DISKUSE K ČLÁNKU

begina: Kdyby jsi se troubo neangažoval a držel se své kytary, tak se ti to nestane. My si tady denodenně musíme nechat nadávat odzden­kavpro­chca­nychte­plakach a jeho široké bezprizorní famílie, tak aspoň víš, co to je
Druhá věc je, že takové věci může napsat jenom ubožák a ne nadarmo se říká "přej, bude ti přáno".

(27. 01. 2018 08:24)

haf1haf:V 80.letech Janda hrál a nesral se do politiky, neříkal své názory nahlas, neprudil, ani se komunistům nepodbízel. Hlavní byla muzika a fanoušci ho tak brali a neřešili politiku. Teď má plnou hubu potřeby žvanit a ovlivňovat ostatní. Ať se nediví.

(27. 01. 2018 08:21)

lync: přesně tak, volby jsou každého soukromá věc, nevím co je to poslední dobou za módu, že nám media a umělci předepisují koho volit, dokonce někdy i s urážkami.

(27. 01. 2018 08:32)

ProtiZeman:Přesně tak

(27. 01. 2018 08:57)

jerryfrankenheimer: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2018 12:00)

zdenekk: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2018 08:20)

jihlavanka:naprosto s Vámi souhlasím

(27. 01. 2018 08:21)

kukuku:Nikdo z voličů Zemana (rozdíl proti Zemanovým voličům jistě nechápeš) není takový tupý fanatik, jako jsi Ty.

(27. 01. 2018 08:33)

tatazdenek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2018 08:40)

safinka59:Ano, jak bylo řečeno: mravnost nadevše..je známo, že člověk zahnaný do koukta kolem sebe křičí, kope.. !!! Ale vše má svoji hranici a komenty většiny Zemanovců jsou trestuhodné ! Jsem až zděšená, kam lidé můžou zajít, mezi kým žiju a kde se bere ta stoka špíny, zloby a nenávisti !!! Volila jsem morálku a slušnost, pana profesora Drahoše !

(27. 01. 2018 09:09)

dobry-clovek:Co jineho byl asi Janda když ne komunistickej poskok a sluha jako Gott,V­ondrač­ková,­Bohdal­ka STB a další stovky????A ted najednou zradce Drahoš????Je to debil bez pateře celej Janda stejně jako pedofil Drahoš!!!!

(27. 01. 2018 08:20)

jjusa: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2018 08:19)

DWEI:Naštěstí už tato válka odpoledne skončí a bude jasné co si většina národa přeje!!! Podporovat někoho při prezidentské volbě chce odvahu neboť příznivci druhé strany dokáží být zlí..... A nejsou to jen útoky na Petra Jandu, ale i na Jitku Čvančarovou, Moniku Absolonovou a dalším..... Jak v diskuzi už někdo uvedl - Martin Dejdar i Jiřina Bohdalová to pěkně schytali před 5-ti lety za svou podporu Zemana....

(27. 01. 2018 08:19)

filip.rozec:to mě nepřekvapuje, voliči Zemana jsou lidské dno společnosti...

(27. 01. 2018 08:18)

luder:Krysa dDrahoš v ČT ,Německo ustupuje od kvot!!!, lovecsorosčat.
Berlín otočil: od migračních kvót už zas ustupovat nehodlá Německo nemění svůj dosavadní postoj v migrační politice. Solidární přerozdělování běženců zůstává nadále ústřední součástí azylové politiky. V Berlíně to v pátek řekl mluvčí ministerstva vnitra Johannes Dimroth, čímž zásadně změnil vyjádření svého šéfa, ministra vnitra Thomase de Maiziera. http­s://ww­w.no­vinky­.cz/zah­ranic­ni/e­vropa/­461729-berlin-otocil-od-migracnich-kvot-uz-zas-ustupovat-nehodla.html

(27. 01. 2018 08:17)

marieajosef00: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2018 08:14)

la.ma:Marta se svým gynekologem opustili Německo...ani pěkný plat je tam neudržel
proč asi...

(27. 01. 2018 08:12)

begina:Krafala, že na ně působilo stresově soužití s lidmi, z kterých byla většina seniorů. Dá se to dohledat

(27. 01. 2018 08:28)

Ge03:Tak to je opravdu hodně trapné p. Drahoš už neví jak by lidi přesvědčil aby ho zvolili opravdu je to ubozak který nemá vlastní názor já jsem příznivcem pana Zemana ale nikdy bych nic takového o jiných co volí Drahoše nenapsal je to jejich volba opravdu ubohé já jen doufám že to Drahoš nevyhraje aby naše země zůstala svobodná a krásná jako je teď a jinak jak Drahoš stále opakuje že chce lidi stmelovat tak v těchto volbách je akorát rozdělil protože nic jiného od něj člověk neliší jen porazit za každou cenu p.Zemana to je priorita protože chce za každou cenu vládnout z jeho kumpanama aby šli na ruku smejdum z ODS,KDU Stan a TOP09 protože tyhle šmejdi chtějí zase moc a hlavně se bojí že vyjdou na je o jejich levarny a zlodejny.

(27. 01. 2018 08:11)

jen-pro-mne: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2018 08:11)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy