahoše to byl naprostej propadák. Měl by hodit ručník do ringu a z kandidatury odstoupit! Na funkci prezidenta je to katastrofa!

(25. 01. 2018 08:09)

zdepa:Je to Blesk, tak se nelze divit, kdo všechno s IQ tykve diskutuje a napadá Prof. Drahoše. Zemana znám osobně od vstupu do politiky a spolu s Klausem jsou to ty největší vyžírky a největší zmetci české politiky. Arogantní vyčůránci, kteří proseděli revoluci na kanapi doma a po změně druhý den exhibovali na tribunách kde to šlo. Oba komouši (Zeman dokonce v roce 1968 podal přih­lášku!­!!)o­toči­li ze dne na den a byli antikomouši. Vystřídali všechny nejvyšší židle v zemi, díky duševní zaostalosti části obyvatel, a svojí arogancí napadali vždy každého, kdo se projevil schopnější. Prof. Drahošovi nesahá hradní poloviční mrtvola, opilec, narkoman, mstivý nadutec a kuplíř, ani po malíček chodidla. A v duchu své hrabivosti se nechal uplácet kde se dalo. Hrad zaneřádil verbeží, kterou tam natahal, na 50 let předem. Jestli o takového idiota někdo stojí, ať si ho vezme domů, nechá si ho vycpat a může si ho dát na zahrádku nebo na WC. Jsem mimořádně činný ve světě jako expert a Zeman je pro vyspělé společnosti světa lidský odpad. I to nás m.j. brzdí na cestě mezi vyspělé země světa. Takže absolventi zvláštních škol by měli vracet školné a rozmnožit bezdomovce, kterým je všechno putna.

(24. 01. 2018 21:30)

tomik007: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 17:10)

dlabanec: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 16:55)

radar666:Jak už titulek napovídá,bylo už jasno předem,koho novináře označí za lháře.Když pak člověk čte argumenty některých pisálků,nabude dojmu,že se asi dívali na úplně jinou televizi.Jak jinak si vysvětlit Drahošovi přešlapy kolem BIS,nebo jeho lavírování ohledně uprchlíků ? To byly lži jak BRno,ale někteří komentátoři to označili za bonmot ze strany DRahoše. Jak směšné. Do včerea jsem nevěděl proč má přezdívku " Želé " ? Ve včerejší debatě mě pan profesor ukázal proč a utvrdil v přesvědčení,že ta přezdívka je zasloužená ! Opravdu se choval a vypadal jak želé !Také mě velice pobavil "vekslák " Horáček v první řadě.Jeho chvílemi vyděšené pohledy značili,že jehu guru dostává pěkně na *** !

(24. 01. 2018 13:38)

mescalin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 13:35)

1912: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 13:13)

refresh:Kosovští Balkánci jsou nejvíc.

(24. 01. 2018 12:38)

dobry-clovek: Kde proboha vyhrabali tu křivou nechutnou falešnou tlamu Drahoše a kdo???
Jo už mi to došlo-zase jenom křivé,­faleš­né,nec­hutné a bezpáteřní tupé palice viz Horáček a spol....
Každemu je jasné,že zde ze strany kavarenskych pražských povaleču a zloděju jde jen o mocensky boj at už na prezidenta z jejich strany kandiduje sebevětší DEBIL ,protože to bude jen kývač a vítač
Vidím a slyšim co za luzu a lidsky odpad stojí za Drahošem pedofilem a to mi stačí..Ta křivá huba by se nehodila za prezidenta ani do Konga k černym tlamam
A proto přátelé volime ROZUM-INTELIGENCI-PRAVDU-ČEST-NEUPLATNOST-PROFESIONALITU-HRDOST-ZKUŠENOST-BOJOVNÍKA ZA ČESKY LID prezidenta

(24. 01. 2018 12:24)

janetazahro:Dobrý člověče , ty tady máš nějaké přátele ??? Tak to jsem si vážně nevšimla

(24. 01. 2018 12:29)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 12:54)

anka:ma tu asi ctyri dalsi prezdivky, za ktere se schovava. Jo, kdyz je za to placeny, tak musi vykazovat nejakou cinnost

(24. 01. 2018 17:03)

luder:Bez nápovědy by to nešlo!!

http­s://ww­w.fa­cebo­ok.co­m/pho­to.ph­p?fbid­=38417­074534­1285&s­et=gm­.77288­158958­5932&t ype=3

(24. 01. 2018 11:56)

georgexxx:Lidi nevěřte ničemu co píše luder, kopíruje tady dokola fake!! Koláž je totiž Photoshop a obrázek ucha ukradený ze sluchátek na Heuréce.

(25. 01. 2018 08:43)

ras-putin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 11:53)

radar666:Jestli bylo nějaké publikum zaplacené,pak to byli ti studentíci,kteří se na sociálních sítích chlubili,že jim pan Horáček zaplatil aby šli fandit Drahošovi. Zeman nic takového nepotřebuje,jemu fandí lidé zadarmo! A pan profesor není na takové debaty zvyklý z prostého důvodu.On byl zvyklý velet a ne s někým debatovat a o inteligenci jeho spoludebatníků lze chvílemi pochybovat.Stačilo se podívat na jeho podporovatele v první řadě divadla !

(24. 01. 2018 13:46)

xaver: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 11:52)

socan68: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 11:49)

luder:Jaký nacisté či fašisté? My snad okupujeme nějakou zemi? Sami jsme okupováni, Afroaraby!

(24. 01. 2018 11:59)

socan68: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 12:16)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy