DISKUSE K ČLÁNKU

tatazdenekk: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 06:44)

Agent_007:Drahoš neustále napadal pana Zemana a sršela z něho nenávist,takový člověk je nevolitelný.

(26. 01. 2018 03:59)

noacojezase:Nebýt v debatě Zeman, tak Drahoš nemá co říct,

(26. 01. 2018 00:51)

msml20:Ač jsem katolička a Jiří Drahoš o sobě říká, že je nepraktikující katolík, tak jeho chováni v duelu se mně ani trochu nelíbilo. Bylo primitivní, úskočné, stále se přihlouple uškleboval, presidenta napadal.
Takže byť je Miloš Zeman ateista budu raději volit jeho, protože se jeví čestnější.
A na " květomluvě" mně nezáleží.

(26. 01. 2018 00:39)

krakonos5000:Zeman čestnější?

Ale no tak si to mysli

(26. 01. 2018 00:46)

zada:Takový divný duel....,
Pan Drahoš měl "nabiflované odpovědi", zřejmě znal všechny otázky. Ale stejně zadrhával a matně vzpomína. Jinak otočil korouhvičkou a vlastně říkal vše co dávno říkal pan Zeman, jen s tím, že to vyprávěl jako svoji myšlenku, pravdivě to nevypadalo.... Co se týká témat, stále stejná. ČT nevymyslela pro osvěžíní debaty vůbec nic nového. Pan prezident Zeman se evidentně nudil, protože stále opakovat to samé ho nebavilo a poslouchat překroucené slogany pan Drahoše nemělo cenu, taky byl kolikrát z Drahošových řečí v údivu ))). Drahoš není pravdivější, elity, které ho dostali do kandidatury a dostali by ho na Hrad ho jako nezajímají,ale budou za to něco chtít, lidmi a referendem opovrhuje, spolupracovníky nechtěl říci....že se tam cpe Horáček a Grygar je nad slunce jasné. ale on je otevřený a pravdivý? Hlavně chtěl být rádoby útočný. No nevím, na mě tak nepůsobil.Pan Zeman se choval státnicky a byl vysoko nad věcí a Drahoše jak kašpárka nechal vyskakovat. A Witowská? No hezky upravená, odvádělo to pozornost od rozhovoru (což byl asi záměr), a vněkterých fázích dokonce věděla co má Drahošovi napovídat. Scéna v lRudolfinu mi připadala jak z krematoria. Za mě, Drahoš útočný, kamufovaná arogance moci (je zvyklý řídit a nařizovat), takže diskuze s lidem o tom žádná, ale zase na druhé straně diskuze úplně ke všemu se svými rádci - kujme pikle... tak tomu nerozumím a z debaty "otrávený" Zeman ( tedy i já). Unavený ne, ale otrávený z témat ..... ČT, taková klasi­ka,kon­zerva­tivní a nudná, nestrannosti nevěřím - platit konc. poplatky nechci!!!!
Jo a ani ČT ani Drahoš nepopřáli panu prezidentovi k dnešnímu svátku!!!!
TV Prima co se týká prostředí a nálady byla daleko lepší!!!!

(26. 01. 2018 00:26)

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 00:07)

1pravda1:Drahoš se dnes ukázal - nenávistný člověk!

(25. 01. 2018 23:52)

zdenekk: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 01. 2018 23:47)

zada:Pan Drahoš měl "nabiflované odpovědi", zřejmě znal všechny otázky. Ale stejně zadrhával a matně vzpomína. Jinak otočil korouhvičkou a vlastně říkal vše co dávno říkal pan Zeman, jen s tím, že to vyprávěl jako svoji myšlenku, pravdivě to nevypadalo.... Co se týká témat, stále stejná. ČT nevymyslela pro osvěžíní debaty vůbec nic nového. Panprezidetn Zeman se evidentně nudil, protože stále opakovat to samé ho nebavilo a poslouchat překroucené slogany pan Drahoše nemělo cenu, taky byl kolikrát z Drahošových řečí v údivu))).
Drahoš není pravdivější, elity, které ho dostali by ho dostali na Hrad ho jako nezajímají, spolupracovníky nechtěl říci..... ale on je otevřený a pravdivý? No nevím, na mě tak nepůsobil. A Witowská? No hezky upravená, odvádělo to pozornost od rozhovoru (což byl asi záměr), a vněkterých fázích dokonce věděla co má Drahošovi napovídat. Scéna v Rudolfinu mi připadala jak z krematoria. Za mě, Drahoš útočný, kamufovaná arogance moci (je zvyklý řídit a nařizovat) a z debaty "otrávený" Zeman. Unavený ne, ale otrávený z témat ..... ČT, taková klasika - platit konc. poplatky nechci!!!!

(25. 01. 2018 23:46)

1pravda1:Drahoš dnes naprosto vypadl z role kandidáta na prezidenta Stal se z něho jen štěkající ratlík, snažící se za každou cenu kopat do Zemana, první a poslední slovo naprostý hnus! Proč ten člověk lže, že chce lidi spojovat, dneska je svojí nenávistí a křivou hubou rozdělil až dost. Volím Zemana, na Drahoše se už nechci nikdy dívat, natož ho poslouchat. Sbohem křivá hubo s Kudlákovou.

(25. 01. 2018 23:40)

rc.boct: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 01. 2018 23:47)

tatazdenek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 01. 2018 23:35)

rc.boct: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 01. 2018 23:45)

tatazdenek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 01. 2018 23:52)

Monika:Drahoš je křivák bez názoru. Opakuje svoje naučené fráze. A umí urážet a napadat. Takového prezidenta nechci. Jasná volba. Jdu volit Zemana.

(25. 01. 2018 23:35)

vladimir007:Voříšek a Ovčáček už podle svého jména i genderově nemají na Witkowkou. Witkoská je intelektuálně trochu jinde než Voříšek s Ovčáčkem, má i lepší jméno. . A Zemanovým příznivcum nabizím slogan, který evokuje/ Zemanovu/ slabost pro aforizmy : " Nevstoupíš dvakrát do stejného -ovna".

(25. 01. 2018 23:30)

mim33:Arogantní sebestředný panák Drahoš hájící jen zájem elit je opravdu ideální kandidát k spojování národa.

(25. 01. 2018 23:28)

rentierskej: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 01. 2018 23:18)

wp2t: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 01. 2018 23:19)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy