DISKUSE K ČLÁNKU

mrdkazkrtka:Podnikatelé, právníci, zaměstnanci s nadprůměrnými příjmy, architekti, makléři , soudci a další z naší konkrétní pražské vinárny u Jindřišské věže, ti všichni volí Zemana.Vy se jen zmůžete na ubohé nadávání, asi cejtíte, že to ten váš Drahouš včera pěkně projel, co? Milánku - mám pravdu zajistééé!!!

(24. 01. 2018 19:38)

hnnn:Hmmm tak teď jsi tomu nasadil korunu drahoušku !Ty bez debat patříš k té nejchytřejší části národa

(24. 01. 2018 22:29)

karel:Syn Fischera, to je opravdu důležité role, ještě mohli dodat, syn bolševika Fischera

(24. 01. 2018 19:23)

iFender:Od prezidenta chci ochranu proti rozbujele EU(netvrdim,ze musime nutne vystoupit z EU)a zadneho ustraseneho a nerozhodneho cloveka,ktery je ovlivnen patolizali Kalou­skem,F­ialou­,Belo­brad­kem , 1.Prazskou kavarenskou a dalsimi osvicenci jako je Wechslacek,Topolini etc. Vivat Zeman!!! Go Zeman Go!!!

(24. 01. 2018 19:14)

SL0N:Není to jenom pražská kavárna a zkrachovalé politické existence, které chtějí zpět k moci, ale ti kdo stojí vzadu těsně za Drahošem - Bakalovci, George Soroš, zahraniční neziskovky, kterým jako daňoví poplatníci přispíváme na jejich pofiderní sociopolitické aktivity včetně ovlivňování názorů našich dětí neziskovkama, dále americká ambasáda-která piští, že nás manipuluje Rusko a sebe jako manipulátora nevnímá.

Kroměřížská výzva a hledání antiZeman kandidáta, neziskovky Evropské hodnoty , Š.Pánek - NGO Člověk v tísni.
http­s://cs­.wiki­pedi­a.or­g/wi­ki/Kro­m%C4%9­B%C5%9­9%C3%A­D%C5%B­Esk%C­3%A1_v­%C3%BD­zva

Když porovnáme na jedné straně práci a pomoc potřebným české neziskovky Klokánek a na druhé straně dvě všechny aktivty prozahraniční politické neziskovky Evropské Hodnoty, a většinu aktivit neziskovky Človek v tísni, je asi viditelné k čemu slouží.

Nevolíme prázdnou nádobu J.Drahoše, do které se bude nalévat pochybný obsah od jeho poradců.

(24. 01. 2018 22:09)

mikimaus321:Ani na silvestra jsem se víc nepobavil jako včera

(24. 01. 2018 18:59)

YOU-me-TOO:Tak to asi u vás muselo i na silvestra stát pěkně za pérd...

(24. 01. 2018 19:03)

janadruhou: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 18:58)

YOU-me-TOO:Prosím, nezapomínat na Šloufa. To si autor Zemáku nazaslouží...

(24. 01. 2018 19:06)

rudybablbam:Soudruh Zeman včera řekl, že soudruha Babiše jmenuje premiérem a že serre na nějakých 101 podpisů.
Dodržování Zemanových slibů je jen pro pitomce, kteří mu to věří.

(24. 01. 2018 18:55)

janadruhou: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 18:54)

zarazenyprd:V neděli byl kurz 1:1,7. Tak jsem vsadil dva litry. Včera moje dostihová kobylka předvedla slušný výkon, tentokrát nemočila ani nekálela na veřejnosti. Vypadala spokojeně, nažraně.
Dnes už je kurz 1:1,6.

(24. 01. 2018 19:00)

5vceskychnastole: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 18:51)

erisielka:OF a OH je jedno a to samé a u posledního ti chyby Z Tak si to nastuduj

(24. 01. 2018 19:33)

erisieIka: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 18:51)

podelanejkopecek:Nejvice nespokojeni a nenavistni lide si preji za prezidenta zase Zema­na..­...Ne­chapu­...sn­ad by to melo byt opacne ne.....Je mi ze vseho zle a tak to chci znovu??? Lide jsou skutecne velice zvlastni......Asi masochisti no.

(24. 01. 2018 18:47)

fandasever:Obdivuji vaši sebejistotu v tom koho si lidé přejí, volby jsou ale o svobodné vůli lidí a jejich právo zvolit si toho koho považují za nejlepšího pro vedení země. Po zkušenostech s Havlem se vůbec nedivím že lidé volí Zemana, já jsem ho volil a volit budu, jinak jsem spokojený důchodce a nikomu nic nezávidím

(24. 01. 2018 19:08)

cmaralka7:To už je docela přehnané,najednou se bude ten pán, co nedá souvislou větu vyjadřovat k panu prezidentovi Zemanovi. Sám neřekne souvislou větu, aniž by mu bylo rozumět a nespal u toho. Mě je fuck, co si tu kdo píše, včera mi to stačilo a mám jasno. Drahoš tam seděl jako na trní s notýskem a poznámkami jako ke zkoušce...co by dělal, kdyby měl mluvit naostro bez přípravy ? Nastrčená figurka za tou celou bandou co neprošla. Můžete si tu psát co chcete, budu zase volit stejného a nikdo mě svými žvásty neovlivní

(24. 01. 2018 18:35)

oltec:cmaralka

(24. 01. 2018 18:45)

roko-lanek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 18:45)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy