DISKUSE K ČLÁNKU

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 00:00)

janeirulan:Všichni akademici volí Drahoše, protože mají šanci se takovýho protivnýho slizkýho mstivýho křiváka ve vedení Akademie zbavit

verprag: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

flora:Tu má asi z těch rozstříhaných vlaječek, které s radostí vyvěšovala a chodila kontrolovat sousedy, zda je vyvěsili...A nedej bože aby nevyvěsili.

(26. 01. 2018 00:06)

pizzaoo:Jasným a jediným vítězem nejen této debaty ale celých prezidentských voleb byl a bude pan Zeman i kdyby nějakým nedopatřením v sobotu nevyhrál což ale doufám že se proboha nestane. Pro mě je jedině on tím nejlepším prezidentem, jakého sme kdy měli, je čestný, férový, inteligentní, dokonce i vtipný a hlavně hájí zájmy naší země. Lepšího prezidenta si nemůžeme přát a proto prosím žádná změna protože by byla jedině k horšímu. Ani jeho předchůdci Havel a Klaus se mu nemůžou rovnat. Naopak pan Drahoš se ukázal jako slaboch a ubožák a pokud by snad ještě někdo byl na pochybách, tak definitivně rozhodnout musela závěrečná řeč obou kandidátů. Pan prezident poprosil voliče aby šli k volbám a volili podle svého svědomí a co udělal Drahoš? Opět svůj čas využil pouze k házení špíny na pana Zemana, tak moc se snížil. Tohle že je ten slušný důstojný profesor s vybraným chováním za jakého ho mají jeho voliči? Už jen ten jeho nadřazený škleb na ústech napovídá všechno. Jaký z toho mám závěr? Tenhle boj prostě musí vyhrát pan Zeman za všechno na světě, asi se za něj začnu modlit a samozřejmě ho taky volit!

(25. 01. 2018 23:53)

zada:Pan Drahoš měl "nabiflované odpovědi", zřejmě znal všechny otázky. Ale stejně zadrhával a matně vzpomína. Jinak otočil korouhvičkou a vlastně říkal vše co dávno říkal pan Zeman, jen s tím, že to vyprávěl jako svoji myšlenku, pravdivě to nevypadalo.... Co se týká témat, stále stejná. ČT nevymyslela pro osvěžíní debaty vůbec nic nového. Panprezidetn Zeman se evidentně nudil, protože stále opakovat to samé ho nebavilo a poslouchat překroucené slogany pan Drahoše nemělo cenu, taky byl kolikrát z Drahošových řečí v údivu))).
Drahoš není pravdivější, elity, které ho dostali by ho dostali na Hrad ho jako nezajímají, spolupracovníky nechtěl říci..... ale on je otevřený a pravdivý? No nevím, na mě tak nepůsobil. A Witowská? No hezky upravená, odvádělo to pozornost od rozhovoru (což byl asi záměr), a vněkterých fázích dokonce věděla co má Drahošovi napovídat. Scéna v Rudolfinu mi připadala jak z krematoria. Za mě, Drahoš útočný, kamufovaná arogance moci (je zvyklý řídit a nařizovat) a z debaty "otrávený" Zeman. Unavený ne, ale otrávený z témat ..... ČT, taková klasika - platit konc. poplatky nechci!!!!

(25. 01. 2018 23:50)

mirkazam:zada....

(26. 01. 2018 00:13)

zindula: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 00:37)

oshona:Zeman je u konce s dechem....
Drahoš na hrad

(25. 01. 2018 23:46)

bezodkladne:

(25. 01. 2018 23:48)

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 01. 2018 23:57)

lesni.vila.samecek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 01. 2018 23:44)

pepsl: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 06:29)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy