DISKUSE K ČLÁNKU

flora:Ano jen útočil. Jako vždy.
Ale nikdy neřekl, jak on by si to představoval.Aby na to téma diskutoval a měl podložené důkazy, na to neměl. Ale štvát proti druhému a chovat se jak pavlačová drbna, co musí mít vždy poslední slovo, to umí.
Jeho jediná představa je být prezidentem.

(26. 01. 2018 11:34)

drakulina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 11:17)

stacho: V Praze to je sám analytik politolog a kde jaký mudrland jen pracovat nemá kdo....

(26. 01. 2018 11:43)

jen-pro-mne: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 11:01)

dlabanec: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:59)

xsedmikraska:Při čtení urážlivých komentářů je mi nanic. To je fakt úroveň. Kdyby profesor Drahoš tušil, jakým vulgarismům bude muset čelit za to, že se odváží jít do kandidatury proti Zemanovi, asi by dlouho váhal. Příznivci prezidenta se pravděpodobně cítí hodně ohroženi, když takhle řádí.

(26. 01. 2018 10:59)

jajas:To je fakt škoda, že to nevěděl. Ale při své "inteligenci" to mohl tušit....že z něho nebude celé česko nadšené, jenom proto, že je akademik.

(26. 01. 2018 11:09)

(26. 01. 2018 10:57)

elitaxnarod:POSLEDNÍ VĚTY, KTERÉ PADLY V DUELU.
Prezident Miloš Zeman hovořil k českému národu!
Vážení občané, ŽIJTE VE SVOBODNÉ SPOLEČNOSTI, se všemi jejími nedostatky, MŮŽETE TEDY SVOBODNĚ ROZHODOVAT, koho si ve volbách vyberete. Jediné, O CO VÁS PROSÍM, JDĚTE K VOLBÁM, nezůstávejte doma, protože pak ti, kdo k volbám nepůjdou, mohou ovlivnit právě svojí neúčastí jejich výsledek. DĚKUJI VÁM, že k volbám půjdete.
ŽÁDNÉ VÝHRŮŽKY, ŽÁDNÉ ZASTRAŠOVÁNÍ, pouze DŮRAZ NA SVOBODNÉ ROZHODOVÁNÍ a PODĚKOVÁNÍ za volební účast.
Profesor Jiří Drahoš hovořil k elitám!
Vážení občané, ano, jděte k volbám. Jsem kandidát, který se dívá do budoucnosti. Miloš Zeman už nemá téhle zemi co nabídnout, ale JEHO PORADCI SI MOHOU od této země ještě LEDACOS VZÍT. A JE TŘEBA TOMU ZABRÁNIT. BUDU PREZIDENTEM, KTERÝ PREFERUJE ZÁJMY ELIT, KTERÝ SE BUDE (POUZE) ZABÝVAT LIDMI, který se bude zabývat starostí o lidi, bude se zabývat sociálními problémy, bude se zabývat problémy důležitými pro vás. Bezpečnost země, kvalitní vzdělání, sociální záležitosti, to všechno BUDU BRÁT V POTAZ jako prezident a bude mi ctí být vaším prezidentem.
Drahoš mluvil pouze k elitám a ne k českému národu - BUDU SE O VAŠE ZÁJMY ZAJÍMAT, NIKOLIV JE PREFEROVAT JAKO ZÁJMY ELIT!
To znamená, že vás sice budu vnímat, ale přesto budu prosazovat především své priority – TY NÁRODE! ALE TOU PRIORITOU Z TĚCH, KTERÉ MÁM NIKDY ROZHODNĚ NEBUDEŠ! ! PROTOŽE JÁ JSEM TA ELITA!
Co dodat?
Volte toho kandidáta, který oslovil právě Vás!
Jste-li elitou – volte Jiřího Drahoše.
Jste-li občanem českého národa – volte Miloše Zemana.

(26. 01. 2018 10:54)

montevideo:Pěkně napsáno

(26. 01. 2018 10:57)

odetka:Přesně tak. Zemanova závěrečná řeč mluví za vše. Drahoš, ten ustrašený zajíc, to fakt nezvládl. Výhružkami posílat lidi k volbám?????

(26. 01. 2018 11:00)

jajas:No on byl zděšený, že debata končí a on nestačil přečíst všechno, co mu Horáček poradil, tak to vyvalil na závěr, tedy v docela nevhodnou dobu, protože to i budou všichni pamatovat nejvíce...

(26. 01. 2018 11:14)

montevideo:Pan Drahoš neví ani to, že Kosovo bylo součástí bývalé Jugoslávie. To už je vážně k pláči.

(26. 01. 2018 10:47)

jajas:Neví toho, bohužel, více....

(26. 01. 2018 11:17)

zdenekk: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:43)

(26. 01. 2018 10:52)

georg7: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:39)

pepan047: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 01. 2018 10:39)

lynx:Už mám těch jeho lží po krk. Jak vidět, té bandě imbecilů, slaboduchých, podprůměrně inteligentních a alkoholiků, co jej volí to nevadí. Snad je přehlasujeme.

(26. 01. 2018 10:33)

jajas:Koho máš na mysli?

(26. 01. 2018 10:43)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy